Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα το κανω και θα ενημερωσω για να ξερουν και αλλα παιδια που θα πεσουν στην κολοπεριπτωση αυτη.

μαλακια παντως,τι μυστικες και παπαριες!

βαλτες ολες να φαινονται και τελος!

Δημοσ.

Δε ξερω πως ανεβαινει το ladder κτλ ... αυτο που ξερω ειναι οτι ειμουν καιρο ρανκ 1 σε πλατινουμ και στο 3v3 και στο 4v4 και στο 4v4 ανεβηκα diamond ...ενω 3v3 ειμαι πρωτος επι βδομαδες...με τρελη διαφορα απο τον δευτερο...και συνεχιζει να μη με κανει promote...

με την βαθμολογια που εχω τωρα στο 3v3 ειμαι περιπου τοπ20 στην ευρωπη.

αλλα..wtf

Δημοσ.

Οι πόντοι πάντως είναι τελείως μούφα.

Από όταν έγινα gold με έχουν σκίσει κανονικότατα και ακόμα έχω πολύ υψηλό rank...

LuNaTiC πες μας κανένα ψαγμένο tip να ανέβουμε κ εμείς λίγο :P

για 1v1..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω ξεκινησει ακομα ...(και δεν ξερω και θα το κανω..) ... ειναι λιγο πιο ανχωτικο και δεν ξερω αν το επιτρεπει η ηλικια μου και η καρδιακη μου λειτουργια... χαχα

επισης παραμονευει και κανα εγκεφαλικο σε συνδιασμο με την τρελη ποσοτητα καφεινης που παιρνω καθημερινα επισης κινδυνευει και το hardware ...keyboard/mouse/monitor... :)

Αν ερθεις στο φορουμ και ζητησεις 2-3 συμβουλες φανταζομαι καποιος θα σε βοηθησει παντως

http://img94.imageshack.us/f/picsv.jpg/

Επεξ/σία από LuNaTiC
Δημοσ.
Οι πόντοι πάντως είναι τελείως μούφα.

Από όταν έγινα gold με έχουν σκίσει κανονικότατα και ακόμα έχω πολύ υψηλό rank...

LuNaTiC πες μας κανένα ψαγμένο tip να ανέβουμε κ εμείς λίγο :P

για 1v1..!

Ti race παίζεις?

Δημοσ.
Ti race παίζεις?

protoss

το μεγάλο θέμα το έχω με terran.. πρέπει να έχω χάσει άπειρα ματς από 3Μ, ghosts και battlecruisers

πολλές φορές διαπιστώνω ότι μέχρι να κάνω scout me observer είναι ήδη πολύ αργά

Ένα άλλο θέμα που την πάτησα είναι το εξής (συμβουλή για να μην την πατήσετε και εσείς..) Όταν ακόμα ήμουν silver πρέπει να είχα κάνει κοντά 15 συνεχόμενες νίκες vs gold, γιατί νόμιζα ότι έπαιζα εναντίον silver οπότε έπαιζα με άλλο αέρα. Από όταν ανέβηκα και ξέρω ότι παίζω με gold παίζω πιο διστακτικά και με κάνουν κιμά.

Δημοσ.

Καλησπέρα !!

Θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί έχω διαβάσει τόσα που έχω μπερδευτεί με το ladder..

Ξεκίνησα έπαιξα τα 5 παιχνίδια και με έβαλε στο bronze ..

έχω παίξει και εκεί κάποια παιχνίδια και τώρα είμαι Rank #11 μετά ανακάλυψα οτι υπάρχουν 19999 bronze leagues... και ξεκινάνε οι απορίες..

1) κάπου διάβασα ότι οι πρώτοι από κάθε league κάποια στιγμή;; θα παίρνουνε μέρος σε ένα τουρνουά.. γίνεται όντως αυτό και εάν ναι οι πρώτοι από όλα αυτά τα leagues;;

2) Σε ανεβάζει από μόνο του η έχει κάποιο άλλο κριτήριο;

3) Πως καταλαβαίνει αν ο αντίπαλος η ο συμπαίχτης είναι από κάποιο παραπάνω league;; Γιατί διβάζω κάποιους που λένε έπαιξε με ένα silver..;;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και sorry αν κούρασα..

Δημοσ.

1) Δωσε το Link που το διαβασες να σου πουμε :)

2) Σε ανεβαζει η σε κατεβαζει αναλογα τις επιδοσεις σου ενω παιζεις παιχνιδια

3) Μετα το τελος του αγωνα και αν κανεις δεξι κλικ πανω στο ονομα του αντιπαλου μπορεις να μπεις στο profil του ...με οτι αυτο συνεπαγεται

Δεν μας κουρασες ! Καλημερα και καλο μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...