tnick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδια είμαι νεος στο Foroum και θελω να σας ρωτησω για ενα προβλημα που μου παρουσιάστηκε. Πηρα ADSL in a box 384 και η σύνδεση έγινε σε 4 μέρες (πραγμα που με παραξένεψαι) οταν εβαλα τουσ Drivers για το modem και ολα τα καλωδια στη θέση τους δε μποροθσε να πιασει γραμμη το μοδεμ.λαδή αναβόσβηνε το λαμπακι χωρις να σταθεροπιοιήτε ποτε και ετσι δε μποροθσα να συνδεθώ αφου δεν εβρισκε γραμμη ADSL.Πηρα τηλεφωνω τη Forthnet και εκανα καποιες ρυθμίσεις που μου είπαν αλλα παλι τιποτα. Μου παν να τους δωσω το email μου για να στηλουν κατι νεους drivers για το modem αλλα ακομα τουσ στέλνουνε .....:evil: Μετα απο λιγη ώρα δοκίμασα να κανω εγκατασταση σε ενα laptop το modem με τουσ απλουσ drivers και εκει βρικε κατευθείαν γραμμη και συνδέθηκα κανονικα!Μετα το εβαλα και στο dekstop για να δω αν τελικα μονο αυτος εχει προβλημα αλλα συνδεθηκε και εκει κανονικά ! Αφου κατεβασα κατι αρχελια που ήθελα εκλεισα το pc και μετα που τον ξαναναψα παλι το ιδια προβλημα και αυτη τη φορα δεν συνδέονταν ούτε και ο laptop τελως παντων σας εχω κουράσει αλλα κάθε φορα για να μπω στο ιντερνετ πρεπει να περιμενω ώρα για να ωρει τη γραμμη ή να αλλαζω θέσεις στο USB του modem.Η Forthnet με γραψε στα ........... Μπορει κανεισ να μου πει καμια ιδεα για το τη να κανω??
Saxlamaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 File mu eixa kai ego kati paromio. Min anisixis akoma. Sini8os 8elei ena 10imero na teliosun oi diadikasies. To problem sini8os ine apo ton OTE. H forthnet exi aniksi ton account su alla den exis pari porta apo OTE. Dose mia vdomada peri8orio. Aloste to grafi kai sto xarti pu ipegrapses. . . (eos kai 10 ergasimes meres). Pantos to problem den ine sta PC. Oute stous drivers. Pistepse me...
tnick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω ρε φιλε!τωρα για να μην τραβαω αυτο το ζορι μεχρι να συνδεθω μολις πιασω γραμμη συνδέομαι και δεν κλεινω το PC ποτε !!
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 isos kai asibmotita .pantos oi routers einai kaliteroi giati sigxronizoun pio eukola kai to basiko otan klineis to pc den xanei to sigxronismo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.