Προς το περιεχόμενο

Θα διδάσκουν στα παιδιά μας τούρκικα!!!!!!!!!!

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν πειράζει, έχει κι εδώ πράμα που σαλεύει. Ας μάθουν κι ας έρθουν, ή μήπως μιλάνε κι αυτές κάποια γλώσσα που μιλιέται ανά την υφήλιο?

Ναι δε λέω, αλλά...

Αν και δεν μπορείς να αρνηθείς ότι για το χρόνο που χρειάζεται να μάθεις Ιταλικά άμα ασχοληθείς δεν αξίζει...

Ύστερα, αφού σου αρέσει να αντιπαραβάλεις τις γλώσσες με τα μουσικά όργανα, σε ότι αφορά το χρόνο που δίνεις για να αποκτήσεις κάποια οικειότητα, δεν μπορείς να πεις ότι τα αγγλικά δεν ωφελούν στο να έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις ένα σωρό από χώρους στο internet που κινούνται γύρω από τα αγγλικά (εγκυκλοπαίδεις και μόνο αν σκεφτείς), ή ότι δεν σε ωφελεί μία γλώσσα να προσεγγίσεις καλύτερα κάποια φιλοσοφικά ή λογοτεχνικά έργα... Τελος πάντων.

Ontoppic πάντως με τα Τούρκικα θα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην Τούρκικη Γραμματεία. Δεν είναι μικρό πράγμα :-). Αλλά όπως και να έχει, το θέμα δεν είναι τι θα γίνεται, αλλά το πως γίνεται. Και πάνω στο τελευταίο, αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω το θέο που φωτίζει αυτά τα μεγάλα μυαλά, που έχουν στα χέρια τους το σύστημα της ελληνικής παιδείας, να κάνουν τόσο σημαντικές αλλαγές. (Πότε θα περάσει και εδώ το εμότικον της μούτζας?)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πολύ διακριτικός είσαι' date='

συνήθως λέμε:

[b']"σοφή η λαλακία σου"[/b]

Με πληγώνεις...κι εγώ διάβασα πλειάδα λαλακιών πριν εκσφενδονίσω τη δική μου, αλλά είχα τη διακριτική ευγένεια να μην τις αποδώσω αποκλειστικά στο ntountou και στον LL_NEO. Είπα να σπάσει το μονοπώλιο και φαίνεται πως το πέτυχα. :)

Δημοσ.
Με πληγώνεις...κι εγώ διάβασα πλειάδα λαλακιών πριν εκσφενδονίσω τη δική μου, αλλά είχα τη διακριτική ευκαίρια να μην τις αποδώσω αποκλειστικά στο ntountou και στον LL_NEO. Είπα να σπάσει το μονοπώλειο και φαίνεται πως το πέτυχα.

μπα όχι, το κρεσέντο μαλακίας το είχες αρχίσει απο πολύ νωρίτερα...

Δημοσ.

Η εμπειρία σου στην ...μοναχική κορύφωση είναι εχμ πως να το πω συγκλονιστική. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι δε μπορούμε παρά να είμαστε απλώς θεατές της επίδειξης σου...

Με λίγα λόγια η "μοναχική σου κορύφωση" χτύπησε limit up. Καιρός να πουλήσεις.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ο έντονα εξομολογητικός σου λόγος με συγκινεί. Δεν περίμενα τέτοια αναγωγή προσωπικών βιωμάτων σε κοινό τόπο. Προφανώς μιλάμε για ίδιον των φαλλικά επαρκών, μια κι η τεστοστερόνη ρέει άφθονη.

Κρίμα θα είναι να κλειδωθεί το παρόν thread, μετά από τόση κατάθεση φαιάς ουσίας. Και να πεις πως διαφωνούμε και στο ουσιαστικό μέρος...στην αισθητική προσέγγιση τα χαλάμε, που ως συνήθως ακολουθεί το πρότυπο του μάτσο κάφρου και του γαμάω οφ δε γιούνιβερς. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε σε βλέπω και τόσο cool κι άνετο εν τέλει...τι απέγιναν εκείνα τα περιβόητα "Γουστάρετε να μάθετε τούρκικα; Στα @@ μου, μάθετε"; Όπου να 'ναι θα μας περάσεις και Ιερά Εξέταση. :P

Δημοσ.
Δεν περίμενα τέτοια αναγωγή προσωπικών βιωμάτων σε κοινό τόπο

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στις χρηματοοικονομικές μου σπουδές οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στο μέγεθος και την ένταση της "μοναχικής σου κορύφωσης"; Ε κάποια στιγμή δε θα πρέπει να ρευστοποιήσεις και συ την υπεραξία που έχεις συσσωρεύσει; Η φαλλική ανεπάρκεια που αναφέραμε προηγουμένως σε συνδυασμό με αυτή την αδυναμία-απροθυμία ρευστοποίησης χτυπάει στο κεφάλι κατα πως φαίνεται και γι'αυτό και σε προτρέπω να αλλάξεις τακτική. Μη φοβάσαι ρε χαζό δε δαγκώνει....

Προφανώς μιλάμε για ίδιον των φαλλικά επαρκών, μια κι η τεστοστερόνη ρέει άφθονη.

Θες λίγη;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε σε βλέπω και τόσο cool κι άνετο εν τέλει

Θα θελες ίσως...

το πρότυπο του μάτσο κάφρου και του γαμάω οφ δε γιούνιβερς

Ποτέ δεν επεδίωξα να φανώ μάτσο, όσον αφορά το γαμάω οφ δε γιούνιβερς, μάλλον δικό σου παράσημο θα πρέπει να θεωρηθεί μιας και δείχνεις άκρατη επιθυμία ( σε βαθμό που να φτάνεις στην προαναφερόμενη ρευστοποίηση και μόνο στην ιδέα) να καταλύσεις θεσμούς, να θέσεις υπο αίρεση πρακτικές κτλ κτλ κτλ. Εγώ απο την άλλη προτιμώ να γαμάω κανα κοριτσάκι. Δοκίμασε το, δεν ξέρεις τι χάνεις...

Γουστάρετε να μάθετε τούρκικα; Στα @@ μου, μάθετε

Εξακολουθείς να έχεις την άδεια μου

Όπου να 'ναι θα μας περάσεις και Ιερά Εξέταση

Γενικώς προτιμώ τον ευνουχισμό. Όταν έχει γίνει το κακό, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια να μη διωνιστεί. Το μπάρμπεκιου της Ιερής Εξέτασης εκλύει καυσαέρια (κάτι σαν τα φλεγόμενα λάστιχα στα οδοφράγματα, αν και κατα περίπτωση ο παραλληλισμός με φλεγόμενα σκατά θα ήταν καταλληλότερος).

Δημοσ.

Α, έχει πλάκα αυτό το παιχνίδι του quoting:

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στις χρηματοοικονομικές μου σπουδές οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή στο μέγεθος και την ένταση της "μοναχικής σου κορύφωσης";

Να μην το υποθέσεις...δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος, χωρίς να υποτιμήσω το IQ σου. Τι στο καλό...για ένα κούτελο ζούμε και το περιεχόμενο αυτού.

Ε κάποια στιγμή δε θα πρέπει να ρευστοποιήσεις και συ την υπεραξία που έχεις συσσωρεύσει;

Νταβατζή τραπεζίτη βάλαμε με το στανιό. :D

Άσε...βλέπω την επένδυση που έκανες κι εσύ και τρομάζω. Μεγιστάνας!

Η φαλλική ανεπάρκεια που αναφέραμε προηγουμένως σε συνδυασμό με αυτή την αδυναμία-απροθυμία ρευστοποίησης χτυπάει στο κεφάλι κατα πως φαίνεται και γι'αυτό και σε προτρέπω να αλλάξεις τακτική.

Οικονομική σεξολογία...ο κλάδος του μέλλοντος. Ο γιατρός LL_NEO με ειδίκευση στη μικροοικονομία και phd στο πατριωτικό μονοπώλιο, επισκέπτεται και κατ' οίκον για ιδιαίτερα. Φορέστε τσίγκινο σωβρακάκι γιατί η τεστοστερόνη του δεν ελέγχεται πλέον.

Μη φοβάσαι ρε χαζό δε δαγκώνει....

Για καλό και για κακό, φόρεσέ του φίμωτρο.

Θες λίγη;

Και τι θα σου μείνει; Μη στη στερήσω κι όλας.

Θα θελες ίσως...

Βρε δε θα 'θελα...

Ποτέ δεν επεδίωξα να φανώ μάτσο

Δε χρειάστηκε...τα εκ γενετής σκληρά αγόρια δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσουν. Τους βγαίνει αβίαστα.

όσον αφορά το γαμάω οφ δε γιούνιβερς, μάλλον δικό σου παράσημο θα πρέπει να θεωρηθεί μιας και δείχνεις άκρατη επιθυμία ( σε βαθμό που να φτάνεις στην προαναφερόμενη ρευστοποίηση και μόνο στην ιδέα) να καταλύσεις θεσμούς, να θέσεις υπο αίρεση πρακτικές κτλ κτλ κτλ.

Η μόνη άκρατη επιθυμία που διαθέτω είναι να διακωμωδώ τους σκληρούς του Miami, που τσινάνε και μόνο στη σκέψη πως ο ελληνικός καφές μπορεί και να χαρακτηριστεί τουρκικός. Αυτά τα ρημάδια τα εθνικιστικά αντανακλαστικά, άσχημο πράγμα. Φαντάσου λοιπόν τι πόλεμος σαρωτικής μαλάκυνσης θα υφίστατο, αν είχα φροντίσει να είμαι με τα μπούνια υπέρ της παρουσίας της Τουρκικής...νομίζω μάλιστα πως δήλωσα πως δε θα προτιμούσα μια τέτοια εξέλιξη. Φυσικά το γεγονός πως δε βγήκα με το λάβαρο της επανάστασης και τη ντουντούκα του υπερπατριώτη, να στηλιτεύσω την εσχάτη προδοσία, με καθιστά υπόλογο απέναντι στο έθνος.

Εγώ απο την άλλη προτιμώ να γαμάω κανα κοριτσάκι.

Ψψψψψ...πέσαμε σε γαμίκο...καλά τα έλεγα. Με ρέγουλα τα κοριτσάκια, για να μην ξεμείνουμε οι υπόλοιποι. Και που 'σαι...από 18 κι άνω, γιατί σε βλέπω να δηλώνεις υποψήφιος με το κόμμα των Ολλανδών παιδόφιλων.

Δοκίμασε το, δεν ξέρεις τι χάνεις...

Είναι σα να το βιώνω μέσα από την παραστατική σου περιγραφή. Άμα πάντως δεν ξέρεις τι χάνεις, δε σε νοιάζει κι όλας.

Εξακολουθείς να έχεις την άδεια μου

Ευχαριστώ! Σου είμαι ευγνώμων.

Γενικώς προτιμώ τον ευνουχισμό. Όταν έχει γίνει το κακό, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια να μη διωνιστεί.

Μη βάζεις ιδέες, γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι η δουλειά. Θα το χρησιμοποιήσουν αυτά τα τσουτσέκια οι προοδευτικοί και θα μας κυνηγάνε μετά να μας κόψουν το τζουτζούκο σε κάθε συνέδριο του Λ.Α.Ο.Σ.

Το μπάρμπεκιου της Ιερής Εξέτασης εκλύει καυσαέρια (κάτι σαν τα φλεγόμενα λάστιχα στα οδοφράγματα, αν και κατα περίπτωση ο παραλληλισμός με φλεγόμενα σκατά θα ήταν καταλληλότερος).

Έχεις δίκιο...είναι ήδη αποπνιχτική η ατμόσφαιρα στο Λεκανοπέδιο. Μην τα κάνουμε σαν τα μούτρα μας κι όλας.

Τι?! Τέλειωσε το υλικό για quoting?! Φτου!

Δημοσ.

Μη φοβάσαι σου φέρνω και άλλα...

Η μόνη άκρατη επιθυμία που διαθέτω είναι να διακωμωδώ τους σκληρούς του Miami, που τσινάνε και μόνο στη σκέψη πως ο ελληνικός καφές μπορεί και να χαρακτηριστεί τουρκικός.

Για άκρατη επιθυμία πάντως δε βλέπω να καταφέρνεις και κάτι το αξιόλογο...

Αυτά τα ρημάδια τα εθνικιστικά αντανακλαστικά, άσχημο πράγμα

Τα εθνικιστικά ναι. Τα εθνικά;

Ψψψψψ...πέσαμε σε γαμίκο...καλά τα έλεγα. Με ρέγουλα τα κοριτσάκια, για να μην ξεμείνουμε οι υπόλοιποι. Και που 'σαι...από 18 κι άνω, γιατί σε βλέπω να δηλώνεις υποψήφιος

Απο 16 και πάνω μπορείς να χτυπάς ελεύθερα. Πας να μου φας ετσιθελικά το φιλέτο;

Και για τους υπόλοιπους ορίστε η αποψή μου επί του θέματος απο άλλο forum...

To επιχείρημα "μιλάμε με τουρκικές λέξεις, επομένως γιατί να μη μάθουμε τούρκικα" μπάζει περισσότερο και απο τον κώλο του Λάκη Γαβαλά. Διότι για να το λέει κάποιος, ή προσπαθεί να δικαιολογήσει απλώς τα αδικαιολόγητα μέσα στην πρεμούρα του να υποστηρίξει ριζοσπαστικά (δλδ για μερικούς γαμάτη) γνώμη, ή δεν του έχει τύχει να ξεφυλλήσει ποτέ το Oxford Dictionnary ή το Hachette. Οι γλώσσες κύριοι είναι ζώντες οργανισμοί και μεταλλάσονται πράγμα που σημαίνει ότι δανείζονται στοιχεία απο άλλες. Μήπως λοιπόν πρέπει να βάλουμε όσους μιλάνε Λατινογενή γλώσσα να μάθουν ελληνικά επειδή ένα σεβαστό ποσοστό των λεξεών τους είναι ελληνικό;

Επιπλέον οι περισσότεροι σε ένα θέμα για τη παιδεία θα συμφωνήσετε ότι τα Θρησκευτικά σαν υποχρεωτικό μάθημα είναι χαμένος χρόνος. Απο την άλλη θα πείτε ότι τα Τούρκικα μπορεί να σου κάτσουν και χρήσιμα στη ζωή σου, άρα δεν κάνουν κακό. Τόμπολα. Σε πόσους θα χρησιμέψουν ρε μάγκες τα μογγολικά; Σε όσους γίνουν, πράκτορες, διπλωμάτες ή έχουν εμπορικές σχέσεις με τους μούλους. Ε συγνώμη αλλά περίπου τόσοι θα γίνουν και παπάδες. Άρα καλό είναι να τα διδάσκουμε και τα Θρησκευτικά. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον θα χρησιμέψουν.

Και όσον αφορά το αν θα πρέπει να είναι προαιρετικό. Πόσοι θα τα επιλέξουν ρε μάγκες; Απο τα 100 παιδιά ούτε τα 3. Θα κάνουμε διαγωνισμούς και κέρατα τράγια θα πληρώνουμε μισθούς για να διδάσκονται τα παιδιά μια *****ιά.

Και για να το ξεκαθαρίσω. Ναι δε γουστάρω να μαθαίνει Έλληνας τη γαμωγλώσσα τους. Και ναι τη θεωρώ άχρηστη για το 99.9999999% των Ελλήνων. Το υπόλοιπο ας πάει να πληρώσει να τη μάθει.

Δημοσ.

τετοιες μ@λ@κιες κανουν οι πολιτικοι....ακου Τουρκικα...δε φτανει που χανουμε καθε χρονο τοσα παλικαρια στο Αιγαιο,δεν φτανει που υπηρετησαμε την πατριδα 18 μηνες απο συνορο σε συνορο...τι σκατα αλλο θα γινει.Νταξει ειπαμε να μαστε ανοιχτομυαλοι και πολτισμενοι....οχι μ@λ@κες ομως..!

Δημοσ.
Εγώ ξερω οτι για 2 ψήφους δεν γίναμε παγκόσμια γλώσσα, το Ο.Κ. σημαίνει όλα καλά,και η ελληνική διδάσκεται στους πράκτορες γιατι τους κάνει πιο έξυπνους.

Εγώ χαίρομαι πολύ που δεν γίναμε παγκόσμια γλώσσα για τους εξής λόγους:

1. Είναι παράλογο να είναι παγκόσμια γλώσσα μια γλώσσα που μιλιέται από 11 μύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αντε βάλε και τους μετανάστες 12-13...

2. Αμα είμασταν η παγκόσμια γλώσσα θα καταντούσαμε σαν τους Αγγλους που δεν ξέρουν να επικοινωνήσουν σε καμία άλλη γλώσσα... Ενώ τώρα μαθαίνουμε αρκετές γλώσσες ως Έλληνες..

3. Θα ήταν άδικό και αλαζονικό από μέρους μας να αναγκάσουμε τους υπόλοιπους λαούς να μάθουν μια τόόόσο δύσκολη γλώσσα σαν τη δική μας... Νομίζω η αγγλική ήταν η καλύτερη επιλογή, αρκετά εύκολη αλλά συνάμα πολύ πλούσια σε λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται καθημερινά! Έτσι κι αλλιώς σκεφτείτε ότι όπως εμείς λέμε ότι ''αυτά είναι κινέζικα'' οι Αμερικανοι λένε ''αυτά είναι ελληνικά''

4. Τώρα θα πάω να μάθω την τρίτη γλώσσα μου που θα είναι τα ισπανικά και ήδη χαίρομαι πάρα πολύ! Διαφωνώ κάθετα με τον Kandinsky ότι είναι άχρηστες. Μέσω της γλώσσας διεισδύεις μέσα σε άλλους πολιτισμούς και στη περίπτωση των ισπανικών έχεις στα πόδια σου όλη τη λατινική Αμερική! Εγώ το θεωρώ μεγαλειώδες κάτι τέτοιο..

5. Σαν σκοπό έχω μετά τα ισπανικά να ασχοληθώ με τα ιταλικά που λογικά θα μου είναι πολύ εύκολα γνωρίζοντας ήδη αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά και άμα βρώ κουράγιο θα ήθελα να μάθω είτε αραβικά είτε κινέζικα... Υπάρχει κάτι σε αυτές τις 2 γλώσσες που με τραβάει...μόνο και μόνο η διαφορετικότητα τους με εξιτάρει

6. Μιας και είμαι στο εξωτερικό γνωρίζω ότι στην αγορά εργασίας τα ελληνικά εκτιμώνται ιδιαίτερα μιας και είναι μια πολύ παλιά και καταξιωμένη γλώσσα και επειδή τη μιλάνε λίγοι...κατι το οποίο δεν θα ίσχυε άμα είμασταν παγκόσμια γλώσσα...

Τούρκικα τώρα δεν θα μάθαινα..όχι επειδή έχω κάτι με τη γλώσσα, απλά έχω άλλες προτεραιότητες όπως ανέφερα παραπάνω. Από εκεί και πέρα επιχειριματικά θεωρώ πολύ έξυπνη την κίνηση να μάθει κάποιος τουρκικά καθώς αποψή μου είναι ότι σε μερικά χρόνια, μιας και όλο και περισσότερο ανοίγουν τα σύνορα, αλλά και βάση του γεγονότος ότι ως εκ των πραγμάτων αργά ή γρήγορα θα μπείο στην Εθρωπαική Ένωση η Τουρκια, θα γίνει η Τουρκία κάτι σαν Βουλγαρία για τις ελληνικές επενδύσεις και το ελληνικό κεφάλαιο... Και ας μην ξεχνάμε πόσο μεγάλη είναι η αγορά της Τουρκίας και τι ευκαιρείες θα δημιουργηθούν...

Απο εκεί και πέρα καλό είναι να μπορείς να συνενοηθείς με τους γείτονες σου αλλά πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να κοιτάξουν να βελτιώσουν την ποιότητα των γερμανικών, αγγλικών και γαλλικών που προσφέρουν αυτή τη στιγμή παρά να προσθέτουν και άλλες γλώσσες...

Δημοσ.
Μέσω της γλώσσας διεισδύεις μέσα σε άλλους πολιτισμούς και στη περίπτωση των ισπανικών έχεις στα πόδια σου όλη τη λατινική Αμερική! Εγώ το θεωρώ μεγαλειώδες κάτι τέτοιο..

Εγώ απο την άλλη θεωρώ μεγαλειώδες να καταφέρεις να είσαι μέσα στα πόδια κανενός γκομενακίου απο τη Λατινική Αμερική :twisted: . Τι να κάνουμε. Μιλάει η βαρβατίλα και η τεστοστερόνη μου, η οποία εξυμνήθηκε απο το φίλο blueviper :P

Δημοσ.

Περιμενα να ακουσω τουλαχιστον περισσοτερες σοβαρες αποψεις για ενα τετοιο θεμα....Καλη η πλακα αλλα μεχρι ενα σημειο ..

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη..

Καταρχην , τα καναλια το περασανε αβαβα το θεμα...Δεν ειδα πουθενα εκτος απο το Telecity που ειναι μανουλα σε τετοια θεματα...να αναφερεται...

Ετσι και αλλιως ηταν η καταλληλη ωρα, διακοπες ολος ο κοσμος να περασει στα ψιλα...οπως γινεται συνηθως.

Δεν εχω τιποτα με τα τουρκικα...σαν γλωσσα ...ειναι μια γλωσσα οπως ολες οι υπολοιπες...μονο που οταν εισαγεις ενα μαθημα στην εκπαιδευση αυτων που θελεις να λες οτι ειναι ο πλουτος και το μελλον αυτης της χωρας ,πρεπει να εχεις ενα λογο...μια αιτια , ενα κινητρο..Μηπως αυτο ειναι οτι δεν βλεπουν μελλον σε αυτη τη χωρα ή μηπως στο μελλον πρεπει να συνενοουμαστε περισσοτερο με τους γειτονες μας ,ισως γιατι θα τους εχουμε πανω απο το κεφαλι μας....Ψαχνω πραγματικα να βρω τον λογο που εγινε αυτη η κινηση...

Αν ημουν υπουργος παντως...εγω θα εβαζα αλλες γλωσσες (και εδω αντιπαραθετω αιτια και κινητρα)

1.Ισπανικα - Η γλώσσα που μιλιεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

2.Γερμανικα - Ολους αυτους που σπουδαζουν στα πανεπιστημια Γερμανικης φιλολογιας που θα τους βάλουν να δουλεψουνε.?.ή τα φτιαξαμε ετσι για να τα φτιαξουμε...(αλήθεια ποιο θα διδασκουν την τουρκικη γλώσσα? Οι πομακοι της Κομοτηνης ή μηπως θα ιδρύσουν σε κανα 2 χρονια και πανεπιστημιο τουρκικης φιλολογιας...εγω λέω να φωναξουνε και τον Μουρατ απο την γνωστη τηλεοπτικη σειρα...αλλωστε τον δασκαλο παιζει..

3.Κινεζικα...Ναι προσφατα ημουν στην Κινα και είδα τι γίνεται ...οι ανθρωποι εχουν φτιαξει επιτευγματα που ουτε στην Ευρώπη δεν υπαρχουν...σε 10 χρονια..αυτοι θα κυριαρχουν...θυμηθειτε με...

Αντι να βγουμε στους δρομους και να μοιρασουμε σε ολο το κοσμο αυτον τον νομο ωστε να μάθουνε ολοι πως η Ελλαδα βγαζει τα ματακια της μονη της...καθομαστε και κοροιδευουμε....καθομαστε απαθεις οπως βολευόμαστε παντα ως Ελληνες με την πάρτη μας...Ο κοσμος δεν το ξερει κυριοι ενημέρώστε τον....

Υ.Γ. Αναιρω τις προτασεις μου για τις παραπανω γλώσσες...Νομίζω οτι μια γλωσσα πρεπει να διδασκεται τελικα...Αυτή των πολιτικων...αυτη η ξύλινη γλώσσα ..... που αλλοτε γλυφει...και χαιδευει και αλλοτε ειναι φαρμακι οπως η γλωσσα απο μια δηλητηριωδη γλειωδη σαυρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...