Προς το περιεχόμενο

Γυναικες και gaming

bianca76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι δηλαδη το gaming να θεωρειται αποκλειστικα Αντρικο sport? και γενικοτερα η ασχολια με τα PC. πιστεψε με υπαρχουν πολλα αγορακια που θα ζηλευαν τις γνωσεις αλλα και τις θεσεις των γυναικων σε εταιριες που εχουν να κανουν με το αντικειμενο της πληροφορικης. ΥΓ και γψ ξανθια ειμαι απο ριζα και δεν το αλλαζω ετσι για να ξελασπωνω το ονομα και τη φημη της ανοιχτωχρωμης ριζας. χαχαχαχαχαχ!!!! Τα PC και το Gaming ειναι αρρωστια! και οπως ολες οι αρρωστιες δεν κανουν διαχωρισμο. Προσβαλλουν και τα 2 φυλλα

Δημοσ.
:-) :-)

να υποθεσω οτι συμφωνεις?

ειμαι και πρωην ξανθια και δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχα

συμφωνώ βέβαια... απλά εχθές μπήκα πρώτα στο myphone και μετά μπήκα και εδώ και είδα ότι έχεις κάνει και εδώ thread!!! Λογικά θα πρέπει να μου απάντησες και στο myphone... :-)

Δημοσ.
Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία.

είναι λίγο ρατσιστικό αυτό που λες... δηλαδή υπάρχουν μόνο άσχημες gamer? με συγχωρείς αλλά κάνεις λάθος... μπορώ να σου το αποδείξω αλλά δεν θέλω.

Δημοσ.

μην τον ακούς ψάχνει να βρει γκόμενα... lol.

Υπάρχει μια κοπελιά εδώ που άνοιξε ένα thread που ζητάει να ποστάρουμε φωτό!

Δημοσ.

Το topic θα μπορουσε να εχει τιτλο:

"Γυναικες και συγχρονη κουζινα" η

"Γυναικες και γκρινια στον αταραχο ελληνα gamer" η

"Γυναικες vs gaming" η

"Και γυναικες και gaming"

αλλα "γυναικες και gaming"??

Το αλλο με τον τοτο το ξερετε:)))

Χωρις παρεξηγηση απο τις αγαπητες δεσποινιδες-κυριες!

Δημοσ.
Το topic θα μπορουσε να εχει τιτλο:

"Γυναικες και συγχρονη κουζινα" η

"Γυναικες και γκρινια στον αταραχο ελληνα gamer" η

"Γυναικες vs gaming" η

"Και γυναικες και gaming"

αλλα "γυναικες και gaming"??

Το αλλο με τον τοτο το ξερετε:)))

Χωρις παρεξηγηση απο τις αγαπητες δεσποινιδες-κυριες!

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!ΤΩΡΑ!!!!!

Δημοσ.
To eida

Valate?

Μόνο δύο κοπελιές έχουν βάλει φωτό... Εμείς που είμαστε λίγο ξεδιάντροποι έχουμε ανεβάσει...

Δημοσ.
μην τον ακούς ψάχνει να βρει γκόμενα... lol.

Υπάρχει μια κοπελιά εδώ που άνοιξε ένα thread που ζητάει να ποστάρουμε φωτό!

ψάχνω για γκόμενα! να παίζει games και να καταλαβαίνει το πόνο μου! οχι να παίζω με χρονόμετρο και μετά να μου κατεβάζει το γενικό του ρεύματος!!(μου το έχουν κάνει κ αυτό!)

Δημοσ.
Δηλαδη υποννοειτε οτι το γυναικειο φυλο δεν σεβεται το χωρο των games?Δεν το εννοησα αυτο. Και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτο το συμπερασμα?

:-D

Προφανώς εννοεί το παλικάρι ότι οι "ωραίες" γυναίκες δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα pc games αλλά θα προτιμήσουν να βγουν έξω με κάνα γκόμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...