navar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 mhpws yparxei kai gynaika texnikos pc ???????
bianca76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 mhpws yparxei kai gynaika texnikos pc ??????? Υπαρχουν ναι Σιγα το δυσκολο επαγγελμα καλε!
Lorea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι δηλαδη το gaming να θεωρειται αποκλειστικα Αντρικο sport? και γενικοτερα η ασχολια με τα PC. πιστεψε με υπαρχουν πολλα αγορακια που θα ζηλευαν τις γνωσεις αλλα και τις θεσεις των γυναικων σε εταιριες που εχουν να κανουν με το αντικειμενο της πληροφορικης. ΥΓ και γψ ξανθια ειμαι απο ριζα και δεν το αλλαζω ετσι για να ξελασπωνω το ονομα και τη φημη της ανοιχτωχρωμης ριζας. χαχαχαχαχαχ!!!! Τα PC και το Gaming ειναι αρρωστια! και οπως ολες οι αρρωστιες δεν κανουν διαχωρισμο. Προσβαλλουν και τα 2 φυλλα
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 να υποθεσω οτι συμφωνεις? ειμαι και πρωην ξανθια και δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχα συμφωνώ βέβαια... απλά εχθές μπήκα πρώτα στο myphone και μετά μπήκα και εδώ και είδα ότι έχεις κάνει και εδώ thread!!! Λογικά θα πρέπει να μου απάντησες και στο myphone...
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία. είναι λίγο ρατσιστικό αυτό που λες... δηλαδή υπάρχουν μόνο άσχημες gamer? με συγχωρείς αλλά κάνεις λάθος... μπορώ να σου το αποδείξω αλλά δεν θέλω.
bianca76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Sotri99 σου απαντησα και στο myphone!!!!!!!Eυχαριστω και δημοσια για την υποστηριξη σου και εκ μερους των γυναικων gamers
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 bianca76 και υπολοιπες φιλενάδες που ασχολείστε με games να postaρετε φωτογραφίες σας.-
bianca76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 bianca76 και υπολοιπες φιλενάδες που ασχολείστε με games να postaρετε φωτογραφίες σας.- Ti sxesh exei ayto?
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 μην τον ακούς ψάχνει να βρει γκόμενα... lol. Υπάρχει μια κοπελιά εδώ που άνοιξε ένα thread που ζητάει να ποστάρουμε φωτό!
Compaq99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το topic θα μπορουσε να εχει τιτλο: "Γυναικες και συγχρονη κουζινα" η "Γυναικες και γκρινια στον αταραχο ελληνα gamer" η "Γυναικες vs gaming" η "Και γυναικες και gaming" αλλα "γυναικες και gaming"?? Το αλλο με τον τοτο το ξερετε)) Χωρις παρεξηγηση απο τις αγαπητες δεσποινιδες-κυριες!
bianca76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Το topic θα μπορουσε να εχει τιτλο: "Γυναικες και συγχρονη κουζινα" η "Γυναικες και γκρινια στον αταραχο ελληνα gamer" η "Γυναικες vs gaming" η "Και γυναικες και gaming" αλλα "γυναικες και gaming"?? Το αλλο με τον τοτο το ξερετε)) Χωρις παρεξηγηση απο τις αγαπητες δεσποινιδες-κυριες! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!ΤΩΡΑ!!!!!
sotris99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 To eidaValate? Μόνο δύο κοπελιές έχουν βάλει φωτό... Εμείς που είμαστε λίγο ξεδιάντροποι έχουμε ανεβάσει...
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 μην τον ακούς ψάχνει να βρει γκόμενα... lol. Υπάρχει μια κοπελιά εδώ που άνοιξε ένα thread που ζητάει να ποστάρουμε φωτό! ψάχνω για γκόμενα! να παίζει games και να καταλαβαίνει το πόνο μου! οχι να παίζω με χρονόμετρο και μετά να μου κατεβάζει το γενικό του ρεύματος!!(μου το έχουν κάνει κ αυτό!)
sarisn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδη υποννοειτε οτι το γυναικειο φυλο δεν σεβεται το χωρο των games?Δεν το εννοησα αυτο. Και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτο το συμπερασμα? Προφανώς εννοεί το παλικάρι ότι οι "ωραίες" γυναίκες δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα pc games αλλά θα προτιμήσουν να βγουν έξω με κάνα γκόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.