Wolfidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 an itan 5 bots na kinigane mia mpala.... Gia tis skines mesa sto paixnidi milousa oxi gia to gameplay... 5 bots 1 mpala k trexei me 1fps.... To link gia to file mou bgazei The download limit has been reached for this file. Error The link you have clicked is not available.
Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Gia tis skines mesa sto paixnidi milousa oxi gia to gameplay... 5 bots 1 mpala k trexei me 1fps....e ntaks , sou eipa an valeis to .ini pou eipa prin trexei mia xara.30/60 fps , de kserw. pantws omala paei se ola ta scenes. http://rapidshare.de/files/34749526/cfg_pc_h.ini.html
SeXBOX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 mou to esteile paidia xthes o theios.... as pw ki egw thn apopsh mou.... A P O G O I T E F S H ! ! ! kat' eme isws to xeirotero fifa pou exei vgei mexri shmera...:?
tryp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 to exw olo gia pc einai 2.5gb opios thelei pm plsz
mandipl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 eisai ypervolikos vre sexbox .....apla sou fenete etsi giati einai arxi . tha to sinithiseis
Blackjim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 eisai ypervolikos vre sexbox .....apla sou fenete etsi giati einai arxi . tha to sinithiseissymfwnw. Dws tou ligo xrono kai prospathise na matheis tis kiniseis.Den einai pro , gi auto sou fainetai kako. Exei diaforetiko xeirismo kai timing alla egw akomi kai simera asxoloumai mazi tou :p Akomi to vriskw kalo dld , lol gia osous den exoun 360... http://www.xboxyde.com/leech_3128_en.html
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ένα πράγμα μ'ενοχλεί πολύ στο Fifa. Η μπάλα και οι παίχτες, πιάνουν "πολύ χώρο". Η μπάλα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τα δοκάρια και το άνοιγμα του τέρματος (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται) και οι παίχτες πολύ ογκώδεις. Φαίνεται πολύ ψεύτικο. By the way, το παιχνίδι μάλλον παραείναι εύκολο. Ξεκίνησα με τη μία στο World Class και αφού έχασα τον πρώτο αγώνα στο τσακ! και κυρίως επειδή έψαχνα τα κουμπιά, κέρδισα όλους τους υπόλοιπους με άνεση (4ος αγώνας μου κέρδισα 6-1...)
random Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αν οι παικτες του φιφα ειναι μεγάλοι τι να πουμε για το pes και το μπαλόνι του; τουλαχιστον στο φιφα εχει 6-7 καμερες με ρυθμιζόμενο ζουμ και ύψος.
Olorin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 mou to esteile paidia xthes o theios.... as pw ki egw thn apopsh mou.... A P O G O I T E F S H ! ! ! kat' eme isws to xeirotero fifa pou exei vgei mexri shmera...:? Ok, όλα τα περίμενα εκτός από αυτό... Το να μη σ'αρέσει το FIFA 07, το κατανοώ απόλυτα, άλλωστε κι εγώ (ακόμα) δεν θα αποχωριστώ το PES... Πώς είναι όμως δυνατόν να λές ότι είναι το "xeirotero fifa pou exei vgei mexri shmera..."???:-? Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα άθλια "κάτι-σαν-ποδοσφαιράκια" με τις "διαστημικές αερόμπαλες" που έβγαζε τα τελευταία χρόνια τα βρίσκεις καλύτερα??? Συγγνώμη, αλλά άλλο το να λες "χειρότερο από το PES" κι άλλο "χειρότερο από τα παλιότερα FIFA"...
SeXBOX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ok, όλα τα περίμενα εκτός από αυτό... Το να μη σ'αρέσει το FIFA 07, το κατανοώ απόλυτα, άλλωστε κι εγώ (ακόμα) δεν θα αποχωριστώ το PES... Πώς είναι όμως δυνατόν να λές ότι είναι το "xeirotero fifa pou exei vgei mexri shmera..."???:-? Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα άθλια "κάτι-σαν-ποδοσφαιράκια" με τις "διαστημικές αερόμπαλες" που έβγαζε τα τελευταία χρόνια τα βρίσκεις καλύτερα??? Συγγνώμη, αλλά άλλο το να λες "χειρότερο από το PES" κι άλλο "χειρότερο από τα παλιότερα FIFA"... apla egine tosos thorivos prin vgei pou twra pou vghke den antapokrinete se afta pou akougontousan.... :???:
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αν οι παικτες του φιφα ειναι μεγάλοι τι να πουμε για το pes και το μπαλόνι του; τουλαχιστον στο φιφα εχει 6-7 καμερες με ρυθμιζόμενο ζουμ και ύψος. δηλαδή; Ποιό μπαλόνι; Οι παίχτες του PES είναι πολύ μικρότεροι (σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο πάντα) από αυτούς του FIFA. Λες να κάνω λάθος...;
Blackjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 egw antitheta oso perissotero to sinithizw toso pio poly m'aresei. Milaw gia na paizeis diplo omws. H AI einai tragiki kai provlepsimi nomizw...
Blackjim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1305869&postcount=5754 de tha akoumpisw PC to fthinoporo mou fainetai
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εμένα όσο περισσότερο παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει αν και αρχίζω να καταλαβαίνω πως κινείται το ΑΙ και γίνεται πιο εύκολο. Ειδικά για όποιον έχει συνηθίσει τις ΑΙ άμυνες του PES, στο FIFA είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις κατεβασιά γιατί δεν υπάρχουν αλληλοκαλύψεις, οι τερματοφύλακες αγνοούν τη λέξη "έξοδο" (καμιά φορά όμως κάνουν την "έξοδο του Μεσολογγίου" που είναι ακόμα χειρότερη) ενώ είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις τον επιτιθέμενο με το σώμα. Ή να πετύχει το τζαρτζάρισμα. Καμία σχέση με PES. Έχω βάλει μερικά γκολ αδιανόητα για PES, π.χ. να κάνω κατεβασιά από τα πλάγια, να φτάνω μέχρι τη γραμμή του άουτ και αντί να κάνω σέντρα να κόβω προς τα μέσα και να κινούμαι παράλληλα, να φτάνω μέχρι το πρώτο δοκάρι και να πλασάρω, δεν κλείνει κανένας και ο τερματοφύλακας δεν βγαίνει με τίποτα. Εξακολουθεί να με ξενίζει η συμπεριφορά της μπάλας, ειδικά όταν χτυπήσει/κοντράρει κάπου με φάλτσα. Είτε ακουμπήσει το γρασίδι μετά από λόμπα, είτε χτυπήσει στα ακροδάχτυλα του τερματοφύλακα και φύγει προς τα πανω, είτε χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και πάλι φύγει προς τα πάνω, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται να αποκτά περίσσιο βάρος και να πέφτει κάθετα λες και είναι βαρίδι. Μέχρι και ο αδερφός μου, που έχει χρόνια να παίξει FIFA ενώ λιώνει καθημερινά στο PES online, το παρατήρησε αμέσως και με ρώτησε αν η μπάλα είναι από τσιμέντο... Ευτυχώς όμως στα FIFA τα physics είναι πολύ παραμετροποιήσιμα μέσω του γνωστού ini.big και ευελπιστώ ότι κάποιος θα διορθώσει τα πράγματα. Σήμερα κατάφερα επιτέλους να το κάνω να παίξει καλά. Παίζω σε 19" TFT, στα 1024x768 @ 60Hz, σε high detail. Όταν γίνονται βαθιές μπαλιές το horizontal scrolling σπάει πάρα πολύ και διορθώνεται μόνο με VSync on. Αλλά και πάλι δεν έπαιζε τέλεια, μέχρι που βρήκα ότι αν στο αρχείο ...\data\cmn\cfg_pc_h.ini η παράμετρος RENDER_RATE_MODE από 7 γίνει 2, τότε το παιχνίδι παίζει πολύ καλύτερα, το FIFA σηκώνει πλέον ακόμα και antialiasing και anisotropic. Νομίζω αυτό γινόταν και στο περσινό FIFA. (φυσικά με AA,AF πρέπει να κλείσω τα DOF και Post FX αλλιώς εμφανίζεται και σε μένα το σύμπτωμα του "1 fps"). Τελοσπάντων, περιμένω να βγει όλο το φθινοπωρινό πακέτο σε X360 (ΝΒΑ 2k7, FIFA 07, PES 6 κλπ) για να πάω να αγοράσω την κονσόλα και να παρατήσω το PC (μέχρι να βγει το manager 2007...27/10 έεεεεερχεται!). ΥΓ.: Η ΚΟΝΑΜΙ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να βγάλει PC demo για το PES 6. Ενώ για PS2 μου φαίνεται έχει ήδη κυκλοφορήσει το demo. Άλλη μία ένδειξη ότι πάνε από το κακό στο χειρότερο, στο κατώφλι του 2007 οι άνθρωποι συνεχίζουν να ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος στο PS2, έλεος! Ντροπή ρε παιδιά.
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 το μονο που μου αρεσε ειναι η μπαλια στον κενο χωρο κατα τα αλλα PES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.