papabiris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 γεια σας φιλοι μου!ζητω την βοηθεια σας σε ενα προβληματακι με το wifi μου. Εχω το συστημα της υπογραφης που βλεπετε παρακατω φρεσκοφορμαρισμενο με drivers service packs και οτι τελευταιο θα επρεπε ναχει μεσα ο σκληρος.για wifi εξοπλισμο εχω το adsl modem/router level one wbr-3407a και δυο wifi usb sticks level one.ολα βαινουν καλως μεχρι εδω μαζι με firewalls etc etc. Μολις εγκαταστησω ομως το μουλαρι λιγα λεπτα μετα την συνδεση του πεφτει το σημα τελειως κλεινει το δικτυο παει το ιντερνετ και δεν υπαρχουν καν δικτυα εντος εμβελειας στη λιστα.το δευτερο πισι ειναι ολα οκ με δικτυο και ιντερνετ.μολις απεγκαταστησω το μουλαρι κανενα προβλημα και δικτυο οκ.αυτο το προβλημα εμφανιζοταν σε ολα τα προηγουμενα formats αλλα σαυτο το πηρα πρεφα. τωρα θα μου πειτε ε μην το χρησιμοποιεις ειναι ξεπερασμενο πια υπαρχουν κιαλλα κτλπ κτλπ. εγω ομως θα ηθελα αν υπαρχει λυση βεβαια να συνεχισω να το χρησιμοποιω.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη!σας ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 ego tha dokimaza apo alo firmware sto level one opos episis alous drivers stin asirmati karta diktiou.episis se allo mode kai oxi se g mode kai se allo kanali.ta pio apla pou mporo na skefto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.