pagratios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μπορεί να φανει χαζή ερώτηση αλλά θέλω να αγοράσω ηχεία 2.1 και δεν ξερω αν χρειάζεται ειδική κάρτα ήχου όπως συμβαίνει με τα ηχεία 5.1 και 7.1.Χρειάζεται???
agoraki_23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Όποια κάρτα και να έχεις κάνει για 2.1 μην ανησυχείς...
pagratios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Και έλεγα μην τα πάρω τζάμπα!!
agoraki_23 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Όλα τα παλιά pc ακόμα και οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου έχουν υποστήριξη 2.1.Για 5.1 και 7.1 θέλει ανάλογες κάρτες! Οπότε μπορείς να πάρεις όποια ηχεία θέλεις 2.1!
pagratios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Τι ηχεία μου προτείνεται για 2.1 σαν οικονομική και καλή λύση?Τα 27W RMS είναι καλό στοιχείο?
mprou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Καλα και φτηνα κατα την γνωμη μου ειναι 2. Τα creative inspire t3030 και τα x-230 της logitech. Γυρω στα 40 ευρω και τα 2. Τα creative εχουν παρα πολυ καλο woofer αλλα οι δορυφοροι τους θα μπορουσαν να ηταν και καλυτεροι. Τα Logitech εχουν καλους δορυφορους αλλα λιγο πιο αδυναμο woofer. Οποτε ψηφιζω logitech για καλυτερη ποιοτητα και creative για μεγαλυτερη ενταση.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 ...και τα x-230 της logitech. Επαυξάνω. Είναι απιστευτα ηχεία για τα χρήματα που ζητάνε (τα έχω btw)... Τα Logitech εχουν καλους δορυφορους αλλα λιγο πιο αδυναμο woofer. Δεν ξέρω πού το διάβασες αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι όσον αφορά τα ηχεία αυτά, είναι το πόσο δυνατό sub διαθέτουν. Οι περισσότεροι κάτοχοί τους (κι εγώ), έχουν το sub ρυθμισμένο στο minimum, από τον ροοστάτη που διαθέτουν.
dpolal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Τα ηχεία 2.1 είναι στην ουσία ένα ζευγάρι ηχείων δεξί-αριστερό που παίζουν τις ψηλές (tweeter) και μεσαίες (midrange) συχνότητες ενώ το sub αναλαμβάνει να αναπαράγει μόνο τις χαμηλές. Άρα οποιαδήποτε ηχεία 2.1 παίζουν μια χαρά παντού, από ένα απλό ραδιοφωνάκι μέχρι... (βάλε ότι θες εδώ)...
Arxagellos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Exw dokimasei olh thn seira se 2.1 ths TEAC.Apo ta X-20 mexri ta XT-2 pou exw twra.Exw meinei euxaristhmenos apo ta perisotera modela.Gurw sta 40 eurw briskeis ta XL-20
papabiris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 προσωπικα εγω εχω ασχοληθει γενικως με τον ηχο λιγακι και οσον αφορα τα 2,1 τα TEAC XL-20 εχω μεινει μ*****ας. τα πηρα μολις 33 ευρω πριν κανα διμηνο και καλα για να βαλω κατι φθηνο για να ακουγεται κατιτις στο κατεβαστηρι . ποτε μου δεν περιμενα να ακουσω τετοια ποιοτητα και δυναμη(και μιλαμε για δυναμη) δινοντας μολις 33 ευρω.αν μου ελεγε καποιος πριν ταγορασω αυτα που ακους κανουν 50ευρω θα του ελεγα οτι ειναι μια χαρα
pagratios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εσείς που έχεται ασχοληθεί με τον ήχο γιατί εγώ μέχρι τις προάλλες και γραμμένο τον είχα για να πω την αλήθεια και δεν σκαμπάζω μία τελικά τι λέτε είναι καλύτερα τα x-230 της logitech ή τα TEAC XL-20?
pagratios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Τα έχω δει και τα 2 στο e-shop και δεν μπορω να αποφασήσω!!τα x-230 της logitech εχουν πολύ ωραίο design και μεγαλύτερη εμβάλεια συχνότητας από 20-20000 ενώ τα TEAC XL-20 έχουν από 30-20000 και χειρότερο design όμως από την άλλη είναι πιο φθηνά!Και της Teac έχουν περισσότερα watts RMS και δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αυτό για την φίλη μας την Δ.Ε.Η ή για έμας!!
madsc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Σε αυτή την κατηγορία ηχείων δεν υπάρχει περίπτωση να δεις διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το εύρος συχνότητας που αναφέρεται και στα 2 είναι πλασματικό, μην το χρησιμοποιείς για σύγκριση. Έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα -αν όχι όλα- 2.1 ηχεία της αγοράς pc, αυτά που μου άρεσαν καλύτερα είναι τα Logitech. /sc
pagratios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ποιο από τα δύο έχει λιγότερη παραμόρφωση του ήχου όσο ανεβαίνει η ένταση του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.