Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 2.1

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να φανει χαζή ερώτηση αλλά θέλω να αγοράσω ηχεία 2.1 και δεν ξερω αν χρειάζεται ειδική κάρτα ήχου όπως συμβαίνει με τα ηχεία 5.1 και 7.1.Χρειάζεται???

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλα τα παλιά pc ακόμα και οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου έχουν υποστήριξη 2.1.Για 5.1 και 7.1 θέλει ανάλογες κάρτες!

Οπότε μπορείς να πάρεις όποια ηχεία θέλεις 2.1!

Δημοσ.

Καλα και φτηνα κατα την γνωμη μου ειναι 2. Τα creative inspire t3030 και τα x-230 της logitech. Γυρω στα 40 ευρω και τα 2. Τα creative εχουν παρα πολυ καλο woofer αλλα οι δορυφοροι τους θα μπορουσαν να ηταν και καλυτεροι. Τα Logitech εχουν καλους δορυφορους αλλα λιγο πιο αδυναμο woofer.

Οποτε ψηφιζω logitech για καλυτερη ποιοτητα και creative για μεγαλυτερη ενταση.

Δημοσ.
...και τα x-230 της logitech.

Επαυξάνω. Είναι απιστευτα ηχεία για τα χρήματα που ζητάνε (τα έχω btw)...

Τα Logitech εχουν καλους δορυφορους αλλα λιγο πιο αδυναμο woofer.

Δεν ξέρω πού το διάβασες αυτό, αλλά αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι όσον αφορά τα ηχεία αυτά, είναι το πόσο δυνατό sub διαθέτουν. Οι περισσότεροι κάτοχοί τους (κι εγώ), έχουν το sub ρυθμισμένο στο minimum, από τον ροοστάτη που διαθέτουν.

Δημοσ.

Τα ηχεία 2.1 είναι στην ουσία ένα ζευγάρι ηχείων δεξί-αριστερό που παίζουν τις ψηλές (tweeter) και μεσαίες (midrange) συχνότητες ενώ το sub αναλαμβάνει να αναπαράγει μόνο τις χαμηλές.

Άρα οποιαδήποτε ηχεία 2.1 παίζουν μια χαρά παντού, από ένα απλό ραδιοφωνάκι μέχρι... (βάλε ότι θες εδώ)...

Δημοσ.

προσωπικα εγω εχω ασχοληθει γενικως με τον ηχο λιγακι και οσον αφορα τα 2,1 τα TEAC XL-20 εχω μεινει μ*****ας. τα πηρα μολις 33 ευρω πριν κανα διμηνο και καλα για να βαλω κατι φθηνο για να ακουγεται κατιτις στο κατεβαστηρι . ποτε μου δεν περιμενα να ακουσω τετοια ποιοτητα και δυναμη(και μιλαμε για δυναμη) δινοντας μολις 33 ευρω.αν μου ελεγε καποιος πριν ταγορασω αυτα που ακους κανουν 50ευρω θα του ελεγα οτι ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Εσείς που έχεται ασχοληθεί με τον ήχο γιατί εγώ μέχρι τις προάλλες και γραμμένο τον είχα για να πω την αλήθεια και δεν σκαμπάζω μία τελικά τι λέτε είναι καλύτερα τα x-230 της logitech ή τα TEAC XL-20?

Δημοσ.

Τα έχω δει και τα 2 στο e-shop και δεν μπορω να αποφασήσω!!τα x-230 της logitech εχουν πολύ ωραίο design και μεγαλύτερη εμβάλεια συχνότητας από 20-20000 ενώ τα TEAC XL-20 έχουν από 30-20000 και χειρότερο design όμως από την άλλη είναι πιο φθηνά!Και της Teac έχουν περισσότερα watts RMS και δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αυτό για την φίλη μας την Δ.Ε.Η ή για έμας!!

Δημοσ.

Σε αυτή την κατηγορία ηχείων δεν υπάρχει περίπτωση να δεις διαφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Το εύρος συχνότητας που αναφέρεται και στα 2 είναι πλασματικό, μην το χρησιμοποιείς για σύγκριση.

Έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα -αν όχι όλα- 2.1 ηχεία της αγοράς pc, αυτά που μου άρεσαν καλύτερα είναι τα Logitech.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...