Προς το περιεχόμενο

Subwoofer T7700

iNfErNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνικα σταματησε να δουλευει το Subwoofer μου. Μπορω να κανω κατι να το αναστησω η απλα πεθανε οριστικα; . Εχω την audigy 2 και τα creative 7.1 T7700 εδω και 2 χρονια...

Δημοσ.

Αν δεν έχει τελειώσει η εγγύηση, άνοιξε το,πάρε μια 9V μπαταρία και δοκίμασε την πάνω στο sub.Αν δεν βγάλει ήχο τότε δυστυχώς κάηκε και επομένως πάρε ένα αντιστοιχο.Στην άλλη περίπτωση κάτι φταίει στη πλακέτα του ενισχυτή(λογικά το sub είναι αυτοενισχυόμενο)

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση:) . Οχι δεν ειναι στην εγγυηση οπωτε μπορω να το κανω βιδες αν θελω:mrgreen: . Δεν εχω 9ν μπαταρια αυτη τη στιγμη αλλα θα το προσπαθησω. Αλλος τροπος υπαρχη για να διαπιστωσω οτι ειναι καμενο;

Δημοσ.

Δοκιμασα μια μπαταρια 1.5ν και απο τη (-) και απο την (+) μερια αλλα δεν ακουσα καποιον ηχο. Πρεπει να ειναι ανοικτα τα ηχεια για να το δοκιμασω; Τελικα αν ειναι καμμενο αξιζει να παρω αλλο sub η καλυτερα να παρω νεα ηχεια;:confused:

Δημοσ.

Ελπίζω πως την μπαταρία την σύνδεσες κατευθείαν στους ακροδέκτες του μεγαφώνου,και όχι αλλού.

Αν ναι,και δεν κουνήθηκε το μεγάφωνο, τότε έχει βλάβη(πςςς..)

Εννοείται πως δεν το πετάμε,αλλά το φτιάχνουμε....

Δημοσ.
Ελπίζω πως την μπαταρία την σύνδεσες κατευθείαν στους ακροδέκτες του μεγαφώνου' date='και όχι αλλού.

Αν ναι,και δεν κουνήθηκε το μεγάφωνο, τότε έχει βλάβη(πςςς..)

Εννοείται πως δεν το πετάμε,αλλά το φτιάχνουμε....[/color']

Γι' αυτό σου λέω να χρησιμοποιήσεις 9ν (τετράγωνη) μπαταρία για να μπορέσεις να βάλεις και τους 2 πόλους εύκολα στους ακροδέκτες του sub.

Όσο για το δε πετάμε εξαρτάται..Μπορεί να έχει σκάσει το ηχείο και η όποια ενασχόληση μαζί του να είναι τσουχτερή για τη τσέπη..

Δημοσ.

Με καλωδιάκια μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε μπαταρία,δεν είναι ανάγκη να ψάχνει να βρει 9βολτη.

Τα μεγάφωνα δεν είναι μπαλόνια για να "σκάνε".

Και το πηνίο να έχει καεί φτιάχνεται με μικρό κόστος.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Παιδια αν σας πω τι εκανα...νομιζα οτι επρεπε απλως να ακουμπισω την μπαταρια στο sub:oops: Τελικα το εκανα με τον τροπο που αναφερε ο _BASSstarlet_ και το ηχειο κουνησε κανοντας και κατι παρασιτα. Λογικα ειναι μια χαρα το sub... Τελικα αν φταιει η πλακετα λιγο δυσκολο να μπορεσω να την φτιαξω:(

Φιλε etheo θα στειλω mail στην creative αλλα δε νομιζω να κανουν τιποτα χωρις εγγυηση...

Δημοσ.

Σου το είπα γιατι και εγω που εψαχνα μπαταρία για ένα παλιο Mp3 player, επικοινώνησα και μου στείλανε, με πληρωμη φυσικά.

Δημοσ.
Με καλωδιάκια μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε μπαταρία' date='δεν είναι ανάγκη να ψάχνει να βρει 9βολτη.

Τα μεγάφωνα δεν είναι μπαλόνια για να "σκάνε".

Και το πηνίο να έχει καεί φτιάχνεται με μικρό κόστος.[/color']

Όσο "δύσκολο" είναι να βρει μια 9ν μπαταρία τόσο δύσκολο θα 'ναι να βρει και καλωδιάκια.

Τα μεγάφωνα "σκάνε" από τα χρόνια ζωής τους(που προφανώς σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει) και τις περισσότερες φορές κατά 90% από παραμόρφωση.Ελπίζω ο φίλος μας να μην έχει ρυθμίσει το μπάσο στο full.

Και όσο για το πηνίο που λες στις πόλεις στην περιφέρεια δεν θα το πάρει κανείς να το επισκευάσει.Στη θεσσαλονίκη και στην αθήνα ίσως αλλά ποιος το στέλνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...