Vatos_locos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 έχω ένα lan με 2 pc επάνω σε ένα switch το ένα pc έχει μια adsl k την μοιράζει k στο 2αίρω pc το πρόβλημα είναι opti το antihacker του kaspersky internet security 2006 μου κάνει συνεχεια ban το 2αίρω pc k έτσι δεν έχει internet ενώ μια υπό range 192.198.0.0με subnet mask 255.255.255.0 είναι στο trusted zone αλλα κάθε φορα που το pc2 ανοίγει το kaspersky μου λέει Scan.Generic.UDP 192.168.0.2 UDP port : xxxxx (diafores portes ka8e fora) πως θα ρυθμίσω το kaspersky η μην κάνει ban συνεχεια το δεύτερο pc γιατί αναγκάζομαι να το κάνω unban καμια 10αρια φορες για να δουλέψει η ICS τα φώτα σας παρακαλώ έχω αγανακτήσει είχα το norton k όλοι μου λέγανε να πάω στο kaspersky k τώρα έμπλεξα ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δε ξερω το Kaspersky Internet Security, αλλα κοιτα στις επιλογες του αν υπαρχει επιλογη για το ICS ωστε να το επιτρεψει να δουλεψει σωστα. Στο ZoneAlarm ετσι γινεται ;-)
Vatos_locos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 δεν υπάρχει μονο στο αντί-hacker να βάλεις μια ip range την οποια έχω βάλει 192.168.0.0-255.255.255.0 k είναι στο trusted όλες η υπόλοιπες είναι στο internet zone αλλα κάθε φορα που το δεύτερο pc ανοίγει το kaspersky κάνει ban στην ip 192.168.0.2 που είναι η ip του δευτερου pc k αν το κάνω unban δουλεύει αλλα ανά 10 λεπτά μου το κάνει ξανά για το zone alarm το ξέρω το είχα κάποτε αλλα το έβγαλα γιατί το kaspersky έχει firwall μονο του k λογικά θα μπερδευόντουσαν πάντως ευχαριστώ πολύ aslimon περιμένω k από άλλους γνωστες κάποια βοήθεια ευχαριστώ
perkas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Στα settings του real protection έχει μια επιλογή disable protection against network attacks απενεργοποίησε το.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 @perkas αν μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα θα ήμουν πανευτυχής αν k από ότι κατάλαβα αν κατάλαβα καλά μου λες να κλείσω τελείως το firewall που ακριβώς το έχει αυτό που λες ? thanks δεν θέλω να το κλείσω τελείως το firewall θέλω απλά να μην κάνει ban συνεχεια την ip (192.168.0.2) του δευτερου pc χωρίς να κλείσω το firewall
perkas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Στο antivirus στα settings του real-time protection κάπου γράφει modify settings αν το επιλέξεις ανοίξει ένα παράθυρο configure real time protection κάτω κάτω γράφει real time protection settings το επιλεγείς και ανοίγει ένα ακόμα παράθυρο ( το τελευταίο ) που έχει κάποιες ρυθμίσεις μια από τις οποίες αφόρα το firewall του antivirus.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 είσαι σίγουρος ότι μιλάμε k οι 2 για την ίδια έκδοση kaspersky Internet Secutity 2006 ? Δεν μπορώ να το βρω αυτό που λες το μονο που βρήκα k απενεργοποίησα είναι αυτό στην εικόνα (που παρεπιπτόντως δεν ήξερα πως να την ανεβάσω γιατί μου έβγαινε πάνω από το όριο που επιτρέπεται) k έκανε δουλειά αλλα δεν ξέρω αν το pc είναι "ανοιχτό" k στο internet τώρα Kaspersky.zip
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δοκιμασες στο κουμπι που λεει settings? Πιστευω πως εννοει παντως στο File Antivirus πως ειναι η ρυθμιση που θελεις... PS... Για να ανεβαζεις εικονες καλυτερα να τις σωζεις ως .jpg αντι για .bmp και να χρησιμοποιεις καποια υπηρεσια οπως το http://imageshack.us/...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ναι το έχω δοκιμάσει k δεν βρήκα τίποτα το μονο που έκανε δουλειά είναι αυτό που σημείωσα στην εικόνα τώρα είμαι μια χαρά απλά θελα να μάθω αν είμαι k ανοιχτός στο internet κάποτε είχα βρει μια σελίδα που το τέσταρες αλλα δεν θυμάμαι k όπως βλέπεις εδώ στην εικόνα η ip range είναι στο trusted αλλα αν είναι ενεργοποιημένο το instruction detection system μου Banari το pc 2 http://img151.imageshack.us/img151/3874/1px7.jpg και στο φιλε antivirus δεν έχει τέτοια επιλογή που λέει ο perkas http://img207.imageshack.us/img207/6761/2ln1.jpg πάντως ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον
christos_0b Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Να φανταστω οτι εχεις κανα μοωτεμακι crypto στυλε και λοιπα και κανεις dial την dsl.Εαν σκοπευεις να εχεις μονιμα adsl και lanακι παρε και ενα routerακι να υσηχασεις.Κταευθειαν πανω στο switch/hub με το δικο του fw και εισαι μια χαρα.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 file auto skopeuw ala mexri na to parw giati apo leuta den pamw k poli kala k epeidi exw tin aderfi mou na ouriazei "DEN EXW INTERNET" k elega mpas k brw kanenan tropo na isixasw gia ligo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.