Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον ΟΕΕΚ λοιπόν και με σχέδιο νόμου όπου πλέον πράτεται και στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ τα πτυχία ECDL και όλα τα πτυχία πληροφορικής ισχύουν για 3 χρόνια από την ημερομηνία κτήσης για αυτά που αποκτήθηκαν μετά τον Φεβρουάριο 2006 που πιστοποιήθηκαν από τον ΟΕΕΚ.Τα παλιότερα πτυχία ισχύουν ως 31-12-2007.

Και ρωτώ με ποιο δικαίωμα καταπιέζουν έτσι τον κοσμάκη που έχει δώσει φράγκα και φράγκα και φροντιστήρια lower και δε συμαζεύετε και εξωθούν πάρα πολλούς Έλληνες στο ανανεώνουν-υποθέτω επί χρήμασι- τα πτυχία τους.

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος ανανέωσης(γνωρίζει κανείς κάτι?

Τα παλιότερα πτυχία λήγουν σε 1 χρόνο...)

πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους αυτή τη στιγμή.

Ντροπή τους και στους μπλε και στους πράσινους που δε σκέφτονται το κοσμάκη και μόνο πως θα τα αρπάξουν...

Δε ξέρω αν συμφωνείτε...

όλα τα σχόλια δεκτά

• Like 3
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ιδέα της λήξης είναι κατά την ταπεινή μου άποψη σωστή, αλλά αν ισχύει ότι έβαλαν όλες τις κατηγορίες στο ίδιο τσουβάλι τότε μιλάμε για μια ακόμα λάθος υλοποίηση μιας σωστής ιδέας.

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω ξεπατωθηκα να το παρω πριν 3 χρονια και μαλιστα δουλευα εξτρα προκειμενου να πληρωνω τα εξεταστρα και τωρα μας λενε οτι ληγουν?Με ποια λογικη για να τα σκαμε καθε 3 χρονια?Αυτα δεν τα κανουν ουτε οι αγγλοι με τα πτυχια.1000 φορες αισχος

Δημοσ.

theomen ελπιζω το σκασε να μην το εννοεις.Και με αυτη τη λογικη και εσυ πηγαινε αγγλικη φιλολογια να παρεις πτυχιο αγγλικης και καψε το lower(αν εχεις).

• Like 1
Δημοσ.
theomen ελπιζω το σκασε να μην το εννοεις.Και με αυτη τη λογικη και εσυ πηγαινε αγγλικη φιλολογια να παρεις πτυχιο αγγλικης και καψε το lower(αν εχεις).

το lower να το κάψω ευχαρίστως γιατί και αυτό μια απάτη είναι αφού όπως και το ECDL καμοία αξία δεν έχει

Δημοσ.

Τι?!!! Μέχρι τώρα έπερνες το ECDL και ήξερες windows και office και αυτό ήταν?! Μαλακιιιιιιιιάαααααααααα...

Η πληροφορική δεν είναι σαν τις ξένες γλώσσες :P Δεν είναι σαν το ποδήλατο, το έμαθες και δεν έχεις τίποτα παραπάνω να κάνεις. Κάθε 3 χρόνια (στο περίπου) αλλάζει η τεχνολογία, ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να πρέπει αν όχι να τα μάθεις από την αρχή, να κάνει ένα "update" σε αυτά που ξέρεις. Δεν είναι ίδια τα win95 με τα Vista, ούτε το Office 95 με το 2007.

Τώρα το θέμα και η "ξεφτίλα" θα είναι στο πόσο θα πληρώσεις για να το ανανεώσεις και όχι στο οτι θα χρειαστεί ανανέωση...

• Like 1
Δημοσ.

Mε την ίδια λογική και τα αγγλικά τα ξεχνάς μετά απο κάποια χρόνια ,τι αλλάζει στο office δηλαδή τα διαφορετικά μενού ή στα windows πώς να αλλάζεις φακέλους?

Έλεος

Δημοσ.

Τα αγγλικά τα ξεχνάς γιατί δεν τα χρησιμοποιείς, τα windows και τα ρέστα αλλάζουν. Ακόμα και τώρα που πιθανός χρησιμοποιείς windows xp αν πας να κάνεις μια δουλεία στα win98 θα φας χρόνο να βρείς τα menu.

Δημοσ.

Άλλο θα φάω χρόνο και άλλο δεν τα ξέρω...

Χρόνο θα φάω να θυμηθώ και τα αγγλικά μου τα οποία δεν τα χρησιμοποιώ από το 96 που πήρα το πτυχίο...

Κάνω κάπου λάθος...

Ένα είναι γεγονός πάντως ότι τα ξέρω και τα 2...

μόνο να τα θυμυθώ χρειάζετε...

Δημοσ.

theomen μη το γελάς καθόλου...

Είναι απ τα μεγαλύτερα προπαγανδίστικα σχέδια κυβερνήσεως μετά από πιέσεις για να παίρνουν λεφτά .

Ε όχι ντροπή τους...Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο...

Δημοσ.

Φίλοι ακούστε ...........

Το ECDL το έχει ο εγγονός...............

Ένα καλό deal έγινε να τα κονομάει................

Πλήρωνε μαλάκα την καριέρα του...........................

Δημοσ.

Οταν πήρα το ECDL πιστοποιήθηκα οτι ξέρω κάποια προγράμματα. Αυτά τα προγράμματα είναι δυνατόν να τα ξεχάσω τελείως μετά απο 3 χρόνια ώστε να λήξει το πτυχίο μου???

Το οτι αλλάξει η τεχνολογία μετά απο 3 χρόνια δεν πάει να πει οτι πρέπει να λήξει και το πτυχίο.

Δηλαδή με αυτή την λογική και το πτυχίο που πήρα από τις σπουδές μου στον τομέα Αυτομάτου Ελέγχου πρέπει να λήγει κάθε χρόνο που αλλάζουν τα πράγματα..

Α ρε Ελλαδιστάν….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...