TropikoPsari Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Επειδή βλέπω μεγάλη συμμετοχή στο topic μήπως έχει κανένας σας να μου προτείνει κάποιο "φροντιστήριο" ecdl που να είναι και εξεταστικό κέντρο και να μπορεί να γίνει υπερταχύρρυθμα η δουλειά (να πληρώσω και κάτι παραπάνω δεν έχω θέμα) γιατί βιάζομαι για μια προκήρυξη και με τη δουλειά που λείπω επαρχία συνέχεια απλά μου φαίνεται θα χάσω τη διορία..Όποιος έχει κάτι υπόψην ας μου στείλει ένα inbox!
Dare-Devil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σύμφωνα με τον ΟΕΕΚ λοιπόν και με σχέδιο νόμου όπου πλέον πράτεται και στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ τα πτυχία ECDL και όλα τα πτυχία πληροφορικής ισχύουν για 3 χρόνια από την ημερομηνία κτήσης για αυτά που αποκτήθηκαν μετά τον Φεβρουάριο 2006 που πιστοποιήθηκαν από τον ΟΕΕΚ.Τα παλιότερα πτυχία ισχύουν ως 31-12-2007. Και ρωτώ με ποιο δικαίωμα καταπιέζουν έτσι τον κοσμάκη που έχει δώσει φράγκα και φράγκα και φροντιστήρια lower και δε συμαζεύετε και εξωθούν πάρα πολλούς Έλληνες στο ανανεώνουν-υποθέτω επί χρήμασι- τα πτυχία τους. Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος ανανέωσης(γνωρίζει κανείς κάτι? Τα παλιότερα πτυχία λήγουν σε 1 χρόνο...) πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα του ελληνικού κράτους αυτή τη στιγμή. Ντροπή τους και στους μπλε και στους πράσινους που δε σκέφτονται το κοσμάκη και μόνο πως θα τα αρπάξουν... Δε ξέρω αν συμφωνείτε... όλα τα σχόλια δεκτά Με συγχωρείς αλλα έχω να σου πω 2 πράγματα: 1) Κάθε πολίτης είναι δική του ευθύνη ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γνωρίζει την νομοθεσία. 2) Αυτός ό νόμος που τον ξέρω απο τότε που ήμουν σχολείο να φανταστείς είναι λογικός όσον αφορά την ιδέα της λήξης (δεν εστιάζω στα πόσα χρόνια) ΓΙΑΤΙ κάθε λίγα χρόνια τα office αλλάζουν και οφείλεις να ανανεώσεις το πτυχίο σου για να είσαι γνώστης του κάθε τι νέου θα ΄φερει η νέα εκδοση office . Αυτός ο νόμος φυσικά ισχύει για το δημόσιο . Στον ιδιωτικό πρακτικά όχι . Επίσης νομίζω ισχύει και με τα πτυχία ξένων γλωσσών . Δεν έχω ECDL και όταν θα θελήσω να το πάρω η καταλληλη στιγμή είναι λίγο πριν βγεις στην αγορά εργασίας Δηλαδή όταν πας να τελειώσεις τις σπουδές το ecdl είναι το τελευταίο που θα κοιτάξεις για να έχεις ΦΡΕΣΚΕΣ γνωσεις πάνω στο ΤΩΡΙΝΟ office . Ασχετα τι λέει ο νόμος αυτό είναι το λογικό . Όχι να πάρεις ένα ECDL expert στα 18 σου και στα 23 να μην θυμάσαι σχεδόν τίποτα που μπορεί σε μια εταιρία να θέλουν να ασχοληθείς με την λεπτομερια στα office και μπορεί να έχει αλλάξει και η έκδοση των office.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 σχεδόν 10 χρόνια μετά ffs... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ σε μια δουλειά που θα μου ζητούσαν ...ECDL. Είναι η κλασική απόδειξη πως ούτε και οι ίδιοι έχουν ιδέα από βασικά πράγματα πληροφορικής. Και δεν θέλω να σας πω σχετικά με τις ανύπαρκτες ικανότητες στην πράξη, όσων αποκτούν τον τίτλο... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα