Προς το περιεχόμενο

crypto f200 usb

d-miss@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους σας :o ..ειμαι ενα ολοκαινουργιο μελος κ πιστευω να γινω ενεργο με τον καιρο....

λοιπον εχω ενα προβληματακι το οποιο ευχομαι να ξερετε τιποτα...

ειμαι κατοχος 4νετ adsl 1024/256 me modem crypto f200 usb....πριν ειχα 6μηνο προπληρομενο 384 απο το οποιο πηρα κ το modem..

εχει εδο κ μια βδομαδα το μοντεμ μου κανει κογξες..μερικες φορες χανω το 50% του bandwith..κανονικα κατεβαζω μεχρι 110 κ/σ κ με το προβλημα πεφτει στα 50 η και 40!!!!...αλλοτε ξανακατεβαζει με 110...εχει φαει κολημα κ αργει να φορτοσει κ σελιδες πολεσ φορες...δοκιμασα κ τους νεους drivers για το μοντεμ τους οποιους ελαβα απο την 4νετ αλλα δημηουργει προβλημα..δηλαδη..ξαφνικα εκει που ειμαι συνδεδεμενος σταματαει να στελνει κ να δεχεται..το connection-tray κλειδωνει κ μονο ρεσταρτ σωζει την κατασταση..αμα βαλω τουσ παλιους drivers απο το cd δουλευει χωρις να εχω αυτο το προβλημα αλλα ξαναεχω το προηγουμενο "μισο bandwith"..με εχει τρελανει το ατιμο κ δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι παει στραβα...υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το modem???εχω φτασει σε σημειο να κανω χαζες σκεψεις οπως...μηπως χανει το μοντεμ επιδοσεις επιδη ζεστενεται υστερα απο uptime βδομαδων???παρακαλω βοηθεια :mrgreen:

Δημοσ.
Γεια σε ολους σας :o ..ειμαι ενα ολοκαινουργιο μελος κ πιστευω να γινω ενεργο με τον καιρο....

λοιπον εχω ενα προβληματακι το οποιο ευχομαι να ξερετε τιποτα...

ειμαι κατοχος 4νετ adsl 1024/256 me modem crypto f200 usb....πριν ειχα 6μηνο προπληρομενο 384 απο το οποιο πηρα κ το modem..

εχει εδο κ μια βδομαδα το μοντεμ μου κανει κογξες..μερικες φορες χανω το 50% του bandwith..κανονικα κατεβαζω μεχρι 110 κ/σ κ με το προβλημα πεφτει στα 50 η και 40!!!!...αλλοτε ξανακατεβαζει με 110...εχει φαει κολημα κ αργει να φορτοσει κ σελιδες πολεσ φορες...δοκιμασα κ τους νεους drivers για το μοντεμ τους οποιους ελαβα απο την 4νετ αλλα δημηουργει προβλημα..δηλαδη..ξαφνικα εκει που ειμαι συνδεδεμενος σταματαει να στελνει κ να δεχεται..το connection-tray κλειδωνει κ μονο ρεσταρτ σωζει την κατασταση..αμα βαλω τουσ παλιους drivers απο το cd δουλευει χωρις να εχω αυτο το προβλημα αλλα ξαναεχω το προηγουμενο "μισο bandwith"..με εχει τρελανει το ατιμο κ δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τι παει στραβα...υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το modem???εχω φτασει σε σημειο να κανω χαζες σκεψεις οπως...μηπως χανει το μοντεμ επιδοσεις επιδη ζεστενεται υστερα απο uptime βδομαδων???παρακαλω βοηθεια :mrgreen:

Αν και δεν είμαι ειδικός-τεχνικός αδερφέ μόλις το συγκεκριμένο modem συνάντησε τον δημιουργο του στα Άνω Λιόσα και αντικατατάθηκε απο ένα router της τάξεως των 70? (USR 9107 ANNEX A) που κάποιοι μπορούν να πούν πώς είναι και μέτριο σχετικά είδα το φώς το αληθινό απο πολλά προβλήματα αυτού ρου είδους......

Δημοσ.

Φιλε η αληθεια ειναι οτι για κατεβασμα τα usb modems δεν ειναι καταλληλα ειδικα οταν εχεις τοσο γρηγορη γραμμη 1024, θα σου προτεινα να παρεις ενα ρουτερακι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, προσωπικα εχω το Zyxel 600-63R κατεβαζω τα αντερα μου και δε καταλαβαινει τιποτα και κανει γυρω στα 63 ευρω :grin:

Δημοσ.

mporeis na to pas stin crypto gia texniko elegxo kai poles fores me kamia diafora sto allazoun me crypto f320 router.ine router toulaxiston.an kai isos fteei i grammi i poli forto sto dslam kaapoies ores.to crypto f200 antexei mexri 8 mbit download kai 1 mbit upload.kai ego pantos zyxel ixa tora exo linksys alla ta zyxel apla korifi.

Δημοσ.

λογικα θα αγορασω και εγω Zyxel 600-63R οπως βλεπω...απλα φοβαμαι μηπως θελει ρυθμησεις με ports k firewall κατι που δεν γνωριζω καθολου :grin: ..θελω απλα να το αγωρασω να το εγκαταστησω και να ξεκινησω τα downloads χωρισ να χρειαστει να κανω ιδιαιτερες ρυθμησεις... για dc++ k e-mule ιδιαιτερα μιας κ ειμαι τρελα φανατικος αυτων

Δημοσ.
λογικα θα αγορασω και εγω Zyxel 600-63R οπως βλεπω...απλα φοβαμαι μηπως θελει ρυθμησεις με ports k firewall κατι που δεν γνωριζω καθολου :grin: ..θελω απλα να το αγωρασω να το εγκαταστησω και να ξεκινησω τα downloads χωρισ να χρειαστει να κανω ιδιαιτερες ρυθμησεις... για dc++ k e-mule ιδιαιτερα μιας κ ειμαι τρελα φανατικος αυτων

afou ise fanatikos enas router einai to pan.min agxonesai gia firewall kai port forward .to zyxel einai paneukolo kai oti thes pes mas.exo setarei peri ta 100 zyxel os tora.einai para poli eukolos router.gia to port forward rotaei start port end port kai ip .diladi 2222 2222 192.168.1.33 px.to r den exei firewall alla min agxonesai.an thes kai firewall kai 4 ethernet pernei tos h-63.

Δημοσ.

popo re agorina se 1000eyxaristo :grin: :grin: ..to oti den exei firewall den me xalaei katholou..alhthia...ase pou den xrhsimopio genikotera firewall sto pc :D...meta ton 15ygousto tha pao na to paro opote opos katalaves tha se xreiasto hehehe...nasi kala se eyxaristo ksana :D

Δημοσ.

Φιλε και εγω ασχετος ημουν απο ρουτερ και απο ανοιγμα ports στο zyxel, αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα δυσκολο, με λιγη βοηθεια θα το καταλαβεις :)

Δημοσ.

Σημερα δουλευει ε? φιλε και να μη στο κανει αυριο μεθαυριο το πολυ σε καμια εβδομαδα θα σε κρεμασει, οποτε παρε ενα ρουτερ που ειναι απειρως καλυτερο απο ενα usb modem

Δημοσ.

Pws ginetai an ginetai fisila na exeis rna router(p.x. to zyxel) na sindeseis kai 2 ypologistes (me opoiodipote tropo(eite mesw ethernet eite mesw usb) kai na exoyn kai oi 2 internet alla kai na einai se diktio metaxi toys diladi na vlepei o enas ton allon mesw toy router. kai kati allo exw ki egw to crypto f200 konta stoys 2 mines me forthnet kai einai monimos anoixto kai katevazei poy to exw sindesei sto laptop moy mesw usb fisika kai to laptop me ena desktop mesw diktioy kai katebvazoyn kai oi 2 ypologistes(to desktop spania to laptop sinexeia) kai den moy exei paroysiasei apolitos kanena provlima. ara min katakrinete amesws ena mixanima epeidi kapoios den exei swsti sindesi(mporei na ftene xilia dio alla opws i gramm i to dslam k.t.l.) kai to lew afto gia ton poulinos poy katadikazei ta usb modems.

Δημοσ.

fits ta katadikazo gia ena poli megalo logo ta usb.i malon gia polous logous pou tous exo xanapei.den amfibalo oti pezeis teleia alla.me ton router bazeis pano px 4 pc exoun ola internet kai diktio tautoxrona.me ton router den pernas drivers pezei akoma kai se linux den psaxneis gia new drivers oute gia asimbatotites me tis usb pou exo dei poles fores.den xriazetai na exeis anixto ena pc sinexeia kai na kaneis ics gia na miraseis to internet.3.exeis firewalll ama to thes.4.ftiaxneis vpn ama to thes.5.i diafora timis einai mikri.6.exei nat gia asfaleia .7.antexei perisotera connections kai exei bandwidth manager.8.den exeis ikonidio sindesis.ego den ipa na to allaxeimono kai mono gia ta provlimat apou exei alla epidi to thelei gia p2p axizei na dosei kati parapano kai na parei ena router.kai 60 euro ena zyxel pou ine kai adsl2 den nomizo oti ine pola lefta.episis iparxoun wireless routers .diladi ine pola ta kala kai i diafora ine mikri.pragmati opos les esi kai alloi tosoi poloi den exeis kanena provlima.kai to dexomai giato crypto f200 antexei mexri 8 mbit download kai 1 mbit upload.apla epidi exo dei genikos ta paraxena ton usb meta apo arketes egkatastaseis gia auto to leo.idika otan lene oti isos fteei to usb modem pou den katevazo grigora pamnta leo oti den fteei auto kai oti antrexei 8 mbit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...