Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν πρόγραμμα για "κάψιμο" cd

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες τον τελευταίο καιρό έχω στραφείο προς το linux. Χρησιμοποιώ όμως ακόμα τα windows αλλά με έχει πιάσει μια μανία να αντικαταστήσω όλα τα "commercial" γνωστά προγράμματα με άλλα λιγότερο γνωστά, εξίσου σταθερά και λειτουργικά, αλλά δωρεάν. Είναι ώρα νομίζω να ξεφύγουμε όλοι απο τη λογική της πειρατείας, ακόμα κι αν αυτή γίνεται για λόγους ιδεολογικούς (λέμε τώρα!). Έχω καταφέρει λοιπόν να αντικαταστήσω αρκετά από αυτά. Ψάχνω όμως ένα προγραμμα για να πάρει τη θέση του Nero. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε πρόταση. Αν έχετε και καμοιά ιδέα για άσχετα αλλά free προγράμματα (όχι απαραίτητα cd burners), θα τη λάβω με χαρά!

Δημοσ.

Αν και με βάση τα υφιστάμενα χαρακτηριστικά, το πρόγραμμα που σου πρότεινε ο asmilion φαίνεται να υπερέχει, ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω...καμιά φορά μπορεί να σε ικανοποιήσει ένα πρόγραμμα για λόγους πέραν της πληρότητάς του:

Η αίσθησή μου πάντως είναι πως οι freeware burners δεν έχουν φτάσει ακόμα την ωριμότητα του Nero και άλλων συναφή προγραμμάτων. Τη δουλειά σου θα την κάνεις πιθανότατα, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Δημοσ.

τι εκδοση Linux δουλευεις

στο λεω αυτο διοτι τα suse εχουν δικο τουσ λογισμικο

το οποιο το εχω δοκιμασει και ειναι καταπληκτικο

Δημοσ.

Ναι παίδες για linux είμαι οκ! Και απ'οτι φαίνεται σιγά σιγά θα καταργήσω και τα windows! Είναι απλά θέμα χρόνου... Ελπίζω να απεξαρτηθώ πριν τα Vista, γιατί δε σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση στο hardware επειδή το θέλει ο Bill...

Δημοσ.

Και εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι σε free για windows.

Στην τελική όμως, εφόσον θες να έχεις αυτή την δυνατότητα στα windows παρ'όλο που έχεις linux, γιατί δε το αγοράζεις? :) (39,99 euro το Nero 6 Reloaded)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...