Προς το περιεχόμενο

dsl Πρόβλημα.Πρόβλημα. Αστυνόμος Σα’ί’νης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία θα σας πω λίγο το ιστορικό του προβλήματος και αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, ευχαριστώ εκ τον πρότερων!!(να είναι καλά)

Πριν 4 μέρες έβαλα μια DSL (vivodi 512) από την πρώτη μέρα αφού το συνέδεσα με το USB μην ξέροντας ότι με Ethernet θα είναι καλύτερα, είδα προβλήματα του τύπου:αργούσε να φορτώσει τα site,(όπως μια απλή σύνδεση) στα προγράμματα emule limeware δεν κατέβαζε πάνω από 5kb και αφού ρύθμισα τα port του μεσο την οδηγιών που μου έδωσαν από vivodi και καμία φόρα ανοιγόκλεινε η σύνδεση !την επόμενη μέρα έβαλα το Ethernet αλλά η σύνδεση ανοιγόκλεινε ποιο συχνά και το πράγμα χειροτέρεψε, site κολλάγανε κ.τ.λ έως που ξαναέβαλα το USB για να έχω κατι !!!από την vivodi μου λένε ότι την γραμμή την βλέπουνε ok!τι λετε να φτεει ?αν ηταν μονο το Ethernet ισώς να ήταν η κάρτα δικτύου !για κανα ιο δεν νομίζω !!!τι λέτε να κάνω ?ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που σας ροκάνισα!!!

Δημοσ.

1) Έχεις τοποθετήσει σωστά τα φίλτρα και ΣΕ ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικές σου συσκευές;

2) Μπορείς να δανειστείς ένα άλλο modem για να ελέγξεις μήπως οφείλετε σε αυτό, δηλαδή μήπως είναι ελλατωματικό;

Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα με συνδεση Vivodi και με ρουτερ το Microcom 2636 ειχα ειτε επειδη δεν ειχα βαλει φιλτρακια σε ολες τις συσκευες του σπιτιου, ειτε επειδη δεν ειχα ενεργοποιημενο DHCP (δηλ. λαθος ρυθμισεις στη συνδεση μεσω ethernet), ειτε οταν κατεβαζα για πολλες ωρες με το utorrent. Αν δεν αποδιδει τπτ απο τα παραπανω και εννοειται οτι εχεις κανει επανεκκινηση τοσο το pc, οσο και το μοντεμ και φροντιζεις ωστε αυτο να μην ψηνεται (ναι, το ειχα κανει και δημιουργουσε προβλημα), δεν εχω ιδεα...

Δημοσ.

episis metra taxitita apo download kai oxi p2p.exo barehtei na to leo auto.oxi test me p2p giati den einai stathera.dokimase apo kapoio kalo site na deis ti ginetai.kai usb sucks opos kai to microcom den maresei san router alla tespa.an breis allo router tha ine mia kali dokimi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...