Προς το περιεχόμενο

400mb καταναλωνονται και ερωτηση για καποια σφαλματα.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 1024 mbs ram και απο τοτε που ανοιξα τον υπολογιστη με την καινουρια μητρικη,επεξεργαστη και μνημη μου λεει οτι καταναλωνονται 400-500 mbs. Δλδ μενουν ελευθερα τα 600-500. Γιατι γινεται αυτο; Στα processes δεν βρισκω κατι το παραξενο. Μηπως ετσι ειναι οι Dual Core επεξεργαστες; Δλδ αν ειχα μια 512 τι θα γινοταν; ( Στο paging size file εχω 1000-1000. )

Επισης πολλες εφαρμογες κλεινουν, αφου βγαλει πρωτα ενα σφαλμα. πρωτον, πως μπορω να απενεργοποιησω το μηνυμα που βγαζει για αναφορα του σφαλματος στην microsoft και δευτερον, τι πρεπει να κανω για να μη βγαζει τοσα πολλα σφαλματα. Εχω sp1, αλλα μη μου πειτε να εγκαταστησω το sp2 για να λυθει το προβλημα. Θα πρεπει να υπαρχει και καποια αλλη λυση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα ΧΡ οσο πιο πολυ μνημη εχουν "απλωνονται" για να δουλευουν καλυτερα, ειδικα αν εχεις γραψει διαφορα προγραμματα... Δεν ειναι κατι ανυσηχητικο. Αν θες τρεξε το autoruns και σβησε οσα δε θες...

Οσον αφορα τα σφαλματα, τι σου βγαζει ακριβως?

Γιατι δε θελεις να βαλεις το SP2? Aν δε εχεις ολα τα τελευταια updates μην περιμενεις να ειναι σταθερο το μηχανημα σου:-?

Δημοσ.

mikro mou fenetai to pagefile sou.gia na apanergopoiiseis to sfalma dexi klik my comouter kai properties meta advanced kai meta error reporting kai disable kai xetsekareis to apokato.ego pantos tha sou lega perna kai service pack 2 .den xero gia poio logo den thes na to peraseis alla einai kati to basiko pleon.

Δημοσ.

και μια αλλη ερωτηση. σχετικα με αυτο:

Sometimes you'll customize a folder (view, position, or the folder's display options) and upon restarting the changes haven't been saved. Or, the settings work for few days and then XP forgets it?

This is due to that fact that Windows XP remembers the settings for 400 folders, by default. As and when you customize more folders (and sub-folders), the 400 mark is reached easily and the old settings are lost, just like a System Restore point. Microsoft has introduced a tweak (through Tweak UI Powertoy), using which the 400 limit can be bypassed. Though Tweak UI is a great tool, this particular function of Tweak UI does not work as it alters a different registry value. Windows XP allows a maximum of 8000 (default being 400). To prevent Windows XP forgetting the folder folder customization, increase the limit to 5000 or till 8000, with no performance issues. From what I've heard, the developers tested it with 10000 and for some reason made 8000 as the highest limit.

Set the BagMRU Size to 5000 (or upto 8000) in the following registry keys:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam

παω στα κλειδια, αλλα δεν βλεπω επιλογη. τι να κανω;

Service Pack 2 δεν προκειται να ξαναβαλω. Ειχα κανει 3 φορες format μεσα σε μια εβδομαδα! Μια χαρα ειμαι τωρα. Δεν εχω κανενα update και ειναι ολα ενταξει εδω και χρονο.

Δημοσ.

den exo mixanima me spk 1 gia na sou pore gamoto.mipos ine gia service pack 2?i epilogi sinithos ine dexia.den mporo na katalavo giati sou kanei provlima to spk2 .exo balei se apira pc kai kanena provlima.

Δημοσ.

Μου την σπανε ολα αυτα τα updates που πρεπει να κατεβαζω. Στον υπολογιστη του ξαδερφου μου που εχει sp2, υπαρχουν περιπου 30 updates τα οποια κολλανε πολυ τον υπολογιστη! Επισης δεν ειναι 100% συμβατο με διαφορα προγραμματα. Δεν ξερω τι γινοταν, αλλα μου δημιουργουσε πολλα προβληματα. Βρισκω το BagMRU, αλλα σαν φακελο, οχι σαν κλειδι. Οποτε δεν μπορω να του δωσω τιμη.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον poulinos κατι αλλο θα σου προκαλει προβλημα και το εχεις συνδεσει με το SP2 αλλα δε φταιει αυτο. Προσωπικα το εχω βαλει σε καθε υπολογιστη που εχω πιασει στα χερια μου, παλιο ή καινουριο και ποτε δε ειχα κανενα προβλημα απο το SP2...

Οσον αφορα την τιμη στη registry, απλα αν δεν υπαρχει την δημιοργεις εσυ, δε ειναι κατι δυσκολο...

Αν θελεις ακουσε με δε ειναι καλο να αφηνεις το μηχανημα σου χωρις updates, μονο προβληματα θα σου δημιουργει αυτη η τακτικη :-?

Δημοσ.

Μπα μια χαρα ειμαι τοσο καιρω. Ενα χρονο περιπου. Ολα αυτα με τα updates ειναι μεγαλη μουφα. Ή εγω ειμαι πολυ τυχερος!

Δημοσ.
....

Επισης πολλες εφαρμογες κλεινουν' date=' αφου βγαλει πρωτα ενα σφαλμα. πρωτον, πως μπορω να απενεργοποιησω το μηνυμα που βγαζει για αναφορα του σφαλματος στην microsoft και δευτερον, τι πρεπει να κανω για να μη βγαζει τοσα πολλα σφαλματα. [/quote']

Ξερεις κατι? Εγω δε θα το περιεγραφα μια χαρα αυτο :-?.

Αν θελεις να σου λειτουργει σωστα το μηχανημα σου και να μην τρεχεις καθε φορα και να ψαχνεσαι, καλυτερα κανε τα updates. Σιγουρα ειναι πολλα, αν θες αστο μια ωρα να το κανει οταν πας για μπανιο ή καποια αλλη στιγμη αλλα μην το αφηνεις.

Παντως αμφιβαλλω αν θα βρεις εναν στο φορουμ να σου πει καλα κανεις που μενεις χωρις updates...

Δημοσ.
Μου την σπανε ολα αυτα τα updates που πρεπει να κατεβαζω. Στον υπολογιστη του ξαδερφου μου που εχει sp2, υπαρχουν περιπου 30 updates τα οποια κολλανε πολυ τον υπολογιστη! Επισης δεν ειναι 100% συμβατο με διαφορα προγραμματα. Δεν ξερω τι γινοταν, αλλα μου δημιουργουσε πολλα προβληματα. Βρισκω το BagMRU, αλλα σαν φακελο, οχι σαν κλειδι. Οποτε δεν μπορω να του δωσω τιμη.

na ta paroume apo tin arxi .gia to klidi den mporo na po kati.alla epidi douleua texnikos pc to spk 2 den ekane paraxena kai epidi exo dei pola mixanimata ite xoris spk2 ite xoris spk1 exo dei apira provlimata akoma kai me tin egkatastasi mias adsl.apla gia na pexoun t aprogrammata frontise na exeis teleutees ekdoseis.px an exeis nero 5 kai thes na pexei me spk2 e oxi den tha ginei.gia auto iparxoun ta p2p gia na enimeronese.kapote to spk2 ekane paraxena alla oxi pleon.

Δημοσ.

ενταξει εγω δεν εχω προβλημα. και το sp1 το εχω βαλει μονο και μονο για να λειτουργουν τα usb. για ενα μεγαλο διαστημα δεν ειχα ουτε αυτο!

Δημοσ.

an den ixes tora to spk1 kai empenes internet xoris firewall i me modem anti gia router tha itan to pc asta na pane.to idio isxuei arketa kai gia to spk1.to spk1 an empenes me modem xoris firewall ixes kolisei blaster kai sasser me to gnosto minima to pc kanei restart se ena lepto.kolouse xoris na katevaseis tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...