21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Για μενα καλυτερα οι αριθμοι που δινουν υπηρεσιες και ετιαρεις γιατι εκτος απο την καρτα πληρωνεις το ΕΠΑΚ και με τη σταθερη χρεωση μπορει να φαινεται περισσοτερο αλλα αν κανεις λογικη χρηση εισαι μια χαρα...
Kleidaras81 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Λοιπόν! Βγάλαμε κι εμείς μια προπληρωμένη κάρτα στην Eurobank. Βάλαμε ένα μικρό ποσό για αγορές διαδικτυακές. Όταν είναι μέσω paypal, αυτό αμέσως σου στέλνει e-mail και σε ενημερώνει (κάτι σαν απόδειξη αγοράς), όταν όμως η αγορά γίνεται απ'ευθείας απ'την κάρτα, πως μπορώ να ξέρω τι υπόλοιπο υπάρχει σε αυτή; Υπάρχει δυνατότητα να κοιτάξω online την κίνηση της κάρτας αυτής, όπως γίνεται με τις πιστωτικές; Επειδή θέλω το ίδιο πράγμα ρώτησα την τράπεζα και μου είπαν ότι αρκεί να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου με οποιοδήποτε ποσό. Ακόμα και μηδενικός να είναι θα συνδεθεί με την χρεωστική και θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους για να μου δώσουν κωδικούς για να Ελένχω την χρίση της κάρτας και του λογαριασμού μέσω ιντερνετ.
Sub umbra dei Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω μια προπληρωμένη της Eurobank και έχω επίσης ανοίξει λογαριασμό για αυτήν στο paypal και έχω στείλει εγώ λεφτά πολλές φορές αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να λάβω κιόλας. Αν θελήσω π.χ να πουλήσω κάτι μέσω ebay θα μπορέσουν να με πληρώσουν?
flo1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω μια προπληρωμενη της eurobank μπορω να βαλω χρηματα ή να παρω απο ΑΤΜ? αλλα δεν εχω πιν, τι χρειαζεται για να βγει αυτο?
gerr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν γίνεται να κάνεις ανάληψη μετρητών με προπληρωμένη κάρτα. Για να κάνεις ανάληψη πρέπει να έχεις λογαριασμό στην τράπεζα ,κάτι που δεν γίνεται με την προπληρωμένη κάρτα.
dimitrisM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερει κανεις καποια τραπεζα ή καποια υπηρεσια που μπορει να σου δωσει προπληρωμενη καρτα (master ή visa) ΧΩΡΙΣ ομως να κρατησει τα στοιχεια σου? Χωρις δηλαδη να ζητήσει φωτοτυπια ταυτότητας ή διαβατηριου?
titikos46 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερει κανεις καποια τραπεζα ή καποια υπηρεσια που μπορει να σου δωσει προπληρωμενη καρτα (master ή visa) ΧΩΡΙΣ ομως να κρατησει τα στοιχεια σου? Χωρις δηλαδη να ζητήσει φωτοτυπια ταυτότητας ή διαβατηριου? Ξεχασε το αυτο που εγραψες.Και που κανεις πιπι σου θα θελουν να μαθουν.
flo1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Ξερει κανεις καποια τραπεζα ή καποια υπηρεσια που μπορει να σου δωσει προπληρωμενη καρτα (master ή visa) ΧΩΡΙΣ ομως να κρατησει τα στοιχεια σου? Χωρις δηλαδη να ζητήσει φωτοτυπια ταυτότητας ή διαβατηριου? Οχι, το ΜΟΝΟ που χρειαζεται ειναι μια ταυτοτητα και δεν θελουν τιποτα αλλο, την παιρνεις εκεινη τη στιγμη που πας σε οποια τραπεζα και να βγαλεις προπληρωμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.