Προς το περιεχόμενο

Ευχαριστώ

xenios88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μπω στο θέμα να συστηθώ μιας και είναι η πρώτη μου παρουσία εδώ.

Λέγομαι Στέλιος Χαμόδρακας και το Φεβρουάριο του 1988, ίδρυσα την AcroBase ΒΒS, που συνεχίζει να λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια.

Εκείνα τα χρόνια καταφέραμε και δημιουργήσαμε, ένα πρωτόγνωρο για την εποχή επίπεδο επικοινωνίας. Για τους πιο νέους που δεν γνώρισαν τις BBS απλά να εξηγήσω ότι οι BBS (Bulletins Board System) ήταν ο πρόγονος του Internet.

Ήταν κάτι περίπου σαν τα σημερινά Forums. Είχαν περιοχές μηνυμάτων όπως εδώ, άρθα, αρχεία για λήψη, είχαν online παιγνίδια και πολλά άλλα. Η σύνδεση γινόταν με dialup μέσω Modem με ταχύτητες που ξεκινήσουν από τα 300 bauds και σιγά σιγά μεγάλωναν στα 1200, 2400, 9600 μέχρι 56Κ πριν λίγα χρόνια.

Στις αρχές Ιουλίου φέτος, πήραμε το θάρρος, με τις μικρές μας δυνάμεις, να βγούμε στο web σε στυλ forum.

Γιʼ αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, τους ανθρώπους της insomnia, που χωρίς να μας γνωρίζουν, μέσω κοινού μας φίλου, δέχτηκαν παντελώς αφιλοκερδώς να τοποθετήσουν σε περίοπτη θέση το banner της AcroBase.

Θέλω με πάση ειλικρίνεια να σας ομολογήσω ότι ήταν κάτι που δεν περίμενα από ένα τόσο μεγάλο Forum. Χρωστάω σʼ αυτούς τους ανθρώπους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και την παντοτινή μου ευγνωμοσύνη.

Φιλικά

Στέλιος Χαμόδρακας

Δημοσ.
Πριν μπω στο θέμα να συστηθώ μιας και είναι η πρώτη μου παρουσία εδώ.

Λέγομαι Στέλιος Χαμόδρακας και το Φεβρουάριο του 1988' date=' ίδρυσα την AcroBase ΒΒS, που συνεχίζει να λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια.

Εκείνα τα χρόνια καταφέραμε και δημιουργήσαμε, ένα πρωτόγνωρο για την εποχή επίπεδο επικοινωνίας. Για τους πιο νέους που δεν γνώρισαν τις BBS απλά να εξηγήσω ότι οι BBS (Bulletins Board System) ήταν ο πρόγονος του Internet.

Ήταν κάτι περίπου σαν τα σημερινά Forums. Είχαν περιοχές μηνυμάτων όπως εδώ, άρθα, αρχεία για λήψη, είχαν online παιγνίδια και πολλά άλλα. Η σύνδεση γινόταν με dialup μέσω Modem με ταχύτητες που ξεκινήσουν από τα 300 bauds και σιγά σιγά μεγάλωναν στα 1200, 2400, 9600 μέχρι 56Κ πριν λίγα χρόνια.

Στις αρχές Ιουλίου φέτος, πήραμε το θάρρος, με τις μικρές μας δυνάμεις, να βγούμε στο web σε στυλ forum.

Γιʼ αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, τους ανθρώπους της insomnia, που χωρίς να μας γνωρίζουν, μέσω κοινού μας φίλου, δέχτηκαν παντελώς αφιλοκερδώς να τοποθετήσουν σε περίοπτη θέση το banner της AcroBase.

Θέλω με πάση ειλικρίνεια να σας ομολογήσω ότι ήταν κάτι που δεν περίμενα από ένα τόσο μεγάλο Forum. Χρωστάω σʼ αυτούς τους ανθρώπους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και την παντοτινή μου ευγνωμοσύνη.

Φιλικά

Στέλιος Χαμόδρακας[/quote']

Γεια σου ρε παίκτη Στέλιο!!!!!! Χαίρομαι που σε βρίσκω και εδώ :-D

Από μένα ένα πολύ θερμό ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ! :)

ΥΓ:theomen σε περιμένω να έρθεις να trollάρεις στο sports club.....:twisted:

ΥΓ2:theomen να προσέχεις λίγο τα λόγια σου για τα άλλα forums,κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.....

Πάντως ένα είναι σίγουρο:η acrobase δεν ανέχεται να φιλοξενεί χρήστες με 500 accounts....................Άντε γεια και sorry για το λεκτικό attack,αλλά προκάλεσες.....

Δημοσ.

Γνωμη σου ειναι φιλε μου και την σεβομαι.

Απλα σου θυμιζω οτι δεν μπορεις να κρινεις εργο ανθρωπων που υπηρχαν στον χωρο πριν απο σενα κατι χρονακια και φυσικα οταν ολα τα φορουμ χρησιμοποιηουν τα ιδια προγραμματα.

Γιατι ως BBS οπως και αλλες απο οσο γνωριζω υπηρχαν πριν γεννηθουν πολλοι απο μας εδω μεσα.

Επισης πρεπει παντα να σεβομαστε την δουλεια των αλλων ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Γιατι απλα καποιος μπορει να πει το ιδιο π.χ και για το ιδιο το ινσομνια φορουμ αλλωστε το ιδιο προγραμμα χρησιμοποει και αυτο και πολλα αλλα φορουμς θα αρεσε αυτο στους δημιουργους του καθε φορουμ δεν το νομιζω αρα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο διακριτικοι.

Αρα καλο ειναι να κραταμε τις απαραιτητες αποστασεις.

Δεν εχω γραφτει στην συγκεκριμενη (ACROBASE BBS) ουτε οταν ηταν BBS αλλα ουτε τωρα που ειναι φορουμ απλα μου αρεσε οταν την ειδα απο την διαφημιση και κρινω οτι ως δουλεια ειναι καλη τωρα αν μου αρεσει η οχι προσωπικα το κραταω για τον εαυτο μου και δεν το λεω δημοσια το ιδιο ισχυει για ολες τις σελιδες που εχω δει και ειτε εχω κανει εγγραφη η οχι.

Απλα αν δεν σου αρεσει κατι δεν κανεις εγγραφη η εγγραφη ως μελος δεν ειναι υποχρεωτικη.

Οπως αναφερε ενας φιλος πιο κατω που για μενα εχει δικιο σε αυτο διοτι και μενα προσωπικα το ιδιο ισχυει δεν με ενδιαφερει η γνωμη ατομων τα οποια μονο απο το ιντερνετ γνωριζω με ενδιαφερει η γνωμη ατομων που με ξερουν που ειναι φιλοι μου η συγγενεις η συναδελφοι μονο απο αυτους αναγνωριζω τα σχολια τους και προσπαθω να βελτιωθω.

Δημοσ.

Ε καλά και να πείς τη γνώμη σου δεν είναι κακό. Και ούτε ο Στέλιος Χαμόδρακας δε θα μπορέσει να κοιμηθεί απόψε επειδή δεν άρεσε το forum στο theomen. :-)

Δημοσ.

Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές.

Η AcroBase ήταν είναι και θα παραμείνει να είναι ερασιτεχνική προσπάθεια, μιας παρέας ανθρώπων. Δεν έχει κανείς απαίτηση να αρέσει ή να μην αρέσει.

Στο μήνυμα μου απλά ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω την αφιλοκερδή φιλοξενία του banner της μακροβιότερης βάσης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω την θερμή παράκληση να μην γίνουν οι ευχαριστίες μου, αιτία αντεγκλήσεων.

Ευχαριστώ και πάλι

Σ.

Δημοσ.
Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές.

Η AcroBase ήταν είναι και θα παραμείνει να είναι ερασιτεχνική προσπάθεια' date=' μιας παρέας ανθρώπων. Δεν έχει κανείς απαίτηση να αρέσει ή να μην αρέσει.

Στο μήνυμα μου απλά ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω την αφιλοκερδή φιλοξενία του banner της μακροβιότερης βάσης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Θέλω να εκφράσω την θερμή παράκληση να μην γίνουν οι ευχαριστίες μου, αιτία αντεγκλήσεων.

Ευχαριστώ και πάλι

Σ.[/quote']

Στέλιο,η ανωτερότητα και η μετριοφροσύνη που σε διακατέχουν ειλικρινά με έχουν αφήσει άναυδο.........

Μπράβο,είσαι πραγματικά υπόδειγμα και πρότυπο για όλους μας.........

Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη μόνο από σένα που δημιούργησα κάποια αντιπαράθεση,αλλά δεν μπορούσα να βλέπω να προσβάλει ο καθένας την προσπάθειά σου που αποτελεί υπόδειγμα για όλα του forums που χρησιμοποιούν BBS......Ειλικρινά είναι κρίμα,πολύ κρίμα.....

Τέσπα,θα τα πούμε στην acro αργότερα....:-D :-D

Δημοσ.

Θυμάται κανείς πως λεγόταν η BBS στην Πάτρα ;

Την είχε ξεκινήσει ένας υπάλληλος ΟΤΕ, ο Δημήτρης Σταματέλος αν δεν κάνω λάθος στο επώνυμο.

Έμπαινα με το πρώτο μου modem 1200 το οποίο μετά από καιρό αντικαταστάθηκε με ένα 14400 το οποίο ζει ακόμα και εκτελεί χρέη Fax. :)

Περασμένα μεγαλεία......

Υ.Γ. Στέλιο, κάποιες φορές που έλειπαν οι δικοί μου, έκανα και κάτι κλήσεις ΑΘήνα και συνδεόμουν στη βάση.... πω, πω, πω τι μου θύμισες τώρα..... :???: :???: :???: :???:

Δημοσ.
Θυμάται κανείς πως λεγόταν η BBS στην Πάτρα ;

Την είχε ξεκινήσει ένας υπάλληλος ΟΤΕ' date=' ο Δημήτρης Σταματέλος αν δεν κάνω λάθος στο επώνυμο.

Έμπαινα με το πρώτο μου modem 1200 το οποίο μετά από καιρό αντικαταστάθηκε με ένα 14400 το οποίο ζει ακόμα και εκτελεί χρέη Fax. :)

Περασμένα μεγαλεία......

Υ.Γ. Στέλιο, κάποιες φορές που έλειπαν οι δικοί μου, έκανα και κάτι κλήσεις ΑΘήνα και συνδεόμουν στη βάση.... πω, πω, πω τι μου θύμισες τώρα..... :???: :???: :???: :???:[/quote']

Ώπα;

Αν θυμάσαι σωστά το επώνυμο είναι συγγενής μου. Και που νόμισα ότι ξέρω όλους τους συγγενείς που έχω στη Πάτρα... :-D

Δημοσ.
Υ.Γ. Στέλιο, κάποιες φορές που έλειπαν οι δικοί μου, έκανα και κάτι κλήσεις ΑΘήνα και συνδεόμουν στη βάση.... πω, πω, πω τι μου θύμισες τώρα.....

Αυτό δεν είναι τίποτα φίλε μου. Όταν πήρα το δεύτερο modem 1200bps το 1984, δεν υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα και καλούσα, με dialup φυσικά, κάποιες BBS στις ΗΠΑ.

Εκείς να δεις λογαριασμούς που έφερναν στιγμιαία το εγκεφαλικό :-)

Δημοσ.
Αυτό δεν είναι τίποτα φίλε μου. Όταν πήρα το δεύτερο modem 1200bps το 1984' date=' δεν υπήρχε τίποτα στην Ελλάδα και καλούσα, με dialup φυσικά, κάποιες BBS στις ΗΠΑ.

Εκείς να δεις λογαριασμούς που έφερναν στιγμιαία το εγκεφαλικό :-)[/quote']

Modem 1200 bps.....Άχ Στέλιο φαντάζομαι τι εποχές θα ήταν αυτές....Το 1984 που εσύ σέρφαρες στο "internet" ,εγώ ήμουν τεσσάρων χρόνων...Μάλλον δύσκολο να γνωρίσω εκείνη την εποχή την τεχνολογία.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Modem 1200 bps.....Άχ Στέλιο φαντάζομαι τι εποχές θα ήταν αυτές....Το 1984 που εσύ σέρφαρες στο "internet" ,εγώ ήμουν τεσσάρων χρόνων..

To 1984 φίλε μου το internet ήταν άγνωστη λέξη. Ουσιαστικά και το modem ήταν άγνωστη λέξη αλλά μερικοίι μόνο την ήξεραν.

Ξέρεις τι είναι να έχεις modem και να μην μπορείς να το χρησιμοποείς πουθενά; Αναγκαζόμαστε να συνδεόμαστε με ελάχιστους φίλους και γνωστούς με host mode, απλά για να μιλάμε ....

Δημοσ.
To 1984 φίλε μου το internet ήταν άγνωστη λέξη. Ουσιαστικά και το modem ήταν άγνωστη λέξη αλλά μερικοίι μόνο την ήξεραν.

Μα γι'αυτό φίλε μου έγραψα "internet"....Τότε δεν ξέρανε τι σημαίνει internet και τώρα πια,όταν ακούω για εκείνες τις εποχές που εσύ έζησες,με πιάνει ένα δέος.......:) :)

ΥΓ:Παρακαλώ στο συγκεκριμένο topic να μην μπει κανένας να κοροϊδέψει.....Σεβαστείτε τον χώρο της insomnia καθώς και την ιστορία της acrobase........:-| :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...