Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση με την Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

σε 4 μέρες μου λειγει η συνδρομή adsl στην Forthnet. Επικοινώνισαν μαζί μου για να την ανανεώσω ώστε να μην χρειαστεί να ξεκινώ εκ νέου την διαδικασία. Σκέφτομαι να την κάνω 512 με 170 € για 6 μήνες.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, το Σεπτέβριο που θα αναβαθμίσει ο ΟΤΕ τις γραμμές του, θα ακολουθήσουν και οι άλλοι φορείς(πχ Forthnet), και από 512 που θα έχω θα γίνει 1024?

και δεύτερων αν το πακέτο που μου προσφέραν είναι συμφέρουσα επιλογή?

Παιδια βοήθεια γιατι το βιάζομαι και δεν θέλω να την πατησω!!!

ευχαριστω

Δημοσ.

apopsh mou, katse kai perimene ligo akoma, mexri mesa septembrh, ante telh septembrh, na deis ti 8a ginei me ton OTE kai tis grammes tou, kai ti 8a kanoun oi upoloipoi provider me tis sundromes pou prosferoun...

Kai egw perimenw pros to parwn, kai eimai apo arxes iouliou xwris internet, giati perimenw na kanei o ote anaba8mish sthn grammh apo 512--->1024.

An den to biazesai para polu dhladh...

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την Forthnet και ρώτα αν θα γίνει η αλλαγή 512->1024, γιατί αμα διακόψεις τώρα, θα περιμένεις μετά ξανά ενεργοποίηση γραμμής. Ευτυχώς εμένα το ADSL in a box μου λήγει Δεκέμβριο οπόται και θα έχουν κατασταλάξει τα πράγματα με τις γραμμές.

Δημοσ.

εμένα μου λήγει αρχές σεπτεμβρίου. πήρα τηλ στη φορθνετ και θα κάνω ανανέωση στην 384 με 80 ε το 6μηνο(με εκπτωση 25% νομίζω) για τους φοιτητές. και αφού ρώτησα το παλικάρι για τον διπλασιασμό, μου είπε ότι επίσημα δεν γνωρίζουν τίποτα, αλλα ανεπίσημα θα γίνουν και στην φορθνετ διπλασιασμοί στην ταχυτητα.

αυτα,

καλημέρα

Δημοσ.

Σημερα με πηραν απο forthnet αν θα ανανεωσω το in a box που εληξε. Μου προτεινουν τα εξης: 1)Ανανεωση για 3+4 δωρο(ο ενας μηνας extra απο αυτην που με πηρε τηλ) στα 384 που θα διπλασιαστει οταν διπλασιασει ο οτε χωρις εξτρα χρεωση με τιμη 119 ευρω.

2)Ανανεωση στα 1024 με 25 ευρω το μηνα προπληρωνωντας δυο πρωτους μηνες απο την στιγμη που θα ενεργοποιηθει και επισημα και μετα χρεωση ανα διμηνο με υποχρεωση ετησιας παραμονης. Επισης και αυτο θα διπλασιαστει οταν διπλασιασει ο οτε και επισημα τις γραμμες.

Τι θα επιλεγατε ;

Δημοσ.

Αν δεν κατεβάζεις ταινίες τότε μείνε στην 384 (ούτως ή άλλως θα ανεβάσουν τις ταχύτητες) με τη μικρότερη χρονική δέσμευση, γιατί το τοπίο θα αλλάζει γρήγορα και συνεχώς για κάποιο διάστημα, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εταιρείες κοι οι παροχές τους (μη ξεχνάμε το triple play είναι εδώ).

Δημοσ.

Εγω εβαλα 1024 και οταν μου εστειλαν απαντηση απο Φορθνετ στο μαιλ ελεγε πως εστειλαν το αιτημα μου στον ΟΤΕ για αναβαθμιση γραμμης στα 512. Μηπως εχει γινει ο διπλασιασμος;;;

Δημοσ.

Mετα απο νεα συνομιλια και ανεπισημη προβλεψη οι 1024 κατα 99% δεν θα αναβαθμιστουν γιατι ειναι σαν να περνω μια 512 ηδη αναβαθμισμενη ανεξαρτητα τι θα κανει ο οτε. Οι 384 θα διπλασιαστουν γιατι ειναι υποχρεωμενος ο οτε να το κανει.Oι χαμηλοτερες θα ειναι πλεον 768. Αρα για τις 1024 δεν ειναι υποχρεωμενοι ουτε κοροιδα να το κανουν. Το ερωτημα λοιπον ειναι 384 για 7 μηνες με 119 ευρω το οποιο σε ενα ,δυο,τρεις μηνες θα διπλασιαστει η 1024 για ενα χρονο σταθερο με 25 ευρω το μηνα (300 ευρω το χρονο). Να επισημανω οτι ειμαι slam κωνσταντινουπολεως πατρα που ειναι απο τα χειροτερα και το χειμωνα πηγαινε μεσο ορο με 15-25 kb. Θα μουρλαθω αν παρω 1024 και μετα παει στην καλυτερη σαν 512.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...