Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τι πηγε στραβα και δεν φτασαμε στο stadaraki τελικο ? Δεν αλλαζαν πασουλες τα σεντερ μεσα στη ζωνη!! :lol:
SlimData Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τελευταίο παιχνίδι στην εθνική είπε ο Διαμαντίδης
dismemberer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 τελευταια συμμετοχή του ΔΔ στην εθνικη.. Με βασικο τον Καλαθη στο Ευρωπαικο
chill Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ΔΔ αποσυρεται απο την εθνικη...... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
firewalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τελος και ο Μητσος απο την εθνικη Λογική απόφαση. Πέρασε η γενιά του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν αλλαζαν πασουλες τα σεντερ μεσα στη ζωνη!! :lol: To εκαναν στο 1ο ημιχρονο απεναντι σε ζωνη (Τσαρτσαρης-Μπουρουσης θυμαμαι μια φαση προχειρη), οπως και πικ εν ρολ παιξαμε απεναντι σε ζωνη (που δε γινεται οπως ελεγαν οι ειδικοι εδω) και γιαυτο η διαφορα εμεινε μικρη. Τι πηγε στραβα λοιπον και επεσες τοσο πολυ εξω στις προβλεψεις σου για νιοστη φορα? Κοιτα να δεις που η απειρη γνωση ενος αθληματος φερνει μονιμως τα αντιθετα αποτελεσματα ε.... Και πως εγινε εγω ο ασχετος να πεσω μεσα στις δικες μου προβλεψεις ? Το παιζα τζοκερ οταν το λεγα μαλλον και μου βγηκε.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος Διαμαντίδης - Τέλος και η Εθνική...
Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 To εκαναν στο 1ο ημιχρονο απεναντι σε ζωνη (Τσαρτσαρης-Μπουρουσης θυμαμαι μια φαση προχειρη), οπως και πικ εν ρολ παιξαμε απεναντι σε ζωνη (που δε γινεται οπως ελεγαν οι ειδικοι εδω) και γιαυτο η διαφορα εμεινε μικρη. Τι πηγε στραβα λοιπον και επεσες τοσο πολυ εξω στις προβλεψεις σου για νιοστη φορα? Κοιτα να δεις που η απειρη γνωση ενος αθληματος φερνει μονιμως τα αντιθετα αποτελεσματα ε.... Και πως εγινε εγω ο ασχετος να πεσω μεσα στις δικες μου προβλεψεις ? Το παιζα τζοκερ οταν το λεγα μαλλον και μου βγηκε. Που επεσα τοσο πολυ εξω στις προβλεψεις μου? Εσυ που επεσες μεσα? Τα χεις μπλεξει λιγο.
FilipposMD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος το Παγκόσμιο. Για να δούμε τώρα τι εθνική θα εμφανίσουμε του χρόνου. Με Σπανούλη μόνο σε τοπ επίπεδο, τετράδα δεν βλέπουμε ούτε με κυάλια. Αν σταματήσει και κανένας Τσαρτσαρής, χωλαίνουμε ακόμα και στους ρολίστες. Κι οι νέοι μας είναι πολύ μικροί και άπειροι. Δεν μπορούμε να κάνουμε ομάδα σαν την περσινή της Σερβίας, γιατί οι δικοί μας δεν παίζουν ούτε στις ομάδες τους. Δύσκολα τα βλέπω τα επόμενα χρόνια.
Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος το Παγκόσμιο. Για να δούμε τώρα τι εθνική θα εμφανίσουμε του χρόνου.Με Σπανούλη μόνο σε τοπ επίπεδο, τετράδα δεν βλέπουμε ούτε με κυάλια. Αν σταματήσει και κανένας Τσαρτσαρής, χωλαίνουμε ακόμα και στους ρολίστες. Κι οι νέοι μας είναι πολύ μικροί και άπειροι. Δεν μπορούμε να κάνουμε ομάδα σαν την περσινή της Σερβίας, γιατί οι δικοί μας δεν παίζουν ούτε στις ομάδες τους. Δύσκολα τα βλέπω τα επόμενα χρόνια. Περυσι παντως με τον Σπανουλη πηραμε μεταλλιο, μην το ξεχναμε. Χωρις ΔΔ/Παπαλουκα σιγουρα δεν ειμαστε φαβορι για καμια διοργανωση. Ωστοσο εχουμε νεαρους απο πισω για να βοηθησουν, π.χ. Καλαθη, Σλουκα, Παπανικολαου κτλ. Φετος στον σχηματισμο του ροστερ γιναν 2 λαθη, ελειψε ο Βασιλειαδης και ενα νορμαλ 3αρι.
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μπουρούσης ήταν τρομερός σήμερα,μπας κι έπαθε καμιά ζημιά απ την καρέκλα;
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πειράζει παιδιά. Είμαστε υπερήφανοι για την εθνική μας. Για το παιχνίδι με τη Ρωσία κυρίως. BTW, ισχύει το "αν έχεις καλύτερη ομάδα κέρδισέ τους" και το "δεν πρέπει να μιλάμε για την διαιτησία", ή τελικά αυτό ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις