Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ αν θα αλλάξει. Ας βάλουν όριο στις μεταγραφές ανάλογα με το μπάτζετ της κάθε ΚΑΕ, και θα δούμε μετά πως θα αναγκαστούν να βρούν νεα ταλέντα.

Και θα στελεχώνουμε την εθνική μας, και θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα με ποιο μπατζετ?Γιατι αν ειναι να πουμε για κερδη τοτε παμε πολυ μειον και δεν αναφερομαι μονο στις 2 που το *αμανε σε καθε ευκαιρια με τις μεταγραφες.

Δλδ πως θα βαλεις καποιο οριο στο μπατζετ?Με βαση τι?

Δημοσ.

Πολλά μπορουν να γίνουν.. Η αρχη με ενα ενιαίο τηλεοπτικό συμβόλαιο, μετα με ενα σαλαρι καπ ακόμα και 5 ή 7 προς 1 να ειναι η αναλογία το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό.. ΤΟ ανταγωνιστικό πρωταθλημα θα φέρει εισητήρια, τηλεθέαση και λεφτά, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Αυτή τη στιγμή ειναι πιο βαρετό και από το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επιβεβαιώνω. Κρατούσε και φώτο με Κριστιάνο. Δεν ξέρω τον λόγο.

Λογικό αφού ο Κριστιάνο παίζει στην αγαπημένη του Βασίλισσα :P Το τατουάζ Ναβάρο του πάντως όλα τα λεφτά :lol:

do-you-feel-lucky-punk.png

Δημοσ.

btw η ειδηση της ημερας, η πιο σημαντικη ισως απο ολο το τουρνουα για εμας, ειναι οτι ο μεγαλυτερος Ελληνας παικτης στη μετα Γκαλη εποχη ανακοινωσε την αποχωρηση του απο την Εθνικη.

Τιτλοι τελους λοιπον για το Μητσο, τιτλοι τελους και για αυτη τη μεγαλη Εθνικη κατα τη γνωμη μου.

Και υποθετω οτι θα ακολουθησει και ο Τσαρτσαρης.

Δημοσ.
ο μεγαλύτερος Έλληνας στη μετά Γκάλη εποχή είναι ο Κικίλιας,respect

Ο Γαλακτερός θα έλεγα :lol:

---------- Προσθήκη στις 01:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:14 ----------

Πως δικαιολογειται η αποχωρηση ρε παιδια?30 χρονων ειναι ο ΔΔ.

Παίζει παρασκήνιο, 100%. Μόνο τυχαία δεν είναι η απόφαση.

Δημοσ.
Πως δικαιολογειται η αποχωρηση ρε παιδια?30 χρονων ειναι ο ΔΔ.

Προφανως κατι τον εχει κουρασει. Οπως εχει κουρασει και αλλους πολλους διεθνεις που αποχωρησαν προωρα η απεφυγαν την Εθνικη.

Φυσικα δεν ειμαι στο μυαλο του ΔΔ, υποθεσεις κανω, αλλα σιγουρα για μια τετοια αποφαση ο παραγων δεν ηταν η ηλικια.

Δημοσ.

Ποιος έφυγε,μόνο ο priestΛουκάς δεν έπαιξει αλλά επειδή την είδε NBAer κι έτσι,βαριέμαι να παίξω,θέλω ξεκούραση,να κι ο Kobe δεν θα παίξει και ξες τώρα,παιχτούρα παπαλουκ-διάδοχε του Στόκτον

Δημοσ.
Ποιος έφυγε,μόνο ο priestΛουκάς δεν έπαιξει αλλά επειδή την είδε NBAer κι έτσι,βαριέμαι να παίξω,θέλω ξεκούραση,να κι ο Kobe δεν θα παίξει και ξες τώρα,παιχτούρα παπαλουκ-διάδοχε του Στόκτον

Παπαλουκας, Παπαδοπουλος και τωρα ΔΔ. Ολοι αυτοι σε διαστημα λιγων χρονων. Παιζει να ξεχναω και αλλους.

Δημοσ.

Ποο μεγαλη ξενερα για τον δδ :-(

Αν και ολυμπιακος ηταν ειναι και θα ειναι απο τους αγαπημενους μου παικτες γιατι καταθετει ψυχη στο παρκε ανεξαρτητα με ποια ομαδα παιζει...

Ενταξει τωρα γενικα αποδειχθηκε οτι σαν ομαδα ειχαμε μικρο ροστερ...

Οι ισπανοι εβγαζαν ναβαρο εμπαινε ο μουμπρου τα παστελωνε...

Ελειψε ο παπαλουκας κατα την γνωμη μου,σε αμυνα ζωνης θα βοηθαγε αρκετα και στην

αμυνα την δικια μας...

Το κακο ειναι οτι μαλλον για λιγα χρονια η εθνικη θα μπει στον παγο...

Δημοσ.

λες να τους λείπει ο Συρίγος;

Καλά ο πα.^2δοπουλος ήταν μεγάλη απώλεια,ΝΟΤ

(σα παίκτη ποτέ δεν τον πήγα,σοζ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...