Chris_85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Mα σε ρωταω ξεκαθαρα. Ο επομενος προπονητης να καλεσει τον 34χρονο πλεον Παπαλουκα στην Εθνικη (οτι χρονια και αν εχει κανει), ή να δωσει περισσοτερες ευκαιριες σε Καλαθη-Σλουκα?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Καταρχην ο Γιαννακης σταματησε τον Κακιουζη και το Σιγαλα. Ο Αλβερτης καταλαβε οτι θα τον σουταρουν και προλαβε να φυγει. Ο χατζηβρεττας μονος του δηλωσε οτι θελει να αποχωρησει μετα το 2007 οπως και ο Ντικουδης αν θυμαμαι καλα αφου πηρε πρωτα προσκληση για την Εθνικη. Απο ολους αυτούς ο μονος που μπορουσε να προσφερει ηταν ο Κακιουζης το 2008 και ισως ο Χατζηβρετας απλα και μονο γιατι ο Πελεκανος εκανε χαλια εμφανισεις. Ολοι αυτοί ομως πλην Σιγαλα και Κακιουζη δηλωναν δημοσιοι υπάλληλοι μετα απο καποια ηλικια και μετα αφου επαιζαν για κανα 10' στις ομαδες τους και εκαναν πολυ συγκεκριμενα πράγματα, μονοι τους επελεξαν να με τις αποφασεις που εκαναν για την καριερα τους να μην αποκαλουνται μπασκετμπολιστες αλλά δημοσιοι υπάλληλοι που κανουν αγγαρεία. Το περιεργο ειναι οτι κανεις δεν σταματησε τον Γιαννακη από την εθνική οπως ΣΩΣΤΑ επραξε ο ιδιος με καποιους που μεγαλωσαν σε ηλικια. Καθε ομαδα θελει νεους παιχτες να παιρνουν σιγα - σιγα το βαπτισμα του πυρός για να ειναι ετοιμοι οταν χρειαστουν να μπορουν να αποδώσουν. Γι'αυτο και οι Ρεντζιας - Παπανικολαου επαιζαν από τα 16 κ 17 τους, γι' αυτό κλήθηκαν στα 21 κ 22 τους ο Ζησης με τον Σπανουλη αφήνοντας αλλους εμπειρότερους εκτος ομαδας.
Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιταξε να δεις Chris. Αν θεωρει ο επομενος προπονητης οτι μπορει να χρησιμοποιησει τον Παπαλουκα ετσι ωστε να βοηθησει την ομαδα(10-5 ποιοτικα λεπτα και οχι 45) και να μεταλαμπαδευσει τις εμπειριες του στην καινουρια γενια να τον καλεσει αλλιως οχι. Απλα πραγματα
Chris_85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Eγω διαφωνω οτι θα πρεπε ο Παπαλουκας να κλεψει χρονο συμμετοχης απο τον 22χρονο Καλαθη και τον 20χρονο Σλουκα παντως. Ξεκαθαρα εκλεισε ο κυκλος του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Mα σε ρωταω ξεκαθαρα. Ο επομενος προπονητης να καλεσει τον 34χρονο πλεον Παπαλουκα στην Εθνικη (οτι χρονια και αν εχει κανει), ή να δωσει περισσοτερες ευκαιριες σε Καλαθη-Σλουκα? Αν ο Παπαλουκας τη σεζον που μας ερχεται βγαλει ματια, ενω ο Καλαθης δεν παρουσιασει κατι ιδιαιτερο, ναι οφειλει να τον καλεσει στην προετοιμασια ο επομενος προπονητης μαζι με τον Καλαθη. Και αν στην προετοιμασια ο Παπαλουκας συνεχισει να ειναι στην ιδια κατασταση, ναι πρεπει να μεινει στην Εθνικη. Και μια ερωτηση. Αφου ο Γιαννακης εχει τοσο κολλημα υποτιθεται με τους 30+ και κατα τη γνωμη σου καλα κανει δινοντας ταχα χρονο σε αμφιβολλου αξιας νεοτερους, για εξηγησε μου για ποιο λογο αγωνιζοταν ως την ηλικια των 37 ετων με το εθνοσημο?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ο προπονητης αποφασιζει για την ομαδα του όπως και πρεπει να φροντίζει για την ομαλη αφομοίωση στο σύνολο των νεων παιχτων. Και για οποιους δεν το είδαν ο δημοσιος υπαλληλος Νικος χατζηβρέτας (που δυστυχως παιζει στην ομαδα μου) εχει αποσυρθει το 2007 από την εθνικη και το 2005 από το μπασκετ. ---------- Προσθήκη στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- Ηθελε να φτασει και να ξεπερασει σε υστεροφημία του τον μεγιστο Νικ.. Επίσης αφηνε τον Κορωνιο εκτος εθνικής ολα αυτα τα χρόνια, τεράστια αδικία για τον Αγγελο, τον οποιο καλεσε στην εθνικη μονο σαν προπονητης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ο προπονητης αποφασιζει για την ομαδα του όπως και πρεπει να φροντίζει για την ομαλη αφομοίωση στο σύνολο των νεων παιχτων. Και για οποιους δεν το είδαν ο δημοσιος υπαλληλος Νικος χατζηβρέτας (που δυστυχως παιζει στην ομαδα μου) εχει αποσυρθει το 2007 από την εθνικη και το 2005 από το μπασκετ. ---------- Προσθήκη στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- Ηθελε να φτασει και να ξεπερασει σε υστεροφημία του τον μεγιστο Νικ.. Επίσης αφηνε τον Κορωνιο εκτος εθνικής ολα αυτα τα χρόνια, τεράστια αδικία για τον Αγγελο, τον οποιο καλεσε στην εθνικη μονο σαν προπονητης. Εκτος απο τον Αγγελο αδικησε αλλο εναν παιχτη κατ'εμε ο πλεον αδικημενος και ατυχος Ελληνας μπασκετμπολιστας τοσο σε εθνικο οσο και σε συλλογικο επιπεδο. Γιωργος Διαμαντοπουλος. ΥΓ. Στην Κυπρο τον στειλανε να παιξει μπασκετ απο εφετος. Παιχτης που χαιροσουν να τον παρακολουθεις στο γηπεδο. ΥΓ2. Οσο για το Νικ. Παντα αυτον τον αυτοσκοπο και φιλοδοξια ειχε ο Μπαναωτης, να παραγκωνισει τον Νικο και να γινει αυτος το πρωτο ονομα. Το παλεψε με οτι θεμιτο και αθεμιτο μεσο ειχε. Ενα απτα αθεμιτα ειναι οτι δεχτηκε ως τα 37 να παιξει με το εθνοσημο, ενω εκ των υστερων υποτιθεται οτι ειχε τη φιλοσοφια "εξω οι 30+, μεσα οι νεοι".
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Διαμαντοπουλος αδικησε τον εαυτό του πολλες φορές και το ξερει.. Επισης μην ξεχνατε οτι η ομοσπονδια χωρίζει τους παιχτες σε καλα και κακα παιδια και ο Διαμαντόπουλος δεν ηταν ποτε στα καλα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Διαμαντοπουλος αδικησε τον εαυτό του πολλες φορές και το ξερει.. Επισης μην ξεχνατε οτι η ομοσπονδια χωρίζει τους παιχτες σε καλα και κακα παιδια και ο Διαμαντόπουλος δεν ηταν ποτε στα καλα.
Chris_85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ο Παπαλουκας τη σεζον που μας ερχεται βγαλει ματια, ενω ο Καλαθης δεν παρουσιασει κατι ιδιαιτερο, ναι οφειλει να τον καλεσει στην προετοιμασια ο επομενος προπονητης μαζι με τον Καλαθη. Και αν στην προετοιμασια ο Παπαλουκας συνεχισει να ειναι στην ιδια κατασταση, ναι πρεπει να μεινει στην Εθνικη. Και μια ερωτηση. Αφου ο Γιαννακης εχει τοσο κολλημα υποτιθεται με τους 30+ και κατα τη γνωμη σου καλα κανει δινοντας ταχα χρονο σε αμφιβολλου αξιας νεοτερους, για εξηγησε μου για ποιο λογο αγωνιζοταν ως την ηλικια των 37 ετων με το εθνοσημο? Mα δε θα κατσω εγω να υπερασπιστω τον Γιαννακη. ΑΠλως θεωρω πως θελει @@ για να κοψεις το μπασκετ σε μερικους υπερηλικες, και αυτος τα ειχε, ωστε να δημιουργησει τον κορμο των παικτων που μας εφερε τοσα μεταλλια. Ναι, και το περυσινο.
Chris_85 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ο Παπαλουκας τη σεζον που μας ερχεται βγαλει ματια, ενω ο Καλαθης δεν παρουσιασει κατι ιδιαιτερο, ναι οφειλει να τον καλεσει στην προετοιμασια ο επομενος προπονητης μαζι με τον Καλαθη. Και αν στην προετοιμασια ο Παπαλουκας συνεχισει να ειναι στην ιδια κατασταση, ναι πρεπει να μεινει στην Εθνικη. Και μια ερωτηση. Αφου ο Γιαννακης εχει τοσο κολλημα υποτιθεται με τους 30+ και κατα τη γνωμη σου καλα κανει δινοντας ταχα χρονο σε αμφιβολλου αξιας νεοτερους, για εξηγησε μου για ποιο λογο αγωνιζοταν ως την ηλικια των 37 ετων με το εθνοσημο? Mα δε θα κατσω εγω να υπερασπιστω τον Γιαννακη. ΑΠλως θεωρω πως θελει @@ για να κοψεις το μπασκετ σε μερικους υπερηλικες, και αυτος τα ειχε, ωστε να δημιουργησει τον κορμο των παικτων που μας εφερε τοσα μεταλλια. Ναι, και το περυσινο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Mα δε θα κατσω εγω να υπερασπιστω τον Γιαννακη. ΑΠλως θεωρω πως θελει @@ για να κοψεις το μπασκετ σε μερικους υπερηλικες, και αυτος τα ειχε, ωστε να δημιουργησει τον κορμο των παικτων που μας εφερε τοσα μεταλλια. Ναι, και το περυσινο. Οι διακρισεις της Εθνικης μας ηταν συγκυριακες και δεν ηταν δουλεια κανενος προπονητη. Και τι εννοω: Ευρωμπασκετ--> Παιξαμε αποκαρδιωτικο μπασκετ καθ'ολη τη διαρκεια του τουρνουα, φτασαμε στο νοκ αουτ να χανουμε 49 δευτερολεπτα πριν τη ληξη με 7 ποντους και απλα η επιπολαιοτητα/ηλιθιοτητα των Γαλλων σε συνδυασμο με την επιμονη τη δικη μας και την τυχη στο "βαλτο αγορι μου" μας δωσανε αυτο το Ευρωμπασκετ. Αν η τυχη δεν μας καθοταν σε εκεινα τα 49δευτερολεπτα, ολοι θα ειχαμε ξεχασει το Γιαννακη σημερα. Καθως ειχαμε ενα απιστευτο υλικων παιχτων που καταφερε να παιξει κακο μπασκετ τοτε. Οσο στην Εθνικη υπηρχε το διδυμο ΔΔ-Παπαλουκας και πισω τους ο Σπανουλης , τοτε ακομα και η κακη Εθνικη ειχε κεκτημενη ταχυτητα. Και αποδιδοντας μετριο μπασκετ πολλες φορες, καταφερνε και επαιρνε αποτελεσματα και διακρισεις. Και εγω και εσυ να ησουν προπονητης πανω κατω τα ιδια θα εβλεπες απο την Εθνικη αυτη. Φετος τι ειδαμε? Για ακομα μια φορα μια Εθνικη κατωτερη των περιστασεων που απλα δεν ειχε ΚΑΙ τον Παπαλουκα ΚΑΙ τον ΔΔ να την παρουν για αλλη μια φορα απτο χερακι. . Δεν μπορει ομως ενας παικτης χωρις ανασες, να σου νικησει την Ισπανια η την Τουρκια και ετσι ηρθε η πρωτη σφαλιαρα φετος. Και του χρονου χωρις ΔΔ, αντιο Εθνικη. Τα λεμε ισως σε 4-5 χρονια παλι, οταν θα βγει η φουρνια των σημερινων εφηβων που εχουν σαρωσει μεταλλια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Mα δε θα κατσω εγω να υπερασπιστω τον Γιαννακη. ΑΠλως θεωρω πως θελει @@ για να κοψεις το μπασκετ σε μερικους υπερηλικες, και αυτος τα ειχε, ωστε να δημιουργησει τον κορμο των παικτων που μας εφερε τοσα μεταλλια. Ναι, και το περυσινο. Οι διακρισεις της Εθνικης μας ηταν συγκυριακες και δεν ηταν δουλεια κανενος προπονητη. Και τι εννοω: Ευρωμπασκετ--> Παιξαμε αποκαρδιωτικο μπασκετ καθ'ολη τη διαρκεια του τουρνουα, φτασαμε στο νοκ αουτ να χανουμε 49 δευτερολεπτα πριν τη ληξη με 7 ποντους και απλα η επιπολαιοτητα/ηλιθιοτητα των Γαλλων σε συνδυασμο με την επιμονη τη δικη μας και την τυχη στο "βαλτο αγορι μου" μας δωσανε αυτο το Ευρωμπασκετ. Αν η τυχη δεν μας καθοταν σε εκεινα τα 49δευτερολεπτα, ολοι θα ειχαμε ξεχασει το Γιαννακη σημερα. Καθως ειχαμε ενα απιστευτο υλικων παιχτων που καταφερε να παιξει κακο μπασκετ τοτε. Οσο στην Εθνικη υπηρχε το διδυμο ΔΔ-Παπαλουκας και πισω τους ο Σπανουλης , τοτε ακομα και η κακη Εθνικη ειχε κεκτημενη ταχυτητα. Και αποδιδοντας μετριο μπασκετ πολλες φορες, καταφερνε και επαιρνε αποτελεσματα και διακρισεις. Και εγω και εσυ να ησουν προπονητης πανω κατω τα ιδια θα εβλεπες απο την Εθνικη αυτη. Φετος τι ειδαμε? Για ακομα μια φορα μια Εθνικη κατωτερη των περιστασεων που απλα δεν ειχε ΚΑΙ τον Παπαλουκα ΚΑΙ τον ΔΔ να την παρουν για αλλη μια φορα απτο χερακι. . Δεν μπορει ομως ενας παικτης χωρις ανασες, να σου νικησει την Ισπανια η την Τουρκια και ετσι ηρθε η πρωτη σφαλιαρα φετος. Και του χρονου χωρις ΔΔ, αντιο Εθνικη. Τα λεμε ισως σε 4-5 χρονια παλι, οταν θα βγει η φουρνια των σημερινων εφηβων που εχουν σαρωσει μεταλλια.
Dropsreef Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οσο στην Εθνικη υπηρχε το διδυμο ΔΔ-Παπαλουκας και πισω τους ο Σπανουλης , τοτε ακομα και η κακη Εθνικη ειχε κεκτημενη ταχυτητα. Και αποδιδοντας μετριο μπασκετ πολλες φορες, καταφερνε και επαιρνε αποτελεσματα και διακρισεις. Και εγω και εσυ να ησουν προπονητης πανω κατω τα ιδια θα εβλεπες απο την Εθνικη αυτη. Αυτό μου θυμίζει την ατάκα του θείου οταν εδιωξε τον Βαλβερδε. "Και εγω να επαιρνα την Μπαρτσελόνα τουλάχστον τρίτος θα εβγαινα στον Primera.Xoxoxoxoxo" Αν ο ΚΑραγκουνης τη σεζον που μας ερχεται βγαλει ματια, ενω ο Νινης δεν παρουσιασει κατι ιδιαιτερο, ναι οφειλει να τον καλεσει στην προετοιμασια ο επομενος προπονητης μαζι με τον Νινη. Και αν στην προετοιμασια ο Καραγκουνης συνεχισει να ειναι στην ιδια κατασταση, ναι πρεπει να μεινει στην Εθνικη. Φιλοδοξία.Ισως η σημαντικότερη εννοια στον αθλητισμό. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από Dropsreef
Dropsreef Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οσο στην Εθνικη υπηρχε το διδυμο ΔΔ-Παπαλουκας και πισω τους ο Σπανουλης , τοτε ακομα και η κακη Εθνικη ειχε κεκτημενη ταχυτητα. Και αποδιδοντας μετριο μπασκετ πολλες φορες, καταφερνε και επαιρνε αποτελεσματα και διακρισεις. Και εγω και εσυ να ησουν προπονητης πανω κατω τα ιδια θα εβλεπες απο την Εθνικη αυτη. Αυτό μου θυμίζει την ατάκα του θείου οταν εδιωξε τον Βαλβερδε. "Και εγω να επαιρνα την Μπαρτσελόνα τουλάχστον τρίτος θα εβγαινα στον Primera.Xoxoxoxoxo" Αν ο ΚΑραγκουνης τη σεζον που μας ερχεται βγαλει ματια, ενω ο Νινης δεν παρουσιασει κατι ιδιαιτερο, ναι οφειλει να τον καλεσει στην προετοιμασια ο επομενος προπονητης μαζι με τον Νινη. Και αν στην προετοιμασια ο Καραγκουνης συνεχισει να ειναι στην ιδια κατασταση, ναι πρεπει να μεινει στην Εθνικη. Φιλοδοξία.Ισως η σημαντικότερη εννοια στον αθλητισμό. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από Dropsreef
Προτεινόμενες αναρτήσεις