EKTELESTES Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και που σαι ακόμα, μην αρχίσεις και τα αχ βαχ σε λίγο....
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα γίνει καμιά μαλακία.....
EKTELESTES Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου ρε Γκέκα...ό,τι πετούσε το κατέβασες..!! Πρέπει να σοβαρευτούν, δεν είναι εμφάνιση αυτή...
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αντε μαμησου ρε Γκεκα αντε μαμησου...... :mad: Γιατι εχει βαλει πρωην ποδοσφαιριστες μεσα????? Σπυροπουλος, Χαριστεας ειναι για τα παιδικα τμηματα. Ο Γκεκας ειναι για τα πανηγυρια. Βαλε Αθανασιαδη ρε Σαντοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλα για τον Τζορβα δεν μιλαμε. Εφαγε ιδιο γκολ με εκεινο με Νιγηρια. ΕΛΕΟΣ δεν υπαρχει ο ανθρωπος. Βιονικος Βυντρας!!!!! Ο Βυντρα ειναι μια χαρα. Και σε αυτο και στο προηγουμενο παιχνιδι. Αλλοι (Χαριστεας,Σπυροπουλος) ειναι σαν παιζουν μπαλα πρωτη φορα. :mad:
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ο Σπυροπουλος τι στoν π@@@τσο αριστερο ποδι εχει οταν δεν μπορει να βγαλει σεντρα απο τα αριστερα γ@@@μω τον αντιχρηστο μου??????????? :mad: Αμα δεν περασουμε κατευθειαν γιουρο πρεπει να μην κατεβουν στα μπαραζ. θα σκασω. Ω ρε π@@@στη μου θα πεθανουμε σημερα μαμω τις ευκαιριες μου. :mad:
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ελεος ρε γαμωτο, πονανε τα ματια μας. Ηλιθιο γκολ και μετα ο αλλος κατεβασε μπεκατσες. να μη πω για Κατσουρ που αντι να δωσει στον αμαρκαριστο σαλπι , πηγε να το παιξει Μεσι. Ποιος Χαριστεας ρε γαμωτο, βγαλτε τον αμπαλο!!!!!!! Σαντος ο Μητρογλου δε σου εκανε ε??? σε χαλαγε!!!
alexis333 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Α, ρε Τζορβα... Πως τα τρως ετσι ρε γαμωτο.. Μπροστα μαυρο χαλι... Μονο απο τυχη θα βαλουμε γκολ ..
Rabican Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 κι ειχα αρχισει να ανησυχω! ο τζορβας θυμηθηκε μερες παναθηναικου.. το πνιξε! χοχοχοχο.. λεω κι εγω, τι εγινε, εφτιαξε στην ιταλια αυτο το παιδι;
Anaksimandros4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ο Klaus είναι στον πάγκο ή ούτε αυτόν πήρε? Ειναι αλλα θα τον βαλει στο 82 κλασικα.... Ετσι και αλλιως ο Σαντος μισει τον Κλαους.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ο Klaus είναι στον πάγκο ή ούτε αυτόν πήρε? σαντα κλαους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις