FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Και τώρα που είδα τους προέδρους, μου ήρθε η φλασιά. Η εθνική φτάνει στον τελικό και στις εξέδρες πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός Τσίπρας. Πόσο να δίνει στο στοίχημα; Πάντως, αν και από μπάλα μηδέν, το ματς είναι ενδιαφέρον!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 συνεχίζει να δίνει ρέστα ο Σαμαράς... απορώ ποιος τον πληρώνει αυτόν στο εξωτερικό?
nash-gf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σχετικα δικαιο αποτελεσμα, απο ενα ημιχρονο ειχαν οι δυο ομαδες. Απλα μας μενει η πικρα του χαμενου πεναλτι (για μενα θα ηταν προτιμοτερο να το χτυπαγε ο Σαλπιγγιδης). Κυριακος Παπαδοπουλος, Μανιατης καταπληκτικοι. Φορτουνης, Σαλπιγγιδης πολυ καλοι. Ο Σαμαρας καλυτερα ας αλλαξει επαγγελμα και ας ακολουθησει τον συνονωματο του τον Τρυφωνα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Έπρεπε να φτάσει στο τέλος για να βάλει μέσα τον καλύτερο Έλληνα παίκτη αυτή την στιγμή, τον Φορτούνη. Κάτω η χούντα.-
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ο Σαμαρας καλυτερα ας αλλαξει επαγγελμα και ας ακολουθησει τον συνονωματο του τον Τρυφωνα.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ο Ξανθόπουλος των πάγκων, αφήνει έξω όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, για να βάλει μέσα τα κολλητάρια του οι οποίοι: - Ήταν εντελώς ντεφορμέ φέτος, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω λίγων συμμετοχών (Χαλκιάς-Καραγκούνης-Κατσουράνης-Σαμαράς). - Αφήνει έξω παίκτες όπως Χιώτης (εκτός Euro Εντελώς), Φετφατζίδης, Μήτρογλου (μακράν ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός). - Αποφασίζει να βάλει τον καλύτερο Έλληνα παίκτη μετά το '70, όταν τα γερόντια του κέντρου σου τα έχουν φτύσει και δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν.
SlimData Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Έχουν ασπρίσει τα μαλιά μου κι ακόμα δεν έχει βρεθεί ένας προπονητής να απαγορεύσει στον καραγκούνη να εκτελεί οποιοδήποτε στημένο. Δεν το λέω τώρα, το λέω απ'όταν είπα τις πρώτες μου λεξούλες. Αντί για μαμά μου βγήκε ένα, όχι πάλι ο γκαραγκούνς. Κι αντί να βρεθεί ένας fucking προπονητής να τον μαζέψει, με λέει τώρα όλο το σόι μου γκαντέμη γιατί τον μάτιασα. WTF? Κάθε του φαουλ πάει στον πρώτο αντίπαλο μετά το τείχος, κάθε κόρνερ δεν φτάνει καν πρώτο δοκάρι, πέναλτι δεν βάζει ούτε στην κανέλλη. Τέλος πάντων, ήθελε μαγκιά η επιστροφή στο ματς. Μπράβο στα παιδιά και ελπίζω ο p.r. προπονητής μας να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα στα επόμενα ματς που είναι πολύ δυσκολότερα γιατί απόψε ήταν ο χειρότερος του γηπέδου με διαφορά. Θα μου πεις, τόσο μπορεί τόσο κάνει.. Σωστά.. Μεγάλε σάλπι....
Dropsreef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εγώ θα περιμένω την στιγμή που θα δω: Τοροσίδη-Αβρααμ-Παπασταθόπουλο-Χολέμπας, Μανιάτη-Κυριάκο-Φετφατζίδη, Σαλπιγγίδη-Φορτούνη-Μήτρογλου
firewalker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τα έβρεξε ο διαιτητής, τα κάναμε και εμείς λίγο μούσκεμα, ήρθε το 1-1. Κακό αποτέλεσμα στο τέλος.
lak10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Γνωμη μου ειναι οτι η προκριση τελειωσε σημερα για την Εθνικη αυτο το χαμενο πεναλτι ηταν μιση προκριση η αλλη μιση ηταν η πολλοστη γκαφα του χαλκια
Rabican Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 quiz... ποιο ειναι το ποδοσφαιρικο προτυπο του Σαμαρα;;;;
optimus_crime Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Γιατί χάθηκε η πρόκριση ρε παιδιά; Αν παίξει η Ελλάδα του 2ου ημίχρονου με αυτή την Τσεχία που βλέπω τώρα έχουμε ελπίδες, ειδικά αν νικήσουμε εμείς και ηττηθούν οι Πολωνοί, και ποιος ξέρει μετά την αδιάφορη Ρωσσία μπορούμε το -Χ- να βολευτούμε και οι δύο. Συγκιρίες είναι όλα και σενάρια τα οποία είναι ΟΛΑ πιθανά, η πρόκριση δεν χάθηκε προς Θεου με ένα -Χ-.
capten- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Έλεγα κρίμα για την τρισάθλια εμφάνιση του A ημιχρόνου. Και τώρα λέω κρίμα που δεν κερδίσαμε.Απαγοήτευση αλλα και ελπίδες για καλύτερες "εmφανισεις". Μάλλον δύσκολα ο Avraam θα παίξει σε αυτό το euro .Χάσαμε και τον Παπασταθόπουλο για το mats με την Τσεχία.Αλλα αν στο επόμενο mats πάρουμε ισοπαλία με Τσεχία μπορούμε να προκριθούμε αφού θα αντιμετωπίσουμε τους αδιάφορους Ρώσους που μάλλον θα έχουν νικήσει και την Πολωνια και θα είναι πρώτοι στον όμιλο. Mvp ήταν ο Σαλπιγγίδης.Ενώ παρα πολύ καλοί Fουρτουνης και Κυριάκος.Τραγικοί Νίνης,Xolempas και βεβαίως ο Χαλκιάς.Τελικά και ο Καρνέζης θα ήταν καλύτερη λύση και ζητω ταπεινά συγγνώμη που τον έκραζα αρκεί να μην ξαναφορέσει τα γάντια ο Χαλκιάς.Έλεος! Τέλος εύχομαι ο Νίνης να μάθει μπάλα έστω και με τα δευτερα της Πάρμας.
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για αρχή περιμένω από τον Σάντος να ξεκινήσει τον Μητρογλου και τον Φετφατζίδη στο επόμενο ματς. Τραγικό παιχνίδι από τον Νίνη αλλά ξέρουμε οτι μπορεί καλύτερα. Ελεος όχι άλλον Σαμαρά. Οκ ξέρει και κρατάει μπάλα. Και ο Φέτφα το κάνει αυτο και συγχρόνως μαρκάρει. Καταστρέφει και τον Χολέβα που τον κάνανε μπαλάκι οι άλλοι 2. Ο Κατσουράνης με την εμπειρία που έχει μπορει να παίζει πλέον αμυντικός, με Κυριάκο ή Μαλεζά δίπλα του. Ο Φορτούνης απέδειξε οτι μπορει να ειναι βασικός και ο Μανιάτης να κοβει και να μοιράζει. Καρα είσαι καλός παίχτης αλλά όχι για όλο τον αγώνα πλέον.
capten- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Για αρχή περιμένω από τον Σάντος να ξεκινήσει τον Μητρογλου και τον Φετφατζίδη στο επόμενο ματς. Ολυμπιακός είμαι και σου λέω ότι ο Μητρόγλου με την καμια δεν πρέπει να παίξει ακόμα.Δεν είναι έτοιμος για μεγάλο τουρνουά.Στο μέλλον ίσως.Το πρόβλημα πάντως του Santos είναι χωρίς Avraam και Σωκράτη και μάλλον την αναγκαστική οπισθοχώρηση του Κατσουράνη με τον Κυριάκο ποιον λέτε να βάλει διπλα στον Μανιάτη?Μακos?Οϊμέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις