Alxnks Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 προληπτικος mode on. εγω παντως ημουν σιγουρος οτι θα περασουμε αποψε. το 2004 ακριβως πριν το παιχνιδι με τους ρωσσους ειχα παθει διαστρεμμα στο δεξι ποδι παιζοντας μπασκετ και ειχα στενοχωρηθει μετα που δεν μπορουσα να παω ομονοια γιατι δεν περιμενα οτι θα συνεχισουμε και θα μπορω να πανηγυρισω. ε και σημερα πριν το παιχνιδι, παιζοντας μπασκετ γυρισα τον αριστερο αστραγαλο και παλι στην ιδια φαση ημουν! χαχαχααχ! το ελεγα σε ολους πριν το παιχνιδι οτι ετσι θα γινει τελικα ηταν λιγο διαφορετικα απο οτι το 2004 ...αποσπαστικο καταγμα αριστερου εξω σφυρου και γυψοναρθηκας για 3-4 βδομαδες αφου το 2004 το πηραμε με ενα απλο διαστρεμμα, τωρα δειχνει οτι παμε για το repeat! γερα μωρη ελλαδαρα! ξανασηκωσε το το γαμημενο..δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λεβ: «Σκληρή σαν βράχος η Ελλάδα» «Δεν ξέρω την παράδοση κι αν δεν έχουμε χάσει ποτέ. Έχω κάποιους καλούς φίλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε πως θα περνούσαν οι Έλληνες απέναντι στη Ρωσία που ήταν πολύ καλή ως το τρίτο παιχνίδι. Είχαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ, είναι πολύ αποτελεσματικοί. Πάντα στα κρίσιμα σημεία βγάζουν ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Το στοιχείο που διακρίνει την ελληνική ομάδα είναι η καλή της άμυνα. Είναι πολύ σκληρή ομάδα και είναι σαν να παλεύεις με έναν βράχο. Αυτό αποτελεί για μας μεγάλη πρόκληση», τόνισε ο «Γιόγκι». www.sport-fm.gr
MJBulls23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λεβ: «Σκληρή σαν βράχος η Ελλάδα» «Δεν ξέρω την παράδοση κι αν δεν έχουμε χάσει ποτέ. Έχω κάποιους καλούς φίλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε πως θα περνούσαν οι Έλληνες απέναντι στη Ρωσία που ήταν πολύ καλή ως το τρίτο παιχνίδι. Είχαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ, είναι πολύ αποτελεσματικοί. Παπάρια μαντολες! Με Πολωνια βαλαμε ενα γκολ που ακυρωθηκε ως οφσαιντ και ηταν ακρως οριακο, χασαμε πεναλτι, χαθηκαν και 2-3 αλλες καλες ευκαιριες. Με Τσεχια μας ακυρωσαν κανονικοτατο γκολ ως παραβαση απο οφσαιντ θεση, καναμε και 2 αλλες ευκαιριες και χθες με Ρωσσια, δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι, ειχαμε δοκαρι και καναμε και 2-3 αλλες ευκαιριες.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λινκ για αγωνες ξερω αυτο Link Προτιμω χιλιες φορες αντιπαλο την Γερμανια απο την Πορτογαλια. Ολα τα περιμενω,απο το να νικησουμε 1-0 (κλασσικο Ελληνικο σκορ),μεχρι το να αρπαξουμε 4.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω οτι έχουμε βάσιμες ελπίδες με τους Γερμανούς. Οι αλλαγές και τα τρεξίματα που έχουν στο σύστημα τους, είναι ξένα για εμάς μέχρι τώρα, αφού και οι τρείς ομάδες του ομίλου μας ήταν στατικές, νευρικές, με ελάχιστα overlaps απο τα μπάκ τους (εκτός Πολώνίας πρώτου ημιχρόνου απο αριστερά...). Πολύ, πολύ δύσκολο. Μου αρέσει που μετά απο ένα και μοναδικό 1-0 σε αυτό το Euro μας παρουσιάζουν σαν μεγαθήρια, ψυχάρες κτλ, την στιγμή που κανείς δεν μιλάει για μια Ρωσία στατική, χωρίς φρεσκάδα που απλά δεν είχε πλάνο στο χορτάρι. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα...
MJBulls23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λινκ για αγωνες ξερω αυτο Link Προτιμω χιλιες φορες αντιπαλο την Γερμανια απο την Πορτογαλια. Ολα τα περιμενω,απο το να νικησουμε 1-0 (κλασσικο Ελληνικο σκορ),μεχρι το να αρπαξουμε 4. Με Ιταλους και Γερμανους δεν "ματσαρουμε" καλα. Ποτέ δεν το καναμε. Οπως με Ισπανια στο μπασκετ, οπου ακομα και επι χρυσης εποχης Γκαλη κλπ, μας διελυαν καθε φορα με τον ξεφρενο ρυθμο τους. Οποτε εγω περιμενω να αρπαξουμε μια 3αρα.....
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Παπάρια μαντολες! Με Πολωνια βαλαμε ενα γκολ που ακυρωθηκε ως οφσαιντ και ηταν ακρως οριακο, χασαμε πεναλτι, χαθηκαν και 2-3 αλλες καλες ευκαιριες. Με Τσεχια μας ακυρωσαν κανονικοτατο γκολ ως παραβαση απο οφσαιντ θεση, καναμε και 2 αλλες ευκαιριες και χθες με Ρωσσια, δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι, ειχαμε δοκαρι και καναμε και 2-3 αλλες ευκαιριες. Οντως καναμε πολυ περισσοτερες φασεις απο 3 που αναφερει, αλλα ασε να μπουν χαλαροι μεσα μπας και την πατησουν... Δυσκολο το παιχνιδι αλλα Ελλαδα είμαστε!
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λεβ: «Σκληρή σαν βράχος η Ελλάδα» «Δεν ξέρω την παράδοση κι αν δεν έχουμε χάσει ποτέ. Έχω κάποιους καλούς φίλους στην Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε πως θα περνούσαν οι Έλληνες απέναντι στη Ρωσία που ήταν πολύ καλή ως το τρίτο παιχνίδι. Είχαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν τρία γκολ, είναι πολύ αποτελεσματικοί. Πάντα στα κρίσιμα σημεία βγάζουν ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Το στοιχείο που διακρίνει την ελληνική ομάδα είναι η καλή της άμυνα. Είναι πολύ σκληρή ομάδα και είναι σαν να παλεύεις με έναν βράχο. Αυτό αποτελεί για μας μεγάλη πρόκληση», τόνισε ο «Γιόγκι». www.sport-fm.gr Ειναι παμπονηρος ο Λεβ και ξερει οτι το τελευταιο που πρεπει να κανει ειναι να μιλησει υποτιμητικα για την Ελληνικη ομαδα και να την πεισμωσει.Ειναι ψυχολογικα κολπα.
green gordon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ασχετο αλλα οποτε τον δειχνει η καμερα τρωει τις μυξες του. Δεν υπαρχει κανενας να του βαλει χερι?
DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το πέναλντι δίνεται-δεν δίνεται. Μην τρελαίνεστε, καμία στημένη διαιτησία. Ίσως αν βρισκόταν κάποιος άλλος στη θέση του Καραγκούνη να το σφύριζε ο διαιτητής, αυτός έχει και προϊστορία σε κάτι τέτοια, και πλέον είναι καχύποπτοι όλοι οι διαιτητές μαζί του. Δεν χρειαζεται να ειναι "στημενη" μια διαιτησια για να σε αδικησει με προθεση Δεν ειναι στημενοι οι διαιτητες που ευννοουν πχ τον Ολυμπιακο ή τον Παναθηναικο στη μπαλα Οσο για το οτι "δινεται δεν δινεται". Σορρυ αλλα σου εχει βγαλει με 2 μουφα καρτες τον Παπασταθο με Πολωνια, δεν σου δινει και πεναλτυ, σου ακυρωνει γκολ με Τσεχια, δεν σου δινει πεναλτυ με Ρωσσια και σου δινει καρτα. Και ξερεις ποιο ειναι το αστειο Το πεναλτυ με Πολωνια, δινεται δεν δινεται Το γκολ με Τσεχια ειναι οριακα οφσαιντ Το χθεσινο εγω πιστευω ειναι 100%, αλλος μπορει να μην το εδινε Το θεμα ειναι ομως ρε Τηλεμαχε οτι σε αυτο το Euro OΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ειναι κατα της Ελλαδας. Το "ελα ρε με τη διαιτησια" δεν μπορει να λειτουργει επ'απειρο. Δεν μας εριξε κανενας 4 γκολ, ολα στο γκολ πηγανε. Και σε ολα τα ματς, υπηρχε μια τουλαχιστον καθοριστικη φαση αμφισβητουμενη και δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μόνο οι δύο κίτρινες στον Παπασταθόπουλο ήταν κάργα άδικες-ύποπτες-αμφισβητούμενες, πέστες όπως θές. Απο εκεί και πέρα μπορώ να σου βρώ τουλάχιστον απο μια αμφισβητούμενη φάση σαν και τις δικές μας, που δεν δώθηκαν σε άλλες ομάδες. Αλλά κοίτα, επειδή δεν είμαστε Ισπανία να νικάμε με άνεση και με τριάρες όλα τα μάτς, λογικό είναι να πιανόμαστε απο μια φάση για να δικαιολογηθούμε. Το ίδιο φυσικά λέω και στους δικούς μου, κάθε φορά που "σφάζουν" τον Ολυμπιακό στο CL. Εν τέλει αν υπήρχε κάποιο σχέδιο, αυτό θα "εκτελούνταν" στο κρισιμότερο μάτς με την Ρωσία. Στο παιχνίδι δηλαδή που το κάθε διαιτητικό λάθος μπορούσε να σε αφήσει εκτός, έτσι απλά. Εγώ εκεί είδα μια καθ' όλα άψογη διαιτησία, και την Ελλάδα να περνάει όμορφα και ωραία στους 8.
MJBulls23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μόνο οι δύο κίτρινες στον Παπασταθόπουλο ήταν κάργα άδικες-ύποπτες-αμφισβητούμενες, πέστες όπως θές. Απο εκεί και πέρα μπορώ να σου βρώ τουλάχιστον απο μια αμφισβητούμενη φάση σαν και τις δικές μας, που δεν δώθηκαν σε άλλες ομάδες. Αλλά κοίτα, επειδή δεν είμαστε Ισπανία να νικάμε με άνεση και με τριάρες όλα τα μάτς, λογικό είναι να πιανόμαστε απο μια φάση για να δικαιολογηθούμε. Εν τέλει αν υπήρχε κάποιο σχέδιο, αυτό θα "εκτελούνταν" στο κρισιμότερο μάτς με την Ρωσία. Στο παιχνίδι δηλαδή που το κάθε διαιτητικό λάθος μπορούσε να σε αφήσει εκτός, έτσι απλά. Εγώ εκεί είδα μια καθ' όλα άψογη διαιτησία, και την Ελλάδα να περνάει όμορφα και ωραία στους 8. Διαφωνω καθετως. Μια τελειως αδικη κιτρινη στον Παπασταθοπουλο στο 1ο παιχνιδι που δεν ηταν καν φαουλ. Επισης μια κιτρινη στον ιδιο παικτη πολυ αυστηρη και αυτη αλλά οκ αυτη δινοταν. Οριακη φαση αλλα οκ το δεχομαστε. Τις κιτρινες καρτες στους παικτες της Ελλαδας στα παιχνιδια με Πολωνια και Τσεχια τις μοιραζε με περισση ευκολια. Συνεχως. Αντιθετα για ιδιες και χειροτερες φασεις στους Πολωνους αλλά και στους Τσεχους δεν εβγαζε καρτα! Εκει ειναι το ενα μεγαλο κλειδι. Η ανιση αντιμετωπιση. Μας ακυρωσε γκολ με τους Πολωνους απο οριακη θεση. ΟΚ το δεχομαστε. Οριακο ηταν. Μας ξαναακυρωσε ιδιο γκολ απο οριακη θεση και παλι μόνο που αυτη τη φορα ηταν καθαρα στην ευθεια και δεν ηταν οφσαιντ. Χθες δεν εδωσε σχεδον καθαρο πεναλτι. Οριακο και αυτο? ΟΚ οριακο. Ακομα μια οριακη αποφαση κατα της Ελλαδας. Η 4η οριακη. Σαν πολλες συμπτωσεις..... Μολις εγινε το πεναλτι στον Καραγκουνη που δεν το εδωσε, εβγαλε αμεσως την κιτρινη καρτα για θεατρο. Οταν ομως ενας Ρωσσος εκανε πραγματικο θεατρο και πηγε να εκμαιευσει το πεναλτι, ο διαιτητης τον καταλαβε και δεν εδωσε πεναλτι σωστα αλλά κιτρινη καρτα γιοκ! Δεν εδωσε. Ειναι η ανιση αντιμετωπιση που λεω. Επισης, στις αρχες τους 2ου ημιχρονου σκληροτατο για κιτρινη καρτα φαουλ πανω στον Σαμαρα λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη αλλά δεν εδωσε καν φαουλ! Και αυτη η συγκεκριμενη φαση εαν ησουν διαιτητης και ηξερες την νοοτροπια, θα καταλαβαινες οτι δεν ηθελε η Ρωσσια να κινδυνευσει παραπανω. Εγω εκει το επιασα το ολο νοημα. Ηθελε να μας απομακρυνει απο την περιοχη της Ρωσσιας. Δεν ξερω γιατι αλλά αυτο καταλαβαινω εγω. Γενικα και στα 3 ματς συνολικα ηταν εχθρικοτατη η διαιτησια κατα μας. ΟΛΑ τα οριακα εναντιον μας, ενω και τρεις κρισιμες αποφασεις εναντιον μας(1η κιτρινη στον Παπασταθοπουλο που του στοιχισε ενα παιχνιδι λογω κοκκινης μετα αλλά και σχεδον 65 λεπτα συμμετοχης στο παιχνιδι με Πολωνια, κιτρινη στο Καραγκουνη ενω ειναι πεναλτι, ακυρωση καθαρου γκολ με Τσεχια). Και το οτι προκρηθηκαμε θαυμα ηταν με τοσο κοντρα διαιτησια. Μπορει και εμεις να ειμασταν φαιδροι στα 5 πρωτα λεπτα πχ με Τσεχια και στα πρωτα 20 με Πολωνια, και στο 1ο ημιχορνο με Ρωσσια καθως και στα τελευταια 20 λεπτα, αλλά αυτο δεν αναιρει το οτι η διαιτησια ηταν εχθρικοτατη εις βαρος μας.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έλα τώρα, αφού ξέρεις μπάλα, πόσες φορές έχεις δεί οριακά πέναλτι να μην καταλογίζονται υπέρ κάποιας ομάδας και στο τέλος να τρώει κίτρινη ο επιτιθέμενος; Προσωπικά φέτος στην Πριμέρα έχω δεί άπειρες τέτοιες φάσεις, ειδικά ο Μέσσι πρέπει να έχει τουλάχιστον 2-3 κίτρινες φέτος για "βουτιά" μέσα στην περιοχή, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα οτι του έκανε φάουλ ο αμυντικός. Αυτό σημαίνει οτι είχε στηθεί πλεκτάνη εις βάρος της Μπάρτσα; Σου λέω, οι μόνες φάσεις στις οποίες μπορούμε 100% να διαμαρτυρόμαστε, είναι στις κίτρινες του Παπασταθόπουλου. Που όποιος έχει δεί μάτς που διαιτήτευε ο Καρμπάγιο, ξέρει το πόσο άχρηστος διαιτητής είναι γενικότερα.
Nemo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σου λέω, οι μόνες φάσεις στις οποίες μπορούμε 100% να διαμαρτυρόμαστε, είναι στις κίτρινες του Παπασταθόπουλου. ακριβως +1 . Αλλα καποιοι ειναι μαθημενοι στην νοοτροπια αν ο διαιτητης δεν μας παιζει 60-40 μας αδικει και αναφερομαι σε μια μεγαλη μεριδα κακομαθημενων οπαδων των 3 μεγαλων της Αθηνας και μια μικροτερη αλλα σημαντικη μεριδα κακομαθημενων οπαδων των 2 μεγαλων ομαδων της θεσσαλονικης .
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Έλα τώρα, αφού ξέρεις μπάλα, πόσες φορές έχεις δεί οριακά πέναλτι να μην καταλογίζονται υπέρ κάποιας ομάδας και στο τέλος να τρώει κίτρινη ο επιτιθέμενος; Προσωπικά φέτος στην Πριμέρα έχω δεί άπειρες τέτοιες φάσεις, ειδικά ο Μέσσι πρέπει να έχει τουλάχιστον 2-3 κίτρινες φέτος για "βουτιά" μέσα στην περιοχή, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα οτι του έκανε φάουλ ο αμυντικός. Αυτό σημαίνει οτι είχε στηθεί πλεκτάνη εις βάρος της Μπάρτσα; Kατ' αρχάς μέγάλη κουβέντα το "πλεκτάνη", και αποπροσανατολίζει (καθώς συνήθως περιλαμβάνει από ελεύθερους σκοπευτές έως βομβιστικές επιθέσεις). Μια χαρά όμως στέκουν αντιθέτως το "προτίμηση", "υποστήριξη", "συμπάθεια", "ΑΝΤΙπάθεια" για να περιγράψουν την κατάσταση (όπου το "εξουσία της σφυρίχτρας", αρκεί για να γίνει δουλειά). Όσο για την "Πριμέρα", δεν νομίζω οι φάσεις που είδες να κρίνανε πρόκριση. Και μιας και ο Καρά πήγαινε για πιθανό γκολ (μόνος είχε μείνει στην ουσία με τον Μαλακέεφ), έλεος, και αμφιβολίες να είχε, θα έπρεπε να το είχε δώσει πέναλτι, κι όχι το ανάποδο. Κι άντε να μην το είχε δώσει, αλλά να ζαμακώνει και τον Καρά, λες και είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή προκαλέσει τους πάντες με θέατρα (που καμμία σχέση), από πάνω; Κάνει μπαμ ρε Τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις