DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μόνο οι δύο κίτρινες στον Παπασταθόπουλο ήταν κάργα άδικες-ύποπτες-αμφισβητούμενες, πέστες όπως θές. Απο εκεί και πέρα μπορώ να σου βρώ τουλάχιστον απο μια αμφισβητούμενη φάση σαν και τις δικές μας, που δεν δώθηκαν σε άλλες ομάδες. Αλλά κοίτα, επειδή δεν είμαστε Ισπανία να νικάμε με άνεση και με τριάρες όλα τα μάτς, λογικό είναι να πιανόμαστε απο μια φάση για να δικαιολογηθούμε. Το ίδιο φυσικά λέω και στους δικούς μου, κάθε φορά που "σφάζουν" τον Ολυμπιακό στο CL. Εν τέλει αν υπήρχε κάποιο σχέδιο, αυτό θα "εκτελούνταν" στο κρισιμότερο μάτς με την Ρωσία. Στο παιχνίδι δηλαδή που το κάθε διαιτητικό λάθος μπορούσε να σε αφήσει εκτός, έτσι απλά. Εγώ εκεί είδα μια καθ' όλα άψογη διαιτησία, και την Ελλάδα να περνάει όμορφα και ωραία στους 8. Πρωτον, πες ποιες. Γιατι εγω δεν θυμαμαι καποια φαση που να αδικηθηκαν ειτε οι Πολωνοι ειτε οι Τσεχοι ειτε οι Ρωσσοι. Εγω σου ανεφερα 2 καρτες που δεν χωρανε αμφισβητηση και απο μια καθοριστικη φαση σε καθε ματς απο τις οποιες δεν πηραμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Δεν ειχαμε δλδ 1/3 αμφισβητουμενες, ειχαμε 0/3. Δευτερον, δεν ειναι μαλακας ο Πλατινι να εκτεθει ανεπανορθωτα για ενα Ελλαδα-Ρωσσια στους ομιλους. Επαιξε Ρωσσια οσο επρεπε. Και στο φιναλε, αν η κεφαλια του Νταζγκοεφ ηταν 10 εκατοστα πιο δεξια, θα ειχαμε αδικο αν λεγαμε οτι αποκλειστηκαμε επειδη δεν μας εδωσε το πεναλτυ για 2-0? Σου λέω, οι μόνες φάσεις στις οποίες μπορούμε 100% να διαμαρτυρόμαστε, είναι στις κίτρινες του Παπασταθόπουλου. Που όποιος έχει δεί μάτς που διαιτήτευε ο Καρμπάγιο, ξέρει το πόσο άχρηστος διαιτητής είναι γενικότερα. Δεν πιανεις αυτο που σου λεμε, λοιπον. Ειχαμε 2/2 κατα μας που ηταν καθαρα λαθος + 3/3 αμφισβητουμενες κατα μας. Πες μου μια φαση στα 3 ματς που να πηραμε σφυριγμα και να μην ηταν 100%. Εγω θυμαμαι μονο την 2η κιτρινη που χαρισε προχθες στον Καρα και την οποια αμεσως πατσισε με την 2η κιτρινη στον Ζιρκοφ. Ε, σαν πολλες συμπτωσεις δεν μαζευονται? Αν εσυ μας λες "ελα ρε παιδια, παντου συνομωσιες βλεπουμε", εμεις σου λεμε οτι ειναι τουλαχιστον αφελες στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο, και ειδικα της εποχης Πλατινι να μην μπορεις να δεχτεις οτι υπαρχουν ντιρεκτιβες. Κι άντε να μην το είχε δώσει, αλλά να ζαμακώνει και τον Καρά, λες και είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή προκαλέσει τους πάντες με θέατρα (που καμμία σχέση), από πάνω; Κάνει μπαμ ρε Τηλ. Απο τη στιγμη που σφυριζει, πρεπει να βγαλει καρτα. Δεν μπορει να διακοψει για θεατρο και να μην βγαλει καρτα. Αυτο που δεν εχει λογικη ειναι γιατι σφυριζει. Και απο το live φανηκε οτι δεν επεσε μονος του. Θεωρεις ρε κορακι οτι ο αλλος εκατσε ακινητος? Πασο. Ε, ασε το παιχνιδι να τρεξει και δωσε "Παιζετε", ειναι εμφανες οτι ο Καραγκουνης δεν πεφτει μονος του, τι ειναι, μπασκετ όπου υποχρεωτικά θα δωσεις είτε επιθετικο είτε αμυντικο? Αλλιως σε καθε τακλιν στην μπαλα βγαλε μια κιτρινη, και εκει περα ο επιθετικος "επεσε επιτηδες στο απλωμενο ποδι του αμυντικου", σωστα?
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ^ Δεν με κατάλαβες. Σαφώς και το σφύριγμα ήταν (τελικώς) για την κάρτα που ακολουθούσε. Δεν τα διαχωρίζω και λέω "δε φτάνει που σφύριξε, έδωσε και κάρτα". Απλά επειδή σχηματικά αυτό που ενδιαφέρει (οπτικά, εννοιολογικά, τιμωρητικά), είναι η κάρτα καθ' εαυτή. Ίσως αναφέρεσαι σε ποστ μου προηγούμενης σελίδας πάντως, όπου με τον "διαχωρισμό" που κάνω εκεί (διότι σ' αυτό που παρέθεσες άλλο λέω) ήθελα αφ' ενός να τονίσω την αμεσότατή του αντίδραση (σφύριγμα) σε συμβάν - που όμως θα μπορούσε να είχε δοθεί και αλλιώς, δηλαδή αντί για κίτρινη στον Γκουν, να είχε δώσει πέναλτι. Στο συγκεκριμένο πάντως κουώουτ που έκανες, εννοούσα ότι θα μπορούσε απλά να είχε αφήσει την φάση να "εξελιχθεί", όπως έγινε και με τους Ρώσους αργότερα (όπου μάλιστα σαφώς "πιο θέατρο" ήταν, και δεν είχαν και ιδιαίτερο πλεονέκτημα επί της φάσης...). Και γενικά να διαχωρίσω τη θέση μου : δεν το είδα εγώ το όλο σκηνικό τόσο ως "βοήθειαστην Ρωσία", αλλά "ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ (ή ακόμη καλύτερα, "ζωή δύσκολη") στην Ελλάδα". Δεν ξέρω καν αν οι διαιτητές ακολουθούσαν "συγκεκριμένες εντολές" (και τί είδους ήταν αυτές), και σ' αυτό και στα άλλα μας ματς, ή ήταν ακόμη και προσωπικές τους επιλογές. Το λιγότερο που θα μπορούσε να ισχύει είναι το "μην αφήσετε θεωρητικά αδύναμες ομάδες να προχωρήσουν παραπέρα". Νομίζω ότι όταν παίξουμε με τους Γερμανούς, σε περίπτωση που δεν μας καταπιούν, θα φανεί πιο καθαρά το αν υπάρχει γενική πρόθεση "παρεμπόδισης".
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μεγάλη ομάδα παίζει με μικρή ομάδα. Η μικρή ομάδα ψιλοσφάζεται. Τίποτα καινούριο.
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλα ακομη το πεναλτι συζητατε? DKNI δεν σε βλεπω στο νημα του στοιχηματος,τι τρεχει?
green gordon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μετα μη φωναζουνε αν βγουν δικες μας εφημεριδες και τους λενε ναζι. Επισης ας κοιταξουνε λιγο οτι αντι για εθνικη γερμανιας ειναι η λεγεωνα των ξενων κ μετα ασ ασχοληθουν με μας.
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Bild: «Παίζουμε με τους χρεοκοπημένους Έλληνες» Την εχουν για φυλαδα ρε σεις αυτην στην Γερμανια,γελανε και οι Γερμανοι μαζι με αυτην την εφημεριδα. Τελικα ο Νινης ειναι πολυ ντεφορμε ετσι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μετα μη φωναζουνε αν βγουν δικες μας εφημεριδες και τους λενε ναζι. «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους Έλληνες» τιτλοφορείται το άρθρο της για το επικείμενο παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης την Παρασκευή. Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει σαρκαστικά το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων για το παιχνίδι, από το οποίο «οι Έλληνες νομίζουν ότι θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους», ενώ δεν παραλείπει να παραθέσει μερικά από τα συνθήματα που έχουν κυκλοφορήσει στις τάξεις των φιλάθλων. «Φέρτε μας τη Μέρκελ» αναφέρει. Για φυλλαδα, οπως προαναφερθηκε, δε τα λεει και εντελως λαθος
SlimData Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Φυλλάδα του κώλου είναι, παντελώς αναξιόπιστη εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια. Και τα λέει απολύτως λάθος. Πάντα πίπες
green gordon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους Έλληνες» τιτλοφορείται το άρθρο της για το επικείμενο παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης την Παρασκευή. Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει σαρκαστικά το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων για το παιχνίδι, από το οποίο «οι Έλληνες νομίζουν ότι θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους», ενώ δεν παραλείπει να παραθέσει μερικά από τα συνθήματα που έχουν κυκλοφορήσει στις τάξεις των φιλάθλων. «Φέρτε μας τη Μέρκελ» αναφέρει. Για φυλλαδα, οπως προαναφερθηκε, δε τα λεει και εντελως λαθος Ουτε οτι ειναι απογονοι των ναζι ειναι λαθος. Κατηγορουν αυτοι οτι οι προγονοι μας εκαναν μπουρδελο την Ελλαδα. Εγω λοιπον σου λεω οτι οι δικοι τους προγονοι εκαναν μπουρδελο ολη την ευρωπη. Και τελος παντων αφου απο τη μερα που (σταυρωσε)να παιξουμε μαζι αρχισαν να ασχολουνται με εξωαγωνιστικα,εμενα μου δειχνει πολλα.
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 FC: Η αλάνα του Γιώργου Καραγκούνη, είναι κάθε γήπεδο Στο πρόσωπο του Γιώργου Καραγκούνη στο ματς με τους Ρώσους, αποτυπώνεται όλη η ψυχοσύνθεση του σημερινού Έλληνα: αγωνία, χαρά, αδικία, άγχος, αγανάκτηση, πίκρα, θρίμαβος. Ο «Τυπάρας» μέσα από τις εκφράσεις και τις γκριμάτσες του, τα σταυροκοπήματα και το σχεδόν κλάμα του, τις σφιγμένες γροθιές και τα χέρια που σηκώνονται στον ουρανό, λέει χωρίς λέξη όλα όσα θέλουμε να πούμε κι εμείς, είτε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, είτε στην καθημερινή μας ζωή. Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να ζει και να χαίρεται τόσο πολύ αυτό που κάνει - ακόμα και μέσα από τη γκρίνια του, ο Καραγκούνης χαίρεται σαν μικρό παιδί όταν παίζει μπάλα. Θέλει να μην βγαίνει ποτέ ούτε τώρα στα 35 του, θέλει να εκτελεί όλες τις στημένες μπάλες, ζητάει συνέχεια τη μπάλα, τρέχει πέρα - δώθε ακόμα και άσκοπα, διότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς - είναι στη φύση του. Κι όσο κι αν λέμε ότι πέρασαν τα χρόνια, αν μας εκνευρίζει ώρες - ώρες, αν θα τον θέλαμε πιο απλό, πιο μοντέρνο, με λιγότερα πεσίματα, με κάθετες μπαλιές κι όχι με παράλληλες, να δώσει τόπο στα νιάτα, τελικά καταλαβαίνουμε ότι δεν αλλάζει. Πολύ απλά διότι ούτε εμείς αλλάζουμε. Και στο βάθος, δεν θέλουμε να αλλάξει. Αν ήταν να γίνει κάτι άλλο ο Καραγκούνης, θα είχε γίνει στο Μιλάνο ή την Λισσαβώνα. Μόνο που εκεί δεν πήγε για να γίνει κοσμοπολίτης ή να κονομήσει, αλλά επειδή ήθελε να παίζει. Συνέχεια. Κι αφού δεν έπαιζε συνέχεια, γύρισε στον Παναθηναϊκό για να παίζει. Και τώρα που είναι 35, που ο Παναθηναϊκός δεν έχει πια πολλά λεφτά να του δώσει αλλά ένα τιμητικό συμβόλαιο, που πήγε σε τρία Euro και ένα Μουντιάλ, που έπιασε τον Ζαγοράκη στις 120 συμμετοχές και θα τον ξεπεράσει (αν όχι σ’ αυτό το Euro, στο επόμενο φιλικό ή επίσημο παιχνίδι), στην πραγματικότητα δεν θέλει να σταματήσει. Κι αν φαίνεται σε κάποιους ότι τα έκανε όλα, τα πέτυχε όλα, ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο ρεαλιστικά να κατακτήσει, εκείνος θα σου πει «πώς δεν υπάρχει; θέλω να παίζω μπάλα!» Είναι ίσως ο τελευταίος ή ένας από τους τελευταίους Έλληνες που ακόμα αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο σαν αυτό που είναι κι όχι σαν αυτό που το έχουμε κάνει: γι’ αυτόν, ήταν, είναι και θα είναι ένα Παιχνίδι. Και το διασκεδάζει σαν παιχνίδι, προσπαθεί πάντα να κερδίζει, ίσως καμιά φορά να κλέψει και λιγάκι, αλλά πάντως τον γεμίζει όσο τίποτε άλλο. Και σαν «παιδί» που είναι ακόμα μέσα του, θα γκρινιάξει και θα μανουριάσει, θα κατεβάσει το κεφάλι, θα πέσει λίγο πιο θεαματικά αν πρέπει, αλλά μόλις τελειώσει το παιχνίδι κακία δεν θα έχει για κανέναν και το χέρι θα το δώσει στον αντίπαλο. Όπως κάναμε κι εμείς όταν ήμασταν παιδιά και παίζαμε στην αλάνα... Κώστας Βαϊμάκης http://www.sport-fm.gr/article/560447
kosmasgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Kλαααααααααιιιιιω http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XsGpfiRetO8
kirileman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους Έλληνες» τιτλοφορείται το άρθρο της για το επικείμενο παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης την Παρασκευή. Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει σαρκαστικά το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων για το παιχνίδι, από το οποίο «οι Έλληνες νομίζουν ότι θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους», ενώ δεν παραλείπει να παραθέσει μερικά από τα συνθήματα που έχουν κυκλοφορήσει στις τάξεις των φιλάθλων. «Φέρτε μας τη Μέρκελ» αναφέρει. Για φυλλαδα, οπως προαναφερθηκε, δε τα λεει και εντελως λαθος Απλά ξέχασε να αναφέρει τον τοκογλυφικό και μαφιόζικο ρόλο της χώρας τους στην ελληνική κατάντια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις