Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας και μην ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοι μας δεν είναι ανίκητοι αλλα παραμένει το φαβορί.

Όλες οι εφημερίδες και Γερμανικές και Ελληνικές το ξεφτίλισαν το mats.Κρίμα!

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μ ε ..... τ η ... ν ι κ η .... π α ι δ ι α !!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ θέλω όταν βάλουμε γκόλ αύριο να πάνε όλοι οι παίκτες μπροστά στην κερκίδα που θα κάθετε η Μέρκελ και να κάνουν την χαρακτιρστική κίνηση.. :P

καλο !!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Υ.Γ. Sportscafe στη Θεσσαλονίκη έχει ειδική προσφορα στις μπύρες για τον σημερινό αγώνα , -30% σε όλες της Ελληνικές μπύρες και +30% για όλες τις Γερμανικές :mrgreen:

285768_10150866621762126_441303346_n.jpg

:mrgreen:

Δημοσ.

i-love-greece-4004_s1.jpg

Ο Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης, αριστερά ο Τζαβέλλας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. Στο κέντρο της άμυνας Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Μανιάτης, Μάκος, μπροστά τους ο Κατσουράνης, δεξιά ο Νίνης, αριστερά ο Σαμαράς και κορυφή ο Σαλπιγγίδης

παμε ρε σκυλια!!!! φατε τους!!!!

Δημοσ.

Oρθη 11δα με μεγαλο ερωτηματικο (απο εμενα) για την επιλογη του Νινη. Ο Φορτουνης παιζει δεξια?

Ειναι φανερο οτι ο Σαντος δεν κατεβαινει να χτυπησει το παιχνιδι (και πως αλλωστε?) αλλα για να κρατησει το 0 πισω και να κουρασει τους Γερμανους επιλεγοντας τους καλυτερους δυνατους παικτες σε καθε θεση στα αμυντικογενη καθηκοντα τους και την καλυψη χωρων.

Γενικα προβλεπω να μας τρεχουνε πολυ κατι Οζιλ Ποντολσκι και δε συμαζευεται, ενω το Παπαδοπουλος-Γκομεζ θα εχει ενδιαφερον.

Δημοσ.

Εγώ δίνω σκορ 0-2 γιατί θεωρώ ότι η Ρωσία ήταν καλύτερη ομάδα από αυτή τη Γερμανία και έπρεπε να φάει 2, αλλά δεν μας δόθηκε το πέναλτι. Vamos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...