Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τρόπος του λέγειν ελπίζω τα 400Km/h με Lambo :P

1ον ειναι 400 km/h και οχι 400Km/h(πρεπει να αφησεις ενα ακριβως κενο αναμεσα στην αριθμητικη τιμη και στην μοναδα μετρησης και πρεπει το k που εννοει το προθεμα kilo να γραφεται με μικρο γραμμα και οχι με κεφαλαιο--και οταν λεω "πρεπει" εννοω αυτη ειναι η μονη σωστη γραφη οταν γραφεις ενα επιστημονικο αρθρο κλπ, οποτε και παντου κατα την γνωμη μου).

Και 2ον ναι, ηταν τροπος του λεγειν καθως η πραγματικη τιμη ηταν 385 km/h και αν δεν το πιστευεις μπορεις να ζητησεις απο τον διολου ματαιοδοξο και βαθυτατα σκεπτομενο Σειταριδη να στο αποδειξει, αφου το εχει αποθηκευσει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου του! HELL YEAH! Εχουμε και αποδειξεις τι νομιζες?

Ιδου ενα αποσπασμα της συνεντευξης:

«Έπιασα 358 km/h γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές εβδομάδες. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αποθηκεύει τη μέγιστη ταχύτητα. Δεν κατάλαβα με πόσα πήγαινα, ούτε και πρόλαβα να κοιτάξω το κοντέρ. Ξεκίνησε για πλάκα, όταν ένας τύπος με προσπέρασε με τη μηχανή του κάνοντας σούζα, ενώ πήγαινα με 265 χιλιόμετρα! Εκεί άρχισε μια άτυπη «κόντρα», που με έκανε να ξεχαστώ …Τρομερή αδρεναλίνη… Έκανα Αθήνα – Θεσσαλονίκη ακριβώς σε τρείς ώρες», αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΜΑΧΙΜ.

Δημοσ.

Αντε και γ@@@@@ ρε γκεκα. Ξενερωσα τελειως τωρα.

Εκφρασεις που δεν συνηθιζω να λεω σχεδον ποτέ, αλλά δεν γινεται αυτο. Δεν γινεται να χανεις τετοια ευκαιρια! :-( :-( :eek: :-(

Δημοσ.

Κατσούρ (ή άλλο μέσο) έξω και τον Ομορφάντρα ή Κλάους μέσα!

Άμα βλέπω κόρνερ χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, τα λαμπάκια μου ανάβουν!

Δημοσ.

Κατσούρ (ή άλλο μέσο) έξω και τον Ομορφάντρα ή Κλάους μέσα!

Άμα βλέπω κόρνερ χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, τα λαμπάκια μου ανάβουν!

O Κατσουρανης μια χαρα ειναι.

Ο Τζιωλης και ο Γκεκας ειναι ο 1ος αφαντος ενω ο 2ος αρνητικος.

Περναει 2-3 ο Φορτουνης, εχει ανεβει η αμυνα τους ψηλα, παει να κανει κινηση ο Γκεκας, κανει(o Γκεκας) ενα βημα και σταματαει! :blink: :wacko: ΓΙΑΤΙ?????????

Σαμαρας και Μαλεζας αρχοντες!

Καρνεζης πολυ πολυ καλος οπως και ο Φορτουνης.

• Super Moderators
Δημοσ.

1ον ειναι 400 km/h και οχι 400Km/h(πρεπει να αφησεις ενα ακριβως κενο αναμεσα στην αριθμητικη τιμη και στην μοναδα μετρησης και πρεπει το k που εννοει το προθεμα kilo να γραφεται με μικρο γραμμα και οχι με κεφαλαιο--και οταν λεω "πρεπει" εννοω αυτη ειναι η μονη σωστη γραφη οταν γραφεις ενα επιστημονικο αρθρο κλπ, οποτε και παντου κατα την γνωμη μου).

επίσης πρέπει να βάζουμε τόνους, αλλά δεν γαμιέται :P

ζω για την στιγμή που θα κόψεις το δασκαλίστικο ύφος ρε Krokodeile, αλλά από ότι φαίνεται δεν προβλέπεται... :-)

Δημοσ.

Βγαλε τον Γκεκα να ησυχασει το κεφαλι μας.... :eek: :-(

επίσης πρέπει να βάζουμε τόνους, αλλά δεν γαμιέται...

Κανοντας το αυτο χανω 8-10πλασιο χρονο πληκτρολογησης οποτε δεν πρεπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...