Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω. Στην τελικη στις Εθνικες δεν μετράει πολυ η ικανοτητα του προπονητη να φτιαχνει ομαδες οσο η διαθεση των παιχτων και η ικανοτητα του να τους διαχειρίζεται.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει ιδεα απο ελληνικο μπασκετ ετσι; Τον οποιο θα τον βαλουμε να μαθει παικτες/φιλοσοφια/ψυχολογια στην εθνικη Ελλαδος, μια απο τις δυνατες στον κοσμο. Δεν ειμαστε μια μετρια δυναμη με πολλα περιθωρια πειραματισμων, ειμαστε ομαδα που πρεπει σε καθε διοργανωση να κυνηγα μεταλλιο. Ουτε περιθωρια χρονου υπαρχουν μετα τα οσα παθαμε το καλοκαιρι. Γενικα τα ξαναειδαμε με τον Καζλαουσκας αυτα. Οσο για το αοριστο γιατι, μπορω κι εγω να πω, γιατι οχι Ελληνα προπονητη ; Ξεμειναμε; Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη επιλεγονται μετριοι και μικρης πειρας ξενοι προπονητες για να εκπροσωπησουν το ελληνικο μπασκετ. ΥΓ. Οσο καλα τα εχει παει με την Καντου οπως λετε, αλλα τοσα σκαμπανεβασματα εχει στην μικρη του εμπειρια ως προπονητης στο μετριας δυναμικοτητας ιταλικο πρωταθλημα, με την ιδια ομαδα. ΥΓ2. Δεν κρινω τον προπονητη, κρινω την επιλογη. Αυτος μια χαρα μπορει να φανει, αλλα με τα τωρινα δεδομενα ειναι τουλαχιστον αψυχολογητη η επιλογη του .
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς δεν ειναι ότι καλύτερο και γω αλλωστε δεδομένων των οικονομικων συνθηκων θα επέλεγα καποιον Ελληνα αν και μετα την αποτυχία Ζουρου και έχοντας ως δεδομενο οτι Μπαρτζώκας, Πεδουλακης, Κατσικαρης κ Γιαννακης δεν ηταν διαθεσιμοι για ξεχωριστους λόγους οι επιλογές περιοριζονται σε Σφαιροπουλο που εχει καποια εμπειρια, τον Ιτουδη που προτιμα να μεινει ως βοηθος και φοβαται να δοκιμάσει ως πρώτος προπονητης και δεν εχει εμπειρια απο εθνικες και τέλος μένει ο Μισσας ή κατωτερες επιλογες (για μένα) απο τον Ιταλο. Αρα με βαση τα παραπανω ήταν ή Σφαιρόπουλος ή κωλοτουμπα με Ζουρο ή ο Ιταλος.. Αναγκαιο κακό δεδομένων των συνθηκων λοιπον, θα μπορουσε φυσικά να ήταν αλλος ξένος με καποια εμπειρια απο το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν ξερω καθολου πόσα χρήματα δόθηκαν οπότε φαντάζομαι ότι λόγω χρηματων ήταν καλη επιλογη. μπδγ o Καζλαουσκας όσο και αν κατηγορηθηκε έφερε χαλκινο μετάλιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς δεν ειναι ότι καλύτερο και γω αλλωστε δεδομένων των οικονομικων συνθηκων θα επέλεγα καποιον Ελληνα αν και μετα την αποτυχία Ζουρου και έχοντας ως δεδομενο οτι Μπαρτζώκας, Πεδουλακης, Κατσικαρης κ Γιαννακης δεν ηταν διαθεσιμοι για ξεχωριστους λόγους οι επιλογές περιοριζονται σε Σφαιροπουλο που εχει καποια εμπειρια, τον Ιτουδη που προτιμα να μεινει ως βοηθος και φοβαται να δοκιμάσει ως πρώτος προπονητης και δεν εχει εμπειρια απο εθνικες και τέλος μένει ο Μισσας ή κατωτερες επιλογες (για μένα) απο τον Ιταλο. Αρα με βαση τα παραπανω ήταν ή Σφαιρόπουλος ή κωλοτουμπα με Ζουρο ή ο Ιταλος.. Αναγκαιο κακό δεδομένων των συνθηκων λοιπον, θα μπορουσε φυσικά να ήταν αλλος ξένος με καποια εμπειρια απο το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν ξερω καθολου πόσα χρήματα δόθηκαν οπότε φαντάζομαι ότι λόγω χρηματων ήταν καλη επιλογη. μπδγ o Καζλαουσκας όσο και αν κατηγορηθηκε έφερε χαλκινο μετάλιο. Δεν νομιζω παντως η επιλογη του Ιταλου να ειναι αποροια "των συνθηκων". Φανταζομαι οτι οικονομικα θα κοστισε κατι τις παραπανω απο τις επιλογες που αναφερεις. Οσο για τον Ιτουδη δεν εχω ιδεα αν ισχυει αυτο που λες, πραγματικα δε το συμπερανα απο καπου εχρι στιγμης. btw ειμαι της αποψης, οταν μιλαμε για εθνικη, τον καθρεπτη σου δηλαδη σε ενα αθλημα που εισαι ισχυρη δυναμη, οτι ακομα και ο Παπανικολαου, ακομα και ο Μαρκοπουλος-Αλεξανδρης, ΑΚΟΜΑ και ο Γιαννακης, θα ηταν προτιμοτερη επιλογη απο εναν μετριο, απειρο και ανιδεο απο ελληνικο μπασκετ, Ιταλο/Ισπανο/Σερβο/Αμερικανο κλπ ακομα κι αν στο τελος ο δευτερος σου βγει καλυτερος στα αποτελεσματα. ΥΓ. Μην μου λες την μια οτι η εθνικη ειναι θεμα παιχτων-διαθεσης-συνοχης κλπ και μετα οτι ο Καζλαουσκας μου φερε το χαλκινο Ο Καζλαουσκας για οσους παρακολουθησαν την εθνικη επι των ημερων του επασχε απο σοβαρες εμμονες και υπνηλια. Αρκετα μετριος και πολυ υπερτιμημενος προπονητης.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν το έθεσα σωστά, εννοούσα ότι ακόμα κ με τον Καζλαουσκας που δεν παρουσίασε κάτι το εξαιρετικό η ομάδα πήρε το χάλκινο χωρίς ο προπονητής να τη βοηθήσει ουσιαστικά. Αλεξάνδρη γιατί; Για να κι νέο στο Facebook Για μένα η καλύτερη επιλογη ήταν ο Γιαννάκης ώστε να συμμαζέψει την ομάδα και όσο αν αυτή μπορεί να τρέξει να της περάσει λουρια και να την επαναφέρει στις επιτυχίες. Απο εκεί κ πέρα εγώ τουλάχιστον θα δοκίμαζα Σφαιροπουλο κ Ιτουδη, μετα το χάος. Sent from my iPhone using Insomnia
nash-gf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγω λεω να περιμενουμε να δουμε και να κρινουμε. Ουτε εμενα μου γεμιζει το ματι ο "εθνικος σταρ" αλλα ολοι εκ του αποτελεσματος κρινονται. Και εν παση περιπτωση δεν νομιζω οτι η επιλογη Τρινκερι εμπεριεχει περισσοτερο ρισκο απ' οτι μια επιλογη απο τους Ελληνες που αναφερθηκαν (Σφαιροπουλος, Ιτουδης κτλ) εκτος απο τον Γιαννακη, ο οποιος ομως εχει ηδη αποδειξει οτι ειναι πολυ περιορισμενων δυνατοτητων προπονητης. ΥΓ: Δεν υπαρχει προπονητης Καζλαουσκας.
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Επιβεβαιωθηκε λοιπον οτι ακουγοταν εδω και καιρο. Εγω λεω να μην βιαστουμε να βγαλουμε συμπερασματα και να υπερβαλλουμε (χαρακτηριστικα των νεοελληνων). Ο τρινκιερι ειναι καλος νεος προπονητης,με τα καλα και τα κακα που ηδη εχουν αναφερθει.Ρισκο ειναι αλλα ετσι κιαλλιως και οι αλλες επιλογες εμπεριειχαν καποιο ρισκο.Θα τον κρινουμε απο το αποτελεσμα. Τα λεω αυτα αν και εγω ημουν υπερ της προσληψης Ελληνα προπονητη.
chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 -Αν φοβάμαι; Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο! Θεός ο Σάντος 1
Makis Drosos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλή επιτυχία σήμερα στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου !!
Antwni Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Άκου κράξιμο που φάγαμε... Ούτε ο εθνικός μας ύμνος δεν ακουγόταν...
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πάμε γερά... να αποφύγουμε τη συντριβή! Θλιβερή η εθνική, αλλά γελάμε με τον τρόπο που μπήκε το 2ο γκολ!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις