washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Στον ΑΝΤ1 (...) τώρα (έναρξη 18:00) ο προημιτελικός της Νέων Ανδρών Μπάσκετ (U20) με τα Ισπανά. Όπως και οι επόμενοι αγώνες που θα δώσει.
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Όπου μας βρει η Ισπανία... Ασάλιωτο. Να πάρουμε την υπηκοότητα πίσω από τον Μανικετόκουμπο. :P
washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τα τελευταία χρόνια πάντως εμείς είμασταν (σε γενικές γραμμές) από πάνω (sic) στους μικρούς, σε σχέση με τα Ισπανά. Σήμερα μας τη φορέσανε βέβαια. Όσο για τον απόγονο του Καραϊσκάκη, μπα, όχι. Την μεταγραφή του στο Νουβουά να πάρουμε πίσω, γιατί το βλέπω να καίγεται εκεί το παιδί... 1
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Σαν να παίζουνε απέναντι σε μεγάλους είναι οι δικοί μας. Αν είχαμε πάρει την Τουρκία, ίσως ήταν αλλιώς.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 αυτος είναι ο Αντετοκούνμπο ε? που χάνει όλα τα καλάθια ε? ε ρε αχρηστε Αντετοκούνμπο
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Κλασικη Ισπανια που κάποια στιγμη θα ξεφύγει με τα πολλαπλά τριποντα. Αν μπορουμε θα το κάνουμε και εμεις. Τρομερη ευστοχια, παιζουν με αυτο το τρόπο και πάντα νικάνε. Ο ντραφτ μας, μια χαρά ειναι αλλά δε κάνει για τέτοιου ειδους παιχνιδια. Ο άνθρωπος ειναι ΝΒΑ και κάνει μπαμ. Εκει θα φανει περισσότερο.
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οταν εχεις μια ομαδα χωρις αρχη μεση και τελος αυτα συμβαινουν. Η ομαδα παιζει στον αυτοματο πιλοτο απο την αρχη του τουρνουα και με βαση το ταλεντο. Δεν γινεται 1/2 επιθεσεις να βαζουμε το κεφαλι κατω και να πηγαινουμε στο καλαθι σαν ταυρος σε υαλοπωλειο.
washcloud Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αν είδες μόνο τρίποντα, δεν είδες το ματς. Άσε που σε κάποια φάση είχαν ένα κάρο άστοχα σερί και οι δικοί μας χαϊδεύανε τα πουλάκια τσίου τους απλώς. Όσο για τον Τζώνη, είναι πολύ μικρός για να βγει το οποιοδήποτε σίγουρο συμπέρασμα για το πώς θα εξελιχθεί : μπορεί να παρταλιάσει - μπορεί και να προκόψει. Κάτι μου λέει εμένα όμως ότι είναι λάθος να φύγει ΤΟΣΟ άγουρος για Απέναντι.
jsiskos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τα τελευταία χρόνια πάντως εμείς είμασταν (σε γενικές γραμμές) από πάνω (sic) στους μικρούς, σε σχέση με τα Ισπανά. Το sic τι σημαίνει;
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν φταιει η δική μας ομάδα για το αποτέλεσμα. Οι άλλοι έχουν εξαιρετική τακτική και φυσικά τρομερή άμυνα. Το οτι αστοχουν κάπου κάπου ειναι λογικο, αλλά με 40% στα τριποντα, σημαίνει οτι το έχουν δουλέψει το θέμα, οπως άλλωστε κάνει και η αντρικη ομάδα της Ισπανίας. Οπως και η αντρική μας ομάδα, προσπαθει να εκμεταλλευτεί τα λάθη των Ισπανων, αλλά το κακό ειναι πως και οι Ισπανοί δεν αφηνουν ποτέ ανεκμετάλλευτο λάθος. Γενικά οι Ισπανοι ειναι μια κλάση πάνω. Δεν ειναι κακό αυτο. Ο Αντετο έχει εξαιρετικό διασκελισμό, ξέρει μπάσκετ και επιβάλλεται να πάει ΝΒΑ για να παίξει εξ αρχης εκει και να μάθει τον τρόπο τους. Μπορει να εξελιχθεί σε θεαματικότατο παίχτη σε ένα πρωτάθλημα που παίζουν man 2 man και τους ενδιαφέρει το θέαμα κατά βάση. Εμένα αυτο μου δειχνει ως παιχτης Ακριβως επειδη ειναι "αγουρος" θα ήθελα να φυγει τωρα.
Armored Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αυτος ειναι ο περιβοητος Μισσας που σχολιαζει Ευρωλιγκες κλπ; Θα κανω και εγω αιτηση για προπονητης στους νεους. Αμολας τα μικρα μεσα και καμαρωνεις. Ο φραπες του ελειπε. Ποιο στατικη ομαδα πεθαινεις. Επαιρνε την μπαλα ενας και περιμενε στο τριποντο μεχρι να τελειωσει το 24αρι. Ο Αντετοκουνμπο θελει χωρο για να φανει και κανενα σοβαρο συστημα. Επειδη μπορει να κατεβασει την μπαλα δεν σημαινει οτι θα πεταξει και πανω απο την αμυνα. Οσο βρισκαμε ομαδες με λιγοτερο ταλεντο καναμε παρτι. Με το που σοβαρεψαν τα πραγματα και χρειαστηκε να παρεμβει ο κοουτς..καληνυχτα. Τους επνιξε κιολας το οτι επεσαν ολα τα φωτα πανω τους. Για αυτο ξεχωρισε ο Μποχωριδης που ειναι ψημενος.
capten- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ο μαυρούλης δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία που αν δουλέψει σωστά θα αφήσει εποχή. Δεν είδα το σημερινό μάτς αλλά τον είχα παρακολουθήσει στο τελικό Α2 Κηφιασιά-Φιλαθλητικό που κρίθηκε μετά απο πολλές παρατάσεις.Και τότε δεν έπαιξε καλά,αλλά μου έκαναν εντύπωση τα φυσικά του προσόντα,η ταχύτητα και παίκτη που μπορεί να παίξει ΟΛΕς τις θέσεις. Μάλλον σήμερα δεν ήταν και τόσο καλός έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις