Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδελφέ. Ενα πράγμα με ενδιαφέρει να δω στο παιχνίδι με την Ιαπωνία και με την Ακτή. ΠΑΘΟΣ.

Ξέρουμε τις δυνατότητες αυτης της Εθνικης. Καλός η κακός δε μπορει να φθάσει ψηλά. Έχει ελείψεις και πάνω απ όλα της λείπουν ταλαντουχοι αθλητές στο δημιουργικό κομμάτι. Πως να το κάνουμε??

Το μόνο που τους μένει ειναι να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν σαν σε τελικό.

Ας χάσουν. Θα φανει η προσπάθεια στον κόσμο.

Α ναι...Ο χριστός ρε Φερνάρντο...Ένα γαμωπασινγκ game δε τους έκανες στη προπόνηση?

Ποιος να το κάνει το γαμωπάσινγκ game ο Κατσουράνης;

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια δυο? Τι απαισιοδοξια για την εθνικαρα μας ειναι αυτη; :o

Αν δεν  μας σφαξουν τα κορακια θα προκριθουμε.

Ακου δυο.

Δυο ειναι τα δεδομενα, απο κει κι επειτα βλεπουμε.

Ποσο στοιχημα πας οτι αν προκριθουμε θα στενοχωρηθεις παλι? :lol:

Πιστεύεις ότι θα πάρουμε καμιά νίκη?

Ή ακόμα και ότι θα περάσουμε?

Τοσο πολυ επηρεαστηκες απο ενα παιχνιδι? Αποκλειεις τη περιπτωση να δειξουμε καλο προσωπο ή εστω να φανουμε τυχεροι στα επομενα 1-2 παιχνιδια?

Η Ιαπωνια δεν ειναι φοβητρο, ειναι στα μετρα μας. Γιατι να μη τη κερδισουμε?

Δημοσ.

Δυο ειναι τα δεδομενα, απο κει κι επειτα βλεπουμε.

Ποσο στοιχημα πας οτι αν προκριθουμε θα στενοχωρηθεις παλι? :lol:

Ποτε προκριθηκαμε και στενοχωρηθηκα; Link το post, αλλιως κλασσικα ψευδεσαι.

Και τελος παντων πώς γινεται εσυ που κραζεις οσους λενε οτι η εθνικη δεν μπορει να παει μακρια , να μιλας για ακομα δυο ματς;

Βρες τα με τον εαυτο σου πρωτα και μετα ελα κανε μου μαθηματα πατριωτισμου μεσω...εθνικης ομαδας :D Μεχρι τοτε να το ξαναπω; Περαστικα.

Δημοσ.

Απύθμενη απαισιοδοξία όταν χάνουμε, υπέρμετρη αισιοδοξία όταν κερδίζουμε.

Ετσι ειναι ο κλασσικος ελλην :)

Ποτε προκριθηκαμε και στενοχωρηθηκα? Link το post.

Αλλους βλεπω τα φυσιολογικα και δικαια αποτελεσματα να τα μεταφραζουν σε σφαγες απο τη διαιτησια και να κλαιγονται.

Και τελος παντων πώς γινεται εσυ που κραζεις οσους λενε οτι η εθνικη δεν μπορει να παει μακρια , να μιλας για ακομα δυο ματς; Κανεις κι εσυ το ιδιο με λιγα λογια, απλα μας ζαλιζεις χωρις λογο.

Να το ξαναπω; Περαστικα.

Παλι περαστικα φιλε? Εγω τα ζαλιζω ή εσυ με το ανθελληνικο μενος που βγαζεις? Και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ τα ιδια κανεις, βριζεις την Εθνικη, στενοχωριεσαι οταν κερδιζει. Αντε πιες μια σοδα.

Δημοσ.

Παλι περαστικα φιλε? Εγω τα ζαλιζω ή εσυ με το ανθελληνικο μενος που βγαζεις? Και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ τα ιδια κανεις, βριζεις την Εθνικη, στενοχωριεσαι οταν κερδιζει. Αντε πιες μια σοδα.

Περιμενω τα ποστ αυτα οπου "βριζω" την εθνικη και "στενοχωριεμαι οταν κερδιζει".
Δημοσ.

Θυμισε μου και κατι αλλο φιλε, εσυ δεν εισαι που εβριζες το Σπανουλη και ελεγες οτι πρεπει να φυγει απο την Εθνικη?

Δημοσ.

Αρχισες τα offtopic τωρα ; :lol: Νιαου ρε.

Οτι πρεπει να φυγει απτην εθνικη το ελεγα, το λεω και δικαιωθηκα και εκ του αποτελεσματος.

Εβριζα; Περιμενω εστω και 1 ποστ που να περιεχει βρισιες εναντιον της εθνικης, του Σπανουλη ή καποιου αλλου παιχτη της. Δε θα καταχραστω για πολυ ακομα το τοπικ για να σε παρακαλαω να με ρεζιλεψεις, αν και εχει πλακα οσο γινεται το ακριβως αναποδο.

Δημοσ.

Βγήκαν όλοι και κράζουν τον Χολέμπας. Στο πρώτο γκολ την ευθύνη την έχει ο Σαλπιγγίδης

που κάνει άμυνα με τα μάτια στον σκόρερ. Στο δεύτερο γκολ, στο κόρνερ, τη μεγαλύτερη

ευθύνη την έχει ο Σαμαράς που δεν κάλυψε όπως έπρεπε την περιοχή ευθύνης του

και κατά δεύτερο λόγο ο Χολέμπας με τον Καρνέζη ενώ στο τρίτο γκολ στο 90φεύγα ευθύνεται

συνολικά όλη η άμυνα. Στον Χολέμπας φαίνεται πως πολλοί βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα.

Δημοσ.

Αν είναι αριστερό μπακ ο Χολέμπας εγώ είμαι ο Μέσι....Φορτωθήκαμε τώρα τον άμπαλο γιατί οι άλλοι που πήρε μαζί του είναι πιο άμπαλοι

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι αριστερό μπακ ο Χολέμπας εγώ είμαι ο Μέσι....Φορτωθήκαμε τώρα τον άμπαλο γιατί οι άλλοι που πήρε μαζί του είναι πιο άμπαλοι

Γιατί; Υπήρχαν καλύτεροι Έλληνες σε αυτή τη θέση που ξέχασε ο Σάντος;

Δημοσ.

Αυτό το αστειάκι με τον Χολέμπας αριστερό μπακ πρέπει να τελειώσει,το παιδί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτή τη θέση και δεν φταίει αυτός που τον βάζουν να παίξει κάπου που αποδεδειγμένα δεν μπορεί.

Τοσο καιρό που τον έβλεπα στον ΟΣΦΠ να είναι η μαύρη τρύπα της άμυνας δεν μπορούσα να το νιώσω ακριβώς αυτό το συναίσθημα, με την Κολομβία το ένιωσα για τα καλά κατάλαβα τι εστί Χολέμπας αριστερό μπακ. :P

Μαύρη τρύπα.

Δημοσ.

Αρχισες τα offtopic τωρα ; :lol: Νιαου ρε.

Οτι πρεπει να φυγει απτην εθνικη το ελεγα, το λεω και δικαιωθηκα και εκ του αποτελεσματος.

Εβριζα; Περιμενω εστω και 1 ποστ που να περιεχει βρισιες εναντιον της εθνικης, του Σπανουλη ή καποιου αλλου παιχτη της. Δε θα καταχραστω για πολυ ακομα το τοπικ για να σε παρακαλαω να με ρεζιλεψεις, αν και εχει πλακα οσο γινεται το ακριβως αναποδο.

Οφτοπικ δεν εγινα τωρα, μιλουσαμε για τη μανια σου να απαξιωνεις την εθνικη σε μπασκετ και ποδοσφαιρο.

Δεν ειναι o στοχος μου να ρεζιλευω το καθε μυστηριο. Προφανως οταν χαρακτηριζεις το Σπανουλη ανικανο, ανεπαρκη ή κατι παρομοιο για σενα δεν ειναι βρισια, ειναι η πραγματικοτητα :lol:

Οταν λες οτι οι ποδοσφαιριστες μας ειναι τουριστες στη Βραζιλια, ειναι φιλοφρονηση ε?

Ασφαλως "δικαιωθηκες", Παναθηναικος δεν εισαι? Μονο που η χωρα ειναι πανω απο τα μικροσυλλογικα συμφεροντα.

Δημοσ.

Α αυτα ειναι οι βρισιες ; Εισαι δυνατος :lol:

Μικρε, τραβα τρολαρε κανεναν πιτσιρικο μπας και τα καταφερεις. Αλλιως λεγε για την διαιτητικη σφαγη με την Κολομβια και κατσε να παριστανεις τον πατριωτη σε οποιον δεν λεει οτι η εθνικη ειναι καλυτερη απτη Βραζιλια :lol: Περαστικα και welcome to my ignore list..

• Like 3
Δημοσ.

Oχι, ειπαμε, αυτα ειναι φιλοφρονησεις. Μπροστα στη "λογικη" σου υποκλινομαστε :lol:

Ευχαριστω για το μικρος, αλλα ειμαι 43. Εσυ παντως εισαι οπωσδηποτε μικρος στη διανοητικη ηλικια.

Δε παριστανεις το πατριωτη οταν δεν απαξιωνεις συστηματικα τη χωρα σου, ετσι απλα για να δειχνεις καπως και δηθεν.

Κανεις δεν ειπε οτι η εθνικη ειναι... καλύτερη απο τη Βραζιλια.

Τριτο περαστικα που λες και τριτη φορα που σου τα επιστρεφω. Σε ευχαριστω που με εβαλες στην ignore list, δεν εχω διαθεση να ξαναμιλησω μαζι σου, μικρο μου τρολ :-)

Δημοσ.

Η Ιαπωνια δεν ειναι φοβητρο, ειναι στα μετρα μας. Γιατι να μη τη κερδισουμε?

Και η κολομβία στα μέτρα μασ ήταν αλλά φάγαμε 3αρα...

Οταν λες οτι οι ποδοσφαιριστες μας ειναι τουριστες στη Βραζιλια, ειναι φιλοφρονηση ε?

Ψέμματα είναι?

Είδες να παίζουν με πάθος?

Βραζιλία δεν πρόκεται να ξαναπάνε τα παιδιά και είπαν να ''ευχαριστηθούν'' το μέρος (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν)...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...