Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδια εντεκαδα με αυτη που τελειωσαμε και 

περναμε Κοστα Ρικα μετα Μεξικο και μετα Brazil   :mellow: :-)

Σιγά μην σκίσουμε και το καλτσόν κιόλας....Είμαστε σαν λαός ή του ύψους ή του βάθους.Εξαιρετική η Εθνική χτες έχω ένα "όνειρο"ότι θα περάσουμε στους 8 αλλά μέχρι εκεί είμαστε προς το παρόν.Αν ο Ρανιέρι αρχίσει να μην καταλαβαίνει Χριστό και πάρει ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα στην Εθνική ίσως στο επόμενο μουντιάλ να πάμε και πιο πάνω.Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες.Οι κλικαδόροι πρέπει να μας αδειάζουν την γωνιά σιγά σιγά...

fifa_121.JPG

Τι παραπάνω άξιζε δηλαδή, τα τρία μας δοκάρια να ήταν μέσα;Αυτό το άξιζε σίγουρα.....

Δημοσ.

Μην το δενετε κομπο με τον Ρανιερι παντως

Ο Πραντελι παραιτηθηκε απο Ιταλια κ αναμεσα στους υποψηφιους ειναι κ ο Ρανιερι , αν κ λογικα θα προτιμησουν Αλεγκρι

Δημοσ.

Ιδια εντεκαδα με αυτη που τελειωσαμε και 

περναμε Κοστα Ρικα μετα Μεξικο και μετα Brazil   :mellow: :-)

Είσαι σίγουρος για Μεξικό και όχι Ολλανδία;

Δημοσ.

Μην το δενετε κομπο με τον Ρανιερι παντως

Ο Πραντελι παραιτηθηκε απο Ιταλια κ αναμεσα στους υποψηφιους ειναι κ ο Ρανιερι , αν κ λογικα θα προτιμησουν Αλεγκρι

Δεν έχω εικόνα γιατί έσβησα νωρίς την t.v για να πάω στην δουλειά αλλά άκουσα ότι έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Σαρή και του είπε ότι μόλις τελειώσει και τυπικά το συμβόλαιο του σε 20 μέρες θα υπογράψει στην Εθνική.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για Μεξικό και όχι Ολλανδία;

Την Ολλανδια δεν τολμησα να την αναφερω ουτε γι αστειο  :-D  

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει για μεχρι εδω ειμασταν,παλι μεγαλη επιτυχια ειναι,αν δουμε οτι πολυ καλυτερες ομαδες που επαιζαν ομορφο ποδοσφαιρο,αποκλειστηκαν μεχρι τωρα. Εν τω μεταξυ η Γερμανια δεν ειναι σιγουρη?

Για τον Ρανιερι τι γνωμη εχετε?

Δημοσ.

Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας...

Δημοσ.

Αγόρια, torrent χώστε να πάρουμε όλοι.

Επειδη εχω χασει μερικα επεισοδια(σελιδες και δεν μπορω να τις διαβαζω τωρα) τι εγινε τελικα με τον αγωνα? Ανεβηκε καπου?

Αν ναι ΠΟΥ? (ΠΜ εαν δεν το επιτρεπει η ΦΙΦΑ :-D )

Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας...

Ουτε εγω δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος απο τωρα. :blink:

Αλλά ναι εχεις δικιο συμφωνω αποκλειστηκαμε απο τωρα ειναι πολυ γρηγορη ομαδα και δεν μπορουμε να τους παιξουμε. Δεν πειραζει που αποκλειστηκαμε και δεν περασαμε στους 8. Στους 16 του Μουντιαλ πηγαμε για πρωτη φορα αρα πηγαμε εξαιρετικα και ουτως ή αλλως να πας στους 16 του Μουντιαλ ειναι μεγαλη υποθεση! Καλα ηταν.....

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω χασει μερικα επεισοδια(σελιδες και δεν μπορω να τις διαβαζω τωρα) τι εγινε τελικα με τον αγωνα? Ανεβηκε καπου?

Αν ναι ΠΟΥ? (ΠΜ εαν δεν το επιτρεπει η ΦΙΦΑ :-D )

Ουτε εγω δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος απο τωρα. :blink:

Αλλά ναι εχεις δικιο συμφωνω αποκλειστηκαμε απο τωρα ειναι πολυ γρηγορη ομαδα και δεν μπορουμε να τους παιξουμε. Δεν πειραζει που αποκλειστηκαμε και δεν περασαμε στους 8. Στους 16 του Μουντιαλ πηγαμε για πρωτη φορα αρα πηγαμε εξαιρετικα και ουτως ή αλλως να πας στους 16 του Μουντιαλ ειναι μεγαλη υποθεση! Καλα ηταν.....

Καλα εσυ εδω μας ειχες αποκλεισει χθες απο το ημιχρονο που κερδιζαμε κιολας lel

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι λέγανε και με τα "μηχανάκια" τους ιάπωνες αλλά σταθήκαμε αξιοπρεπώς για 90´ και με 10 μόνο παίκτες.
Δημοσ.

Τους κουρασαν οι αλλοι και σε εμας θα ειναι αλοιφη .   :-)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...