man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ιδια εντεκαδα με αυτη που τελειωσαμε και περναμε Κοστα Ρικα μετα Μεξικο και μετα Brazil Σιγά μην σκίσουμε και το καλτσόν κιόλας....Είμαστε σαν λαός ή του ύψους ή του βάθους.Εξαιρετική η Εθνική χτες έχω ένα "όνειρο"ότι θα περάσουμε στους 8 αλλά μέχρι εκεί είμαστε προς το παρόν.Αν ο Ρανιέρι αρχίσει να μην καταλαβαίνει Χριστό και πάρει ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα στην Εθνική ίσως στο επόμενο μουντιάλ να πάμε και πιο πάνω.Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες.Οι κλικαδόροι πρέπει να μας αδειάζουν την γωνιά σιγά σιγά... Τι παραπάνω άξιζε δηλαδή, τα τρία μας δοκάρια να ήταν μέσα;Αυτό το άξιζε σίγουρα.....
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μην το δενετε κομπο με τον Ρανιερι παντως Ο Πραντελι παραιτηθηκε απο Ιταλια κ αναμεσα στους υποψηφιους ειναι κ ο Ρανιερι , αν κ λογικα θα προτιμησουν Αλεγκρι
gigisoni Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ιδια εντεκαδα με αυτη που τελειωσαμε και περναμε Κοστα Ρικα μετα Μεξικο και μετα Brazil Είσαι σίγουρος για Μεξικό και όχι Ολλανδία;
man of steel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μην το δενετε κομπο με τον Ρανιερι παντως Ο Πραντελι παραιτηθηκε απο Ιταλια κ αναμεσα στους υποψηφιους ειναι κ ο Ρανιερι , αν κ λογικα θα προτιμησουν Αλεγκρι Δεν έχω εικόνα γιατί έσβησα νωρίς την t.v για να πάω στην δουλειά αλλά άκουσα ότι έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Σαρή και του είπε ότι μόλις τελειώσει και τυπικά το συμβόλαιο του σε 20 μέρες θα υπογράψει στην Εθνική.
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ναι απλα σε περιπτωση που του κανουν προταση , δεν νομιζω οτι θα προτιμησει εμας
adi32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος για Μεξικό και όχι Ολλανδία; Την Ολλανδια δεν τολμησα να την αναφερω ουτε γι αστειο 1
benign Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ενταξει για μεχρι εδω ειμασταν,παλι μεγαλη επιτυχια ειναι,αν δουμε οτι πολυ καλυτερες ομαδες που επαιζαν ομορφο ποδοσφαιρο,αποκλειστηκαν μεχρι τωρα. Εν τω μεταξυ η Γερμανια δεν ειναι σιγουρη? Για τον Ρανιερι τι γνωμη εχετε?
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας...
PostHelper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αγόρια, torrent χώστε να πάρουμε όλοι. Επειδη εχω χασει μερικα επεισοδια(σελιδες και δεν μπορω να τις διαβαζω τωρα) τι εγινε τελικα με τον αγωνα? Ανεβηκε καπου? Αν ναι ΠΟΥ? (ΠΜ εαν δεν το επιτρεπει η ΦΙΦΑ ) Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας... Ουτε εγω δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος απο τωρα. Αλλά ναι εχεις δικιο συμφωνω αποκλειστηκαμε απο τωρα ειναι πολυ γρηγορη ομαδα και δεν μπορουμε να τους παιξουμε. Δεν πειραζει που αποκλειστηκαμε και δεν περασαμε στους 8. Στους 16 του Μουντιαλ πηγαμε για πρωτη φορα αρα πηγαμε εξαιρετικα και ουτως ή αλλως να πας στους 16 του Μουντιαλ ειναι μεγαλη υποθεση! Καλα ηταν..... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ερχεται σε λίγο αναλυση με νουμερα απο μενα Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από BLuE_PaNtHeR 2
Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Επειδη εχω χασει μερικα επεισοδια(σελιδες και δεν μπορω να τις διαβαζω τωρα) τι εγινε τελικα με τον αγωνα? Ανεβηκε καπου? Αν ναι ΠΟΥ? (ΠΜ εαν δεν το επιτρεπει η ΦΙΦΑ ) Ουτε εγω δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος απο τωρα. Αλλά ναι εχεις δικιο συμφωνω αποκλειστηκαμε απο τωρα ειναι πολυ γρηγορη ομαδα και δεν μπορουμε να τους παιξουμε. Δεν πειραζει που αποκλειστηκαμε και δεν περασαμε στους 8. Στους 16 του Μουντιαλ πηγαμε για πρωτη φορα αρα πηγαμε εξαιρετικα και ουτως ή αλλως να πας στους 16 του Μουντιαλ ειναι μεγαλη υποθεση! Καλα ηταν..... Καλα εσυ εδω μας ειχες αποκλεισει χθες απο το ημιχρονο που κερδιζαμε κιολας lel 1
skipperas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας...Έτσι λέγανε και με τα "μηχανάκια" τους ιάπωνες αλλά σταθήκαμε αξιοπρεπώς για 90´ και με 10 μόνο παίκτες.
silverado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μπράβο στην ελλάδα αλλά πιστεύω ότι μέχρι εδώ ήταν... Την Κόστα Ρίκα δεν την περνάμε με τίποτα. Θα τους ξεσκισουν στο τρέξιμο και μέχρι το 60-70 θα έχουν ψοφήσει οι δικοί μας... Τους κουρασαν οι αλλοι και σε εμας θα ειναι αλοιφη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις