Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολλάει το "απο το 1989 μέχρι σημερα" με τον Σπανούλη και τον Δ.Δ? Που άφησα εγω να υπονοηθεί κάτι τέτοιο?

Που φαίνεται απο το ποστ μου τέτοιο συμπέρασμα?

Κοίτα, επειδη  άκρη δε βγαινει ποτέ και το ξέρεις. Εσυ θεωρεις οτι το μπασκετ δεν έχει κανένα προβλημα και πως στο ποδόσφαιρο δεν ειναι ο προπονητής η προτεραιότητα αλλά να φυγει ο Σαρρής και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ όπως πάντα.. Απο κει και πέρα ο καθένας έχει την άποψή του.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως οταν σου λεω οτι στο μπασκετ εχεις βαθος χρονου απο το '89 ως σημερα και μου απαντας για ΔΔ, Σπανουληδες, ξενους κλπ καταληγωντας με το ερωτημα "αυτο ειναι το βαθος χρονου;" καποιος απ'τους 2 τρολαρει.

Τελος, ΔΕΝ προσπαθω να συμφωνησω με εσενα. Σαθρα επιχειρηματα μικροοπαδικων συμφεροντων υποδεικνυω (παλι), γιατι διαβαζουν και τριτοι τη συζητηση.

Δημοσ.

Που κολλάει το "απο το 1989 μέχρι σημερα" με τον Σπανούλη και τον Δ.Δ? Που άφησα εγω να υπονοηθεί κάτι τέτοιο?

Που φαίνεται απο το ποστ μου τέτοιο συμπέρασμα?

Κοίτα, επειδη  άκρη δε βγαινει ποτέ και το ξέρεις. Εσυ θεωρεις οτι το μπασκετ δεν έχει κανένα προβλημα και πως στο ποδόσφαιρο δεν ειναι ο προπονητής η προτεραιότητα αλλά να φυγει ο Σαρρής και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ όπως πάντα.. Απο κει και πέρα ο καθένας έχει την άποψή του.

Δεν διάβασα όλη τη συζήτηση, αλλά και τον Ρανιέρι ο Σαρρής τον επέλεξε, με άλλα λόγια όταν επικεφαλής είναι ένας τύπος ανίδεος με το αντικείμενο προφανώς και είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος.

Για τον Ρανιέρι, μιλάει η καριέρα του. Όπου κι αν πήγε, νύχτα έφυγε

Δημοσ.
Προφανως οταν σου λεω οτι στο μπασκετ εχεις βαθος χρονου απο το '89 ως σημερα και μου απαντας για ΔΔ, Σπανουληδες, ξενους κλπ καταληγωντας με το ερωτημα "αυτο ειναι το βαθος χρονου;" καποιος απ'τους 2 τρολαρει.

Προφανως διάβασες μονο το σημείο που αναφέρθηκα στο παρόν και έχασες όλα τα προηγούμενα. Αυτη τη στιγμη χωρις προπονητή δεν έχεις τιποτα.

Δεν διάβασα όλη τη συζήτηση, αλλά και τον Ρανιέρι ο Σαρρής τον επέλεξε

Και το Ρεχάγκελ ή τον Σάντος, ο Γκαγκάτσης. Αν ρωτησεις εδω τη γνωμη υπάρχει για τον συγκεκριμένο ομως, δεν θα ειναι και η καλύτερη. Οι επιλογές αυτές τον κάνουν επιτυχημένο? Ξέρεις τι άκουσε ο Γκαγκάτσης όταν έφερε εδω τον Ρεχάγκελ? Ο παππούς που ηρθε για τα τελευταία ένσημα έλεγαν. Ειδικά όταν ηρθε και η 5άρα, ζήταγαν το κεφάλι του...τώρα το γυρισαν και μιλάνε για 10ετή κωλοφαρδία.

Ο Σαρρής απέτυχε στην επιλογή καλού προπονητή. Μπορει να επανορθώσει. Αν ειναι να παραιτηθεί θα το κάνει για άλλους λόγους. Όχι για μια λανθασμένη επιλογη προπονητή (που στο φινάλε απ ότι ακούγεται δε πήρε και όλη την αποζημίωση αναλαμβάνοντας την ευθηνη...δε το περιμενα αυτο απ τον συγκεκριμενο)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι έχει αποσυρθεί απ τη προπονητική.

Άσε που ουδέποτε "το είχε" με τις βεντέτες. Σκοπός ειναι να έρθει ένας που να μιλάει και να σκιβουν ολοι τα κεφάλια.

Ο Ρεχάγκελ το κατάφερε με τη προσωπικότητά του (και την ιστορία του). Ο Σάντος είχε ηδη προιστορία εδώ και τον πήγαιναν όλοι.

Ο θεοσεβούμενος πάντα μου άρεσε αλλά νομίζω πως κάποιοι θα τον θεωρούσαν γραφικό. Δώνη δε θέλω ούτε να ακούω...μόνο γέλιο μου προκαλεί.

Αν θέλουν γνώστη Ελληνικης πραγματικότητας, ας κάνουν πρόταση στον Ερνέστο (οκ, πλάκα κάνω και σιγά μην ερχόταν, αλλά τέτοιες προσωπικότητες χρειάζεται η Εθνικη. Προπονητές που τους παραδέχτηκαν όλοι, που δεν έδωσαν ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια, που απέδειξαν την αξία τους και γενικά τους σέβονται οι παίχτες)

Αν και φίλαθλος ΠΑΟ τον παραδέχομαι τον Ερνέστο,μεγάλος κόουτς,αλλά μήπως δεν θα ταίριαζε το ποδόσφαιρο που διδάσκει με αυτό που μας ταιριάζει.?

Και ο αναστασιαδης του παοκ. Οχι, τωρα, απο παλια ηταν καλη λυση. Και ο αναστασιου του παναθηναικου.

Ελληνες τεχνικοι παιδια, οι σωτηρες και τα λαχεια μας τελειωσαν.

Αναστασίου μικρός προπονητικά ακόμα,και διδάσκει επίσης κάτι το οποίο θα αποτύχει σε μας.Έχει να μάθει πολλά ακόμα,αν και στον Παο τα καταφέρνει μια χαρά.Μπορεί να έχει προσωπικότητα  στα πιτσιρίκια του ΠΑΟ αλλά για επίπεδο της Εθνικής προς το παρόν δεν νομίζω

Θα συμφωνήσω με τον  Cossutius σχετικά με τον Σαρρή. Σίγουρα σαν παράγοντας έχει αποτύχει,αλλά όχι μόνο στην επιλογή προπονητή.Πριν από το ρεζιλίκι με ψαράδες λίγοι αχολιθήκαμε μαζί του.Στο κάτω κάτω αποτυχημένες επιλογές προπονητών γίνονται σε όλο το κόσμο και με ονόματα πολύ ποιο σοβαρά απ'ότι ο Ρανιέρι. Οι Τούρκι θεωρούν λάθος επιλογή τον Γκους Χίντινγκ,τους έχει καταστρέψει,παρόλο το βιογραφικό του με τις Εθνικές είναι πολύ καλό. Οι Ρώσοι σκέφτονται και βρίζουν τον δικό τους κοτζάμ Φάμπιο Καπέλλο. Άστοχη επιλογή προπονητή είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Μπορεί να έρθει και ο Μουρίνιο σε μας,και πάλι υπάρχει περίπτωση να μην βγεί. Αλλά ο Σαρρης έχει κάνει άλλα εγκλήματα,όπως έγκλημα ήταν ο χειρισμός του Σάντος κλπ.

Πρώτα πρέπει να βρούμε προπονητή,και αν είναι καλός όπως οι προηγούμενοι που είχαμε κανένας Σαρρής δεν θα του σταθεί εμπόδιο.Εδώ μιλάμε για το καλό της Εθνικής μας και όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι το ποδόσφαιρο μας είναι σε άσχημη κατάσταση δεν χρεάζαται να το πούμε,το ξέρουμε όλοι. Πήραμε όμως ένα Ευρο με πρόεδρο ΕΠΟ τον Γκαγκάτσι,αυτό το γαμάτο γράφτηκε πλέον στην ιστορία.Και για μένα ο Γκαγκάτης είναι πολύ χειρότερη περίπτωση απο τον σημερινό.

• Like 3
Δημοσ.

• Πάντως εχθές Κροατία εκτός έδρας έφερε "χ" με Ιταλούς. Πρέπει το Κροατικό ποδόσφαιρο να σκίζει ε. Εδώ και χρόνια βασικά σκίζει,μα συνέχεια να βγάζουν παίχτες αυτή η φτωχή χώρα μόλις περίπου και αν 5 εκ κατοίκων.Σύμφωνα με τη λογική μερικών φίλων εδώ η Κροατία έχει υγιής πρωτάθλημα με τις καταπληκτικές ακαδημίες.Χρήμα,οργάνωση,καθαρότητα του κροατικού συστήματος είναι κάτι που χρειαζόμαστε επειγόντως.

Δημοσ.

Στην σχετικη λίστα των 34 επιλεγμένων μεγάλων πρωταθληματων του κόσμου, εμφανίζεται η σουπερ λιγκ τελευταία. Το Κροατικο, τριτο απ το τελος. Σκωτια προ τελευταία.

Προφανώς το επιπεδο ανταγωνισμού βλέπουν.

Δημοσ.

Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι αποκλειστικός παράγοντας η ποιότητα τής εκάστοτε λίγκας με αντίστοιχες Εθνικές ομάδες όπως υποστηρίζουν πολλοί φίλοι εδώ.Στο ποδόσφαιρο απλά μετράει ταλέντο και κάποιος να το διαχειρίζεται (κόουτς).Το κύριο συστατικό θα'λεγα.

Στην σχετικη λίστα των 34 επιλεγμένων μεγάλων πρωταθληματων του κόσμου, εμφανίζεται η σουπερ λιγκ τελευταία. Το Κροατικο, τριτο απ το τελος. Σκωτια προ τελευταία.
Προφανώς το επιπεδο ανταγωνισμού βλέπουν.

Είδα τη λίστα και μάλλον είναι περίεργη.Αντικειμενικά δεν νομίζω ότι στην Αλγερία π.χ η και Νιγηρία έχουν καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι αποκλειστικός παράγοντας η ποιότητα τής εκάστοτε λίγκας με αντίστοιχες Εθνικές ομάδες όπως υποστηρίζουν πολλοί φίλοι εδώ.

Κανεις δεν το υποστηριξε αυτο, ουτε τι διαβαζετε δεν καταλαβαινετε.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον midi miliz οτι το εγχώριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παίζει σημαντικό ρόλο για το επίπεδο της εθνικής. Σε σύγκριση με πριν 10 χρόνια αλλά και λιγότερα, το πρωτάθλημα έχει τα χάλια του, οχι βέβαια οτι και πριν 10 χρονια ήμασταν φοβεροί και top αλλά καλύτερο επίπεδο από τώρα. Η εθνική όλα αυτά τα χρόνια μετά το θαύμα του 2004 σώθηκε κατ΄ εμε επειδή υπήρχε μια πλειάδα παιχτών που αγωνιζόντουσαν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού και γενικά σε καλές ομάδες για χρόνια, καθώς και κάποιοι λίγοι παίχτες π.χ Καραγκούνης Κατσουράνης έμειναν βοηθώντας οπου μπορούσαν με την εμπειρία τους. Αυτοί πλέον έφυγαν, ενώ σιγά σιγά διαβλέπω οτι ναι μεν έχουμε παίχτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό με καλύτερα πρωταθλήματα αλλά όσο περνάει ο καιρός είτε θα πηγαίνουν σε όλο και χαμηλότερου επιπέδου ομάδες είτε μερικοί θα επιστρέψουν πάλι στην Ελλάδα. Αν λοιπόν δεν αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν υπάρξει ανταγωνισμός, θα έχει σοβαρά προβλήματα η εθνική και θα κατρακυλήσει η θέση της.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδανικός θα ήταν ο Ερνέστο μεγάλη προσωπικότητα,εξαιρετικός επαγγελματίας και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου μακάρι να γινόταν.

Δώνης ούτε καν!

Ίσως ο μονος άνθρωπος που θα μπορούσε να βγάλει το επιθετικο ταλέντο ( ; ) αυτης της ομάδας.

Δεν είμαστε και Γερμανία, αλλα τεχνικα έχουμε καλο επίπεδο (σχετικα).

... αλλά και τον Ρανιέρι ο Σαρρής τον επέλεξε, με άλλα λόγια όταν επικεφαλής είναι ένας τύπος ανίδεος με το αντικείμενο προφανώς και είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος...

Τον Ρανιέρι τον έφερε δαγκωτο ο Τάκης Φύσσας. Σίγουρα θα χρεώσουμε στον Σαρρη πολλα, αλλα αυτο είναι ευθύνη/εισήγηση του άμπαλου κλικαδόρου κούνελου που μας φόρτωσε έναν τυχοδιώκτη. Ο Σαρρης είναι εντελώς άσχετος με προπονητες/παίχτες.

• Like 1
Δημοσ.

Αποσυρω την γνωμη μου για τον Δωνη οτι ειναι καταλληλος για την εθνικη. Ειχα ξεχασει το θεμα με τις θλασεις.

Οταν ηταν στον ΠΑΟΚ καθε 5 μερες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ειχε και ενας παικτης θλαση. 31 ακριβως θλασεις ειχαμε εκεινη την χρονια επι ημερων Δωνη, αριθμος εξωπραγματικος!!!!!!!!

Τοτε ειχε πει:

«Είναι πολλές, δεν μπορείς να τις χρεώσεις στην εκγύμναση, κάτι φταίει, ίσως αυτό το γήπεδο (σ.σ. Μεσήμβρια) λόγω του υπεδάφους, λόγω του αέρα, είναι πολύ ανοικτό.

Και τωρα διαβαζω οτι:

Πλάκωσαν οι θλάσεις στον ΑΠΟΕΛ!

Αμορίν, Βινίσιους, Κακά, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Καρλάο, Παπάζογλου, Γκόμες, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Αντωνιάδης, Ρίισε, Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Κωνσταντίνου και ακομα ειμαστε στην αρχη της χρονιας!!

Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει ο Κυπριακός τύπος, έχουν αντιμετωπίσει μυϊκά προβλήματα σ΄ αυτή τη σεζόν, κι έχουν τεθεί κατά διαστήματα νοκ άουτ, άλλος για πολύ, άλλος για λίγο.

“Ίσως να ξεχάσαμε και κάποιον, ωστόσο ο αριθμός δεν παύει από του να είναι εξαιρετικά μεγάλος. Αυτό το παραδέχονται ακόμα και μέσα από τον Αρχαγγέλο.

Δημοσ.

Αποσυρω την γνωμη μου για τον Δωνη οτι ειναι καταλληλος για την εθνικη. Ειχα ξεχασει το θεμα με τις θλασεις.

Οταν ηταν στον ΠΑΟΚ καθε 5 μερες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ειχε και ενας παικτης θλαση. 31 ακριβως θλασεις ειχαμε εκεινη την χρονια επι ημερων Δωνη, αριθμος εξωπραγματικος!!!!!!!!

Τοτε ειχε πει:

«Είναι πολλές, δεν μπορείς να τις χρεώσεις στην εκγύμναση, κάτι φταίει, ίσως αυτό το γήπεδο (σ.σ. Μεσήμβρια) λόγω του υπεδάφους, λόγω του αέρα, είναι πολύ ανοικτό.

Και τωρα διαβαζω οτι:

Πλάκωσαν οι θλάσεις στον ΑΠΟΕΛ!

Αμορίν, Βινίσιους, Κακά, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Καρλάο, Παπάζογλου, Γκόμες, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Αντωνιάδης, Ρίισε, Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Κωνσταντίνου και ακομα ειμαστε στην αρχη της χρονιας!!

Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει ο Κυπριακός τύπος, έχουν αντιμετωπίσει μυϊκά προβλήματα σ΄ αυτή τη σεζόν, κι έχουν τεθεί κατά διαστήματα νοκ άουτ, άλλος για πολύ, άλλος για λίγο.

“Ίσως να ξεχάσαμε και κάποιον, ωστόσο ο αριθμός δεν παύει από του να είναι εξαιρετικά μεγάλος. Αυτό το παραδέχονται ακόμα και μέσα από τον Αρχαγγέλο.

Καμια σχεση προπονητης Εθνικης με Συλλογο!

Το αποτελεσμα των θλασεων ειναι μια συνολικη "δουλεια" και προγραμματος εκγυμνασης που γινεται λαθος.Πραγμα που στις Εθνικες ομαδες δεν υφισταται και τοσο πολυ,ποσο μαλλον σε βαθμο μιας ομαδας.. Αφου οι παικτες εκγυμναζονται στους συλλογους τους και στην Εθνικη κανουν απλες τακτικες προπονησεις περισσοτερο,και μικρες στον αριθμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...