Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έχουν πεθάνει οι δικοί μας και ο άλλος δεν τους ξεκουράζει, πάλι καλά που πήγε γ διάφορα στους 9.
washcloud Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ...γιατί τέτοιο ζόρι βρε Κρις με τον Παπαθεοδώ; (...δεν έχω ντε και καλά ολοκληρωμένη άποψη περί πάρτης του, αλλά γενικά βλέπω καλή την εικόνα της ομάδας και της δικής του εγώ.) Στο προκείμενο τώρα, αν τους έβγαζε πιο πριν, πιθανώς θα πήγαινε τελείως περίπατο ο ρυθμός μας και μετά θα μας πηδάγαν τα μπλακάκια, α-λα γαλλικά... Τους έβγαλε βέβαια σε κάποια φάση, και είδες υποθέτω πώς κρεμάσαμε. Χωρίς όμως ανεπανόρθωτες ζημιές. Όπως και τους είδες όταν ξαναμπήκαν (Χαράλαμπος και Παπάτζας) τί κάνανε. Οπότε...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλα προπονητη δεν εχουμε,αν δεν υπηρχε χαραλαμπο και παπαγιαννης ουτε νικη δεν θα καναμε,.
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ...άσε το κράξιμο κι άλλαξε κα'να αβατάρι εσύ : :ρ - - - - - - - ...αυτός ο Μπυρούτης μας έχει κάνει ζημιά εν τω μεταξύ... - - - - - ...γειά σου ρε Ντρίμπλαρε με τις ντρίμπλες σου!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Νομιζω καλάθι σε οργανωμένη επίθεση που να βασιζεται σε συστημα δεν εχουμε βάλει, όχι στον αγώνα, στη διοργάνωση. Ή πικ εν ρολ στην κορυφή ή iso και αυτό μονο απο Χαραλαμπο ή Διπλαρο.
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ...δηλαδή ο Παπαθεοδώ δεν ξέρει "τί είναι πικενρόλ" ή "άιζο"; Δε νομίζω (Χρησ)τάκη... Και γαζώτρια να ήταν στα νιάτα του, όλο και κάτι θα είχε ακούσει πια... (...ΔΕΝ ξέρω "πόσο καλός είναι" ή όχι, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε τα πάντα όλα...) ...εν τω μεταξύ ο Χαράλαμπος αν κρατήσει την τάση που έχει για να βγάζει (τέτοιες) ασσίστ και μετά την ενηλικίωσή του, σίγουρα θ' αφήσει αποχή σαν παίκτης (...δεν ξέρω αν θα "γίνει Φάνης" που λέει ο..."ευφάνταστος" Βαγγέλακλας Ιωάννου, αλλά μια φορά, εποχή ΘΑ αφήσει...)
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δεν ειπα οτι δεν ξερει, ειπα οτι μονο αυτα παιζουμε. Πραγματα βεβαια που θα τα εκαναν και μονα τους τα παιδια
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ...κι ο Σκουληκότρυπας καλό παιχτάκι (και γερό κορμί με προοπτική) εν τω μεταξύ. Πολύ θετική η τάση του να χώνεται παντού. Τον Λούντζερ περίμενα πιο μεστό/ουσιαστικό, αλλά...
Soopercharged Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 One man show . Αξιζει ενα χρυσο ο Χαραλαμποπουλος.
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ...'περβολές. 4άρων-5, ναι. Αλλά ποιά ομάδα είχε πάνω από μια χούφτα παίκτες που να τραβάνε τους υπόλοιπους....;
FilipposMD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τα νούμερα του Χαραλαμπόπουλου πάντως θυμίζουν Ρετζιά 1995.
Pankar95 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ο Δίπλαρος μόνο σε μένα θυμίζει λίγο στο στυλάκι Σπανούλη;
washcloud Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τα νούμερα του Χαραλαμπόπουλου πάντως θυμίζουν Ρετζιά 1995. ...ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει παρόμοια εξέλιξη πάντως :ρ (...τί λέει η κόρη; ) Ο Δίπλαρος μόνο σε μένα θυμίζει λίγο στο στυλάκι Σπανούλη; ...Κορωνιό, ναι. Αλλά Σπανούλη..........; (...αν κάποιος θυμίζει Σπανούλη, για 'μένα είναι ο Χαμουράτος)
TAKE5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αν και δεν υπάρχει σύγκριση ταλέντου ο Λουντζης είναι 1,5+ χρόνο μικρότερος από τον Χαραλαμπόπουλο και τους περισσότερους και σε αυτές τις ηλικίες έχει τεράστια σημασία. Από εκεί και πέρα το ταλέντο του Χαραλαμπόπουλου είναι για αυτή την ηλικία απίστευτα πλήρες. Είναι καταρχήν πολύ πιο αθλητικός από ότι δείχνει το στυλ του, πασάρει, σουτάρει, ποστάρει, μπλοκ, ριμπάουντ είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε τέτοια νούμερα. Από τους υπόλοιπους ξεχωρίζει ο Παπαγιάννης σαν προσωπικότητα κυρίως στην άμυνα. Τέλειο κορμί και κίνηση αμυντικά θα σταθεί και φέτος σαν 3ος ψηλός. Επιθετικά εκτελεί γρήγορα αλλά θέλει πολύ δουλειά σε όλες τις κινήσεις. Στα γκαρντ επιθετικά κανείς δεν μου γεμίζει το μάτι έχει το ταλέντο του Σλούκα ή του Παππά αλλά δεν αρκεί το επιθετικό ταλέντο μόνο για το παραπάνω επίπεδο (πχ η αμυνα στην μπάλλα του Μουράτου είναι εκπληκτική) ενώ από τους υπολοιπους ο Σκουλίδας ξεχωρίζει κυρίως γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες (Περιστέρι αλλά και under19 φέτος) Η Λιθουανία ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης εως τωρα με τουλάχιστον 3 παικταράδες που θα κάνουν μεγάλη καρριέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις