xgol Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ο Φασούλας ήταν ένα όρθιο αγγούρι που είχε όλη τη στήριξη που μπορεί νανεχει ένας παίκτης ελλειψη άλλων ελλήνων ψηλών. 1
iordanis77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 ...εγώ πάντως φίλε Ιορδάνη, δεν θυμάμαι καμμιά μεγάλη καριέρα του Ρεντζιά. Καθώς οι μεγάλες καριέρες συνήθως συνοδεύονται με τίτλους (σε εθνικές ή συλλόγους), με τον Χι παίκτη να έχει σημαντική συμβολή σε κάποιον από αυτούς. Αναρωτιέμαι λοιπόν σε ποιά φάση άφησε στίγμα ο Ρεντζιάς και δεν το πρόσεξα. Επίσης δεν ξέρω πώς το εννοείς το "επιθετικά ήταν καλύτερος". Ο Φασούλας ήταν "dominant" προσωπικότητα, και στα μετόπισθεν και στα μπροστά. Ο Ρεντζιάς, μηδέν από μηδέν = μηδέν. Πραγματικά απορώ δηλαδή για το τί παραστάσεις έχετε / τί παραστάσεις (στην χειρότερη) έχω χάσει... Εγώ πάντως θυμάμαι έναν ανύπαρκτο ψηλό και τέλος. Φαινεται οτι δε θυμασαι καλα, φιλε μου. Σχετικα με τη καριερα του, επισκεψου τη σχετικη σελίδα στη wiki, εκει θα δεις και τους τιτλους που κερδισε με τις ομαδες του. Ο Φασουλας ηταν πολυ καλος αμυντικα, επιθετικα ηταν λιγος(σαν τον Βρανκοβιτς).
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Wash δεν φταις εσυ, το alzheimer φταιει Θερίζει τους ηλικιωμένους διαβάζω.
Soopercharged Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πραγματικά απορώ δηλαδή για το τί παραστάσεις έχετε / τί παραστάσεις (στην χειρότερη) έχω χάσει... Εγώ πάντως θυμάμαι έναν ανύπαρκτο ψηλό και τέλος.Πριν κομματιαστουν τα γονατα του ή μετα; Χωρις γονατα ηταν οπως τα λες. Με τα γονατα του (δηλαδη σε νεοτερες ηλικιες) ηταν μαλλον οτι καλυτερο εχει να επιδειξει το ελληνικο μπασκετ στη θεση 5 απο αποψη το ποσο "κατειχε" το αθλημα και τη θεση 5. Απο τη στιγμη που ολη του η καριερα στιγματιστηκε απο τα προβληματα στα ποδια του, ειναι αδικο να λεμε οτι δε δουλεψε (και ποιος θα μπορουσε να δουλεψει) ή οτι δεν εξελιχθηκε. Οσο εξωπραγματικο ειναι να υποστηριζουμε οτι εκανε σπουδαια καριερα. Αυτο που εκανε και μπραβο του, ειναι οτι καταφερε με αυτα τα προβληματα να σταθει σε σχετικα ανταγωνιστικο επιπεδο μεχρι και τη στιγμη που δεν αντεξε αλλο, μολις στα 30 του. Αν ηταν υγιης σιγουρα θα μιλουσαμε αλλιως για τον παιχτη αυτο, οπως και για τοσους αλλους. 2
iordanis77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Προς το παρον τα γραφεια στοιχηματων μας δινουν 5ο φαβορι. Μεχρι να γινουν τα φιλικα βεβαια, οπου ως συνηθως θα σαρωσουμε
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τα φιλικά που έκλεισαν φέτος είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.
iordanis77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 14-15/8 Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη21-23/8 Τουρνουά στην Ξάνθη (Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Τσεχία, Ελλάδα)27-29/8 Τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» (Τουρκία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ελλάδα) Aυτο βρηκα στο ιντερνετ. Δε φαινονται και πολυ χαμηλου επιπεδου. Ο μπαξες παντως πρεπει να εχει απο ολα. Ξερει κανεις ποιες ειναι οι ομαδες του πρωτου τουρνουα? Ελπιζω αυτη τη φορα να τα δειξει ολα η ΕΡΤ HD. 1
Soopercharged Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Χαμηλης δυναμικοτητας τα τουρνουα, γυρω στις 30/8 αναμενετε πρωτοσελιδα και αρθρα που θα δημιουργουν μινιμουμ προσδοκιες για συμμετοχη στον τελικο.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 14-15/8 Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη 21-23/8 Τουρνουά στην Ξάνθη (Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Τσεχία, Ελλάδα) 27-29/8 Τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» (Τουρκία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ελλάδα) Aυτο βρηκα στο ιντερνετ. Δε φαινονται και πολυ χαμηλου επιπεδου. Ο μπαξες παντως πρεπει να εχει απο ολα. Ξερει κανεις ποιες ειναι οι ομαδες του πρωτου τουρνουα? Ελπιζω αυτη τη φορα να τα δειξει ολα η ΕΡΤ HD. Αυτό στην Κωνπολη θα ειναι διήμερο με Βοσνια, Τυνησία και Τουρκια και υπάρχει ένα φιλικο στις 9/8 με το Βελγιο. Ισως τα πιο χαμηλου επιπέδου φιλικα που κανουμε την τελευταια δεκαετία.
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αυτό στην Κωνπολη θα ειναι διήμερο με Βοσνια, Τυνησία και Τουρκια και υπάρχει ένα φιλικο στις 9/8 με το Βελγιο. Ισως τα πιο χαμηλου επιπέδου φιλικα που κανουμε την τελευταια δεκαετία. Και ομως, ολες οι χωρες συμπεριλαμβανομενου και του Βελγιου εχουν καλες ομαδες. Οχι, δεν ειναι καμια απο αυτες μπασκετομανα (ουτε καν η Τουρκια) αλλα εχουν αποδειξει πολλακις οτι σε αντιπαλους οπου δεν τους παιρνουν τα σοβαρα, ειναι ικανοι να κερδισουν. Τα δεδομενα με "ανυπαρκτες" μπασκετικα χωρες εχουν αλλαξει. Η Ολλανδια ζορισε πολυ τους Γερμανους, οι Γαλλοι χασανε απο τους Φινλανδους, και η λιστα ειναι μεγαλη. Το οτι δεν παιζουμε φιλικα με Θηρια οπως Ισπανια (τωρα που ειναι καλοκαιρι βεβαια οι βουτιες ειναι σιγουρες) Λιθουανια κτλ, αλλα μπορουν και θα ειναι διδακτικα παιχνιδια.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το ότι ας πουμε εχουν 1-2 καλους παιχτες, 1 αμερικανο και δεν ειναι τόσο ανυπαρκτες όσο άλλοτε δεν τις κανει απαραίτητα και δυνατους αντιπάλους, όχι οτι ειναι απαραίτητο να παίξουμε δυνατα φιλικά.
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το ότι ας πουμε εχουν 1-2 καλους παιχτες, 1 αμερικανο και δεν ειναι τόσο ανυπαρκτες όσο άλλοτε δεν τις κανει απαραίτητα και δυνατους αντιπάλους, όχι οτι ειναι απαραίτητο να παίξουμε δυνατα φιλικά. Μα δεν ειπα οτι ειναι δυνατοι αντιπαλοι. Αλλα το οτι δεν ειναι πχ και Νησοι Φεροες. Ειμαι πολυ περιεργος για την τελικη επιλογη. Θα πεσει μαχη για το ποιοι θα επιλεχθουν.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αφου ανακοινωσε στην ουσία 12αδα, αν δεν τραυματιστεί κάποιος ειναι στανταρ ποιοι θα πανε.
Getta Robo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αφου ανακοινωσε στην ουσία 12αδα, αν δεν τραυματιστεί κάποιος ειναι στανταρ ποιοι θα πανε. Κατι εχασα. βγηκε καποια ανακοινωση; Που την διαβασες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις