crom251 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Γελανε και οι μπασκετες με την μη κληση του Παππα, αλλα εδω εχουμε αναγαγει σε...Κυπριακο το χιουμορ στο facebook... Δεν ασχολουμαστε που αντι για τον Παππα καλεσε κατι Ντορσευ, κατι Αθηναιου και κατι Μαντζαραιους, ασχολουμαστε με το αστειακι... 1
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 O Παππάς ξέσπασε στα play off έχοντας καλή απόδωση, εκθετοντας τον προηγούμενο προπονητή του. Ας μην τον πάρει, αν νομίζει οτι έχει άλλους παίχτες σαν αυτόν. Ασε που είναι με γεμάτες μπαταρίες πολύ βασικό(δεν έκανε ολόκληρη σεζόν και είναι σε φόρμα, επίσης. Πιστεύω αν τον έπαιρνε θα ήταν ο κρυφός άσσος της Εθνικής. Για να παίζει αλλαγή και να αναστατώνει είναι όλα τα λεφτά. Είναι να μην πιάσει ψυχολογία..αν πιάσει την έβαψε ο αντίπαλος. Αστείες επιλογές και οι..υπόλοιποι 2 που πήραν την θέση του. Ας μείνουν με τον Ντόρσει και τον...Αθηναίου. Δεν με απασχολεί τι έγραψε στο fb. αυτα είναι για τους εμπαθείς.
Pankar95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν ασχολουμαστε που αντι για τον Παππα καλεσε κατι Ντορσευ, κατι Αθηναιου και κατι Μαντζαραιους, ασχολουμαστε με το αστειακι... Με αυτά θα ασχοληθούμε στην ώρα τους. Δηλαδή όταν πέσει η φάπα στο προ-Ολυνπιακό τουρνουά.
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν είδα κάποιο θέμα σχετικό και είπα να το πω εδώ. Τι έκανε ρε παιδιά ο Μπουρούσης εκεί με την λαμποράλ? Απίστευτα πράγματα... Αν και δεν τον "πάω" λόγω του παρελθόντος, έχει πάρει από το χέρι του την ομάδα...
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σεζον ψηλού στην ευρωπη εδω κ πολλα χρονια..... Αν ο Βεσελι πηρε 3.5εκ ο Μπούρου ορεπει να παρει 5....
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Wash, ελα πες αλήθεια, ειναι συγγενης ο Παππας; ...δεν θα 'θελες να 'ξερες σε τι "εκτίμηση" έχω (πολύ) στενούς συγγενείς μου Χρήστο. Και δεν κρύβω λόγια, αν είναι να στολίσω κάποιον, για λόγους συγγένειας. Αν μετά από τόσα χρόνια που με "ξέρεις", σου περνάει από το μυαλό ότι είμαι (για οτιδήποτε πρόκειται) κάτι άλλο από αντικειμενικός στα όσα πιστεύω/νιώθω/σκέφτομαι, ε τότε κρίματζ. ...πάντως όχι, δεν μου είναι τίποτα ο Παππάς. Απλά τον εκτιμώ γι' αυτό που είναι. Και παικτικά, και σαν προσωπικότητα. Χωρίς να κόβω και φλέβα για πάρτη του, διότι έχει και στοιχεία χαρακτήρα και παίκτη που με χαλάνε. Η σούμα όμως λέει ότι τον εκτιμώ. Πάνω απ' όλα όμως, δε γουστάρω όταν διαβάζω ανακρίβειες και παραληρήματα. Είτε αφορούν τον Παππά, είτε τον ζευγά. Όπως και δε γουστάρω όταν εμφανώς κάποιοι κάνουνε την τρίχα τριχιά επειδή έτσι τους γουστάρει. Τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι πρέπει ντε και καλά όλοι να αγαπάνε Παππά. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να δικαιολογούμε μια μαλακισμένη και τέρμα κομπλεξική απόφαση ενός καραγκιοζομπερτάκια. Τον Παππά δεν είναι ότι τον θέλω στην Εθνική είτε γιατί είμαι βάζελος (που δεν είμαι), είτε γιατί πιστεύω ότι με αυτόν θα σπείρουμε (ενώ χωρίς αυτόν θα μας θερίσουνε), είτε γιατί αξίζει να είναι στη θέση άλλου (καθόλου πχ δε με χαλάει ο Αθηναίου αντί γι' αυτόν, όσο κι αν καμμία σχέση μεταξύ τους ως παικτικές αξίες ή ως θέσεις στο παρκέ ή ως οτιδήποτε άλλο θες). Ο ΛΟΓΟΣ που δεν κλήθηκε είναι που με συφιλιάζει, και δεν είναι άλλος από το ότι ο γυαλάκιας είναι μικροπρεπής. Μην πω ανάρχιδος. [Τον οποίο τον σιχάθηκα όταν πρόπερσι από τη μια στόλισε "γενναία" τον Κουφό, και πέρσι έγλυφε μαζί με τους λοιπούς που τρέχανε Αμέρικα για να αμβλύνουν "τα μεταξύ τους μισχάπς" και να ξανάρθει ο ψηλός, κι όχι από τότε που άρχισε τον παπά με τον Παππά. (...βασικά το πιο απεχθές ήταν που ξέρναγε χολή για τον Κουφό, και όχι το μετέπειτα γλείψιμο : δεν έχεις δικαίωμα, "κύριε", να μιλάς έτσι για οποιονδήποτε παίκτη, επειδή σε έστησε. Ούτε τελειωμένες γκόμενες δεν τα κάνουνε αυτά. Ούξου λοιπόν μωρή κατίνα.)] Τέλος, μαγκιά του του Παππά. Και μαλακία του ταυτόχρονα, διότι προφανώς οι μαγκιές πλερώνονται. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Μπράβο του μόνο για το ότι έχει τ' αρχίδια να στηρίζει, να σχολιάζει και να διατηρεί την στάση του. Εφόδιο που στερείται ο Κατσικωμένος. ....εννοείται το αν πίνει, ξενυχτάει και γενικώς μπουρδελιάζει ο Παππάς και αν τελικά δεν κάνει καμμιά αξιοσημείωτη καριέρα για αυτούς τους λόγους, ΑΥΤΟ κι αν είναι δικαίωμά του και προφανώς θα το πληρώσει και αυτό. Και είμαι βέβαιος πως το γνωρίζει και δεν πέφτει και σε κανέναν λόγος να τον επικρίνει για το πώς θα διαχειριστεί τη ζωή του, εφ' όσον δεν κάνει κάτι ηθικά ή αγωνιστικά επιλήψιμο και δη εναντίον άλλων.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το φάγανε το παλικάρι, εκτός εθνικής ο Παπανικολάου με οστικό οίδημα 1
~mxls~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αναμένεται και άκυρο των Μπακς στον Γιάννη. Τι θα παίξουμε στο τουρνουά μονο ο γυαλάκιας ξέρει.
Getta Robo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αναμένεται και άκυρο των Μπακς στον Γιάννη. Τι θα παίξουμε στο τουρνουά μονο ο γυαλάκιας ξέρει. Το πιεζει πολυ για να παιξει. Παρα πολυ. Δεν εχει κριθει κατι ακομα. Παρεπιπτωντος, εχουν γραφει πολυ λιγα μεχρι στιγμης για την αξια του Ντορσει. Ειναι εξαιρετικος αθλητης και εχει μπορει να σταθει αξιος ως μερος της αποστολης. Αναρωτιεμαι αν τωρα θα υπαρξουν νεες κλησεις για παικτες. Οφειλει ο Κατσικαρης εστω να δοκιμασει τον Μπραμο.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Διάβασα ότι δε θα υπάρξει νέα κλήση , σχετικά με Παπ
AlienTechGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Με τον Μπουρουσαρο δεν φοβομαστε τιποτα.... Όντως...είναι εκπληκτικός φέτος και παρόν στα μεγάλα παιχνίδια με την Λαμποράλ. Μπράβο του...
Ψιτ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Να δείτε πως θα κρατήσουν τον Φώτη ακόμα μια χρόνια επειδή δε είχε τους που ήθελε για να αποδώσει το μπάσκετ του προπονητή... 1
Soulseeker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Προσωπικά με τον Κατσικαρη δεν εχω θέμα. Μου αρέσει σαν προπονητής και πιστεύω ότι καλά κάναμε και του ανανεώσαμε. Όμως μερικές από τις κλήσεις του φέτος είναι τελείως άκυρες Ο Αγραβανης θα παίξει μόνο και μόνο επειδή θα λείπουν άλλοι (προσωπικά δεν τον γουστάρω ούτε σαν παίχτη, ούτε σαν χαρακτήρα) Αντί του Μπογρη κανονικά θα έπρεπε να πάρει Παπαγιάννη. Aκομα και αν όντως θέλει δουλειά θεωρώ ότι είναι καλύτερος. Έτσι και αλλιώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα παίξει Με το Καββαδα γελάει ο κόσμος Ο Αθηναίου δεν είναι κακός αλλά φέτος έπαιξε ελάχιστα ως καθόλου. Οι υπόλοιποι δεν με ενοχλούν και δεδομένων των ελλείψεων είναι καλές επιλογές. Έτσι και αλλιώς η Εθνική είναι σε διαδικασία ανανέωσης. Άφησα επίτηδες στο τέλος το θέμα του Παππά γιατί διαφωνώ πολύ με αυτά που γράφετε οι περισσότεροι (συμπωματικά κόκκινου χρώματος) Αρχικά ο Παππάς είναι 25->26 (11 Ιουλίου 1990) .Ετσι για το τυπικό γιατί σε λίγο θα τον φτάσετε 30.Για την οικονομία της συζήτησης ας πούμε ότι όντως ότι είναι κωλοπαιδο.Τι ακριβως σημασία έχει αυτό; Εκτός αν δεν ξέρετε δεκάδες καλόπαιδα και παλιοχαρακτηρες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ που πρωταγωνιστούν.1) Ο Παππάς , όπως είπε και ο washcloud έχει τσακωθεί με 2,5 προπονητές άμα βάλουμε και τον Πεδουλάκη μέσα 2)Όπως έχω ξαναπεί ο Παππάς είναι ότι καλύτερο υπάρχει επιθετικά στην Ελλάδα μετά τον Σπανούλη με διαφορά κιόλας. 3) Οπότε θες να πας στους Ολυμπιακούς και τον παίχτη με αυτό το στοιχείο δεν τον παίρνεις γιατί έχεις τσακωθεί και παίρνεις τον Αθηναίου. Οκ μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω αλλά όπως είδαμε και με τον Πεδουλάκη η «ανακωχή» είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.Για μένα ακόμα και να καταλαβαίνω την απόφαση του Κατσικαρη ,πιστεύω ότι έκανε μεγάλο λάθος με τον συγκεκριμένο παίχτη. Γενικά θεωρώ απίστευτο κάποιος να ξέρει από μπάσκετ και να υποβαθμίζει τον Παππά σαν παίχτη και μόνο. Δεν μας νοιαζει ο χαρακτηρας. Εξαλου δεν ξερω παιχτες που να εχουν πει κακα λογια γι αυτόν (αν κάνω λάθος διορθώστε με) Αν είναι έτσι να διώξουμε από το ποδόσφαιρο και Μανιατηδες, Σιοβες , Τζαβελες, Ροναλντους, Γκατουζους κτλ γιατί είναι σκατοχαρακτηρες. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως είναι απαραίτητοι Και Μαργαρίτα btw ενώ γενικά δεν πολύ διαφωνώ με τα λεγόμενα σου έχεις μια τάση να υποβαθμίζεις τους παίχτες του Παναθηναϊκού (με βάση και posts από το τοπικ με τους τελικούς). Προσπάθησε λίγο να μειώσεις την γαβροσυνη
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ρε συ εγώ στους τελικούς ίσα ίσα είχα πει μετά, ότι ήταν ευχάριστες εκπλήξεις οι δυο μικροί του ΠΑΟ. Τωρα αν είσαι μια ομάδα, ειναι δύσκολο να σαι 100% αντικειμενικός με τους απέναντι. Για τον Παππα η επόμενη χρονια θα ειναι η κρίσιμη, να ειναι υγιής να δείξει τι μπορεί να κάνει και στο χέρι του ειναι να εμφανιστεί σοβαρός και να κλείσει στόματα...ταλέντο έχει πολύ. Όσο για τον Μπογρη , νομίζω ότι όλοι έχουν μείνει στο πέρασμα απ τον Παναθηναϊκό. Δε τα παει άσχημα στη καλύτερη λίγκα της Ευρώπης ομως, και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει μιλούν για βελτίωση. Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου σαν τρίτο Σέντερ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις