Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σακοτα εδω και τωρα στην εθνικη. Αγραβανης στο 4, Μπιλλυ καβαδας στο 5. Εθνικη ονειρο 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μετα απο σφαλιάρες πολλων χρονων με γεμάτα ρόστερ έχω αρχίσει να πείθομαι ότι ενα ροστερ 7-8 παικτως που θα υπερβάλει εαυτόν και κάποιοι συμπληρωματικοί ειναι καλύτερη συνταγή απο ενα γεμάτο 12 παικτων που κάποιοι θα εχουν χασει το ρόλο τους. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Με Αντετοκουνμπο η εθνικη ! Τους επεισε ο τρελός 3
Getta Robo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Με Αντετοκουνμπο η εθνικη ! Τους επεισε ο τρελός Παραυπηρχαν πολλες πιεσεις για να παιξει στην εθνικη. Απο συμπαικτες του μεχρι και μεγαλες σελιδες τους. Δεν θα ειχε θετικο αντικτυπο να αρνηθουν να παιξει, εξου οπου και ενεδωσαν.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ο Αντετοκουμπο πλεον μπαινει στο σουπερσταριλικι, μολις λαβει και το νεο του συμβολαιο απλα θα κανει ότι νομιζει. Ο Κουφος ειναι γες σερ, θελοντας και μη, ο αλλος θα κανει οτι ο Νοβιτσκι, ο Γκασολ και ο Παρκερ τοσα χρόνια. Αν γουστάρει να κατεβαινει, θα το κανει.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ας παρει τον Παππα. :P :P ...ένας θεός ξέρει πόσο θα διασκέδαζα μια κωλοτούμπα του γυαλάκια, καλώντας ετεροχρονισμένα Παππά, και να βγει να δηλώσει ο παίκτης "έχω δηλώσει απερίφραστα πως με τον Κο Κατσικάρη δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστώ"... Ιν άδερ νιούζ, για όσους τυχόν δεν έχουν το έχουν πάρει χαμπάρι : και
stringer bell Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Όσο τραγική μου φάνηκε αρχικά η επιλογή, τόσο αρχίζει να μου αρέσει σιγά σιγά. Δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, αλλά αν έρθει επιτυχία θα έχουμε χτυπήσεις φλέβα χρυσού με αυτή την ομάδα. Θα δούμε σίγουρα ωραίο και γρήγορο μπάσκετ, μακάρι να συνδυαστεί και με το αποτέλεσμα. Προβλέπω 12άδα με αδέρφια Αντετοκούμπο και Dorsey, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το Θανάση να παίζει επιτέλους σοβαρό μπάσκετ και αν μπορεί να σταθεί σ' αυτό το επίπεδο. Στο 2 δεν ξέρω τι αλχημεία θα γίνει, η μη κλήση Παππά καθαρά από αγωνιστικής σκοπιάς αν τη δεις είναι τραγική
ms13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση imo http://www.sport24.gr/Columns/triantafillos/me-giannh-alla-xwris-theseis-kai-ayto-einai-kalo.4110305.html Για τον Παππά από αγωνιστικής άποψης δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί.
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έπρεπε να κληθεί ο Παππάς. Αν και Ολυμπιακός, θεωρώ πως είναι ο πιο ταλαντούχος επιθετικά, Έλληνας guard μαζί με τον Σλούκα.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση imo http://www.sport24.gr/Columns/triantafillos/me-giannh-alla-xwris-theseis-kai-ayto-einai-kalo.4110305.html Για τον Παππά από αγωνιστικής άποψης δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί. Αυτός πλεον την εχει δει μπασκετ γκουρου ε; Τοπ-3 στον Κοσμο μαζι με Σιζεφσκι και Φιλ ας πουμε Μολις διαβασα ότι η Ελληνικη ομάδα που τα τελευταια 30 χρονια εχει θεμα με το σουτ, εχει καλους στουτερ. Οτι ο Μαντζαρης! ειναι απο τους καλύτερους σουτερ της Ευρωπης. Οτι ο Αθηναιου που τελευταια φορά έπαιξε τον Φεβρουαριο επίσης. Δουλευομαστε; Απο πότε ειναι κριτηριο καλου σουτερ τα σουτ ανα κατοχη, εβαλε το συνερτζι, του εβγαλε κατι που μπορουσε να πατησει και το τραβηξε απο τα μαλλια.
xgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οτι ο θανασης λογίζεται παίκτης εθνικής, που δεν εχει παιξει ποτε στη ζωη του σοβαρο μπάσκετ με ξεπερνά
Getta Robo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το αρθρο μιλαει για τον Σλουκα ως σιγουρο μελος της αποστολης, υπαρχουν νεοτερα πανω στην εξελιξη του τραυματισμου του;
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Θα ξαναδοκιμασει με το τελος των τελικων του τουρκικου πρωταθληματος. Παντως παιζει με ενεσεις.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 http://www.tv5.com.ph/sports/labanpilipinas/articles/greetings-from-greece-gilas-pilipinas-begins-europe-training 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις