Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να πάρει παραπάνω χρόνο στο 4 ο Παπαπέτρου που είναι πιο δυνατός, αλλά τι να κάνουμε αφού έχουμε απουσίες στο 2 και στο 4? Αναγκαστικά θα γίνουν αλχημείες. Επίσης ο Γιάννης δεν θα τρέχει να μαρκάρει ασσόδυα. Θα το κάνει μόνο στο pressing 3/4 που εφαρμόζει ο Πρίφτης, επειδή είναι γρήγορος και έχει τεράστιο wingspan και σε σκριν αλλάζοντας παίχτη, αλλά γενικά σε σχήματα που θα λείπει ο Αγραβάνης (και πιθανόν ο Παπ) στο 4, στην άμυνα αυτός θα μαρκαρει το αντίπαλο 4αρι, λόγω δύναμης και ύψους για rim protect.

Ο Bargnani μάλλον για 5αρι υπολογίζεται και λένε ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Παπαπετρου και Αγραβανης ειναι σιγουρες λυσεις, ελπιζω ο Περπερογλου να αρχισει τις τριπονταδες οπως εκανε πριν 3-4 χρονια και βλεπουμε.

Πραγματι, η Ιταλια δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, και η ψυχολογια πριν το παιχνιδι ειναι παραπανω απο το μισο βαρος για την εξελιξη του παιχνιδιου.

Κατι που δεν ειδα να αναφερει κανεις, και οι Κροατες θα παιζουν πρακτικα εντος εδρας. Εχει απειρους Κροατες στην Ιταλια, δεν ορκιζομαι πως οι τυγχων Ιταλοι στο γηπεδο θα ηταν και με το μερος μας...

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παπαπετρου και Αγραβανης ειναι σιγουρες λυσεις, ελπιζω ο Περπερογλου να αρχισει τις τριπονταδες οπως εκανε πριν 3-4 χρονια και βλεπουμε.

Πραγματι, η Ιταλια δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, και η ψυχολογια πριν το παιχνιδι ειναι παραπανω απο το μισο βαρος για την εξελιξη του παιχνιδιου.

Κατι που δεν ειδα να αναφερει κανεις, και οι Κροατες θα παιζουν πρακτικα εντος εδρας. Εχει απειρους Κροατες στην Ιταλια, δεν ορκιζομαι πως οι τυγχων Ιταλοι στο γηπεδο θα ηταν και με το μερος μας...

Καλά εσύ το γενίκευσες, για τον Μπαρνιάνι είπα. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα συνολικά.

Για τους Κροάτες το είχα ακούσει και γω, αλλά όπως μου θύμισε ο Παπαδοτζών στο video του gazzetta και περσυ που είχαν τον όμιλο στην χώρα τους δεν γέμισαν το γήπεδο και τους είπε πανιγυρτζήδες σαν και μας.

Δημοσ.

Καλά εσύ το γενίκευσες, για τον Μπαρνιάνι είπα. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα συνολικά.

Για τους Κροάτες το είχα ακούσει και γω, αλλά όπως μου θύμισε ο Παπαδοτζών στο video του gazzetta και περσυ που είχαν τον όμιλο στην χώρα τους δεν γέμισαν το γήπεδο και τους είπε πανιγυρτζήδες σαν και μας.

Ναι συμφωνα με το δειγμα των φιλικων τους. Οι δυνατοι τους παικτες ερχοντε απο καταπονημενες χρονιες, και το Πουερτο Ρικο τους εβαλε δυσκολιες στο τελευταιο παιχνιδι τους.

Τελικως κοπηκαν οι Ντορσει και Καβαδδας. Πηρε τον Μπογρη, πιθανοτατα για το καααααπως καλο μακρυνο σουτ του, μπορει να παιξει και PF υπο συνθηκες. Ξεχναμε το ξυλο ωστοσο.

Δημοσ.

Ναι συμφωνα με το δειγμα των φιλικων τους. Οι δυνατοι τους παικτες ερχοντε απο καταπονημενες χρονιες, και το Πουερτο Ρικο τους εβαλε δυσκολιες στο τελευταιο παιχνιδι τους.

Τελικως κοπηκαν οι Ντορσει και Καβαδδας. Πηρε τον Μπογρη, πιθανοτατα για το καααααπως καλο μακρυνο σουτ του, μπορει να παιξει και PF υπο συνθηκες. Ξεχναμε το ξυλο ωστοσο.

Α για τα φιλικά λες? Δεν τους είδα απλά τα σκορ κοίταξα. Ντάξει δεν λένε τίποτα αυτά. Ούτε σημαίνει ότι έχουν ψυχολογικό πρόβλημα, άμα αποκλειστουν στην έδρα τους και πλήρεις θα έχουν και δεν τους βλέπω να ξαναμαζεύονται.

Το ανέφερα και πριν για το τελευταίο κόψιμο. Δεν νομίζω να πάιξει λεπτό ο Μπόγρης. Μεγαλύτερα προβλήματα έχουν οι αντιπαλοί μας στους ψηλούς. Μπαρνιάνι που είπα πριν, Τόμιτς (που αναφέρθηκε) και Αγιόν εκτός.

Δημοσ.

Δεν συζητάω καν πόσο γελοίο είναι σε ομαδα με πρόβλημα στην περιφέρεια να επιλέγει ο προπονητής να θυσιασει περιφερειακό και να πάρει ψηλό που δεν θα παίξει καν αλλά ακόμα και με αυτό το σχέδιο είναι αστεία επιλογή το να κόψει τον Ντόρσει  τον μόνον περιφερειακό με επιθετικές δυνατότητες και με προοπτική στο μέλλον και να πάρει ανεπαρκείς και με ελάχιστο ταλέντο (για αυτό το επίπεδο) Αθηναίου και Θανάση Αντετοκούμπο.

Αν δεν κάνει απίστευτη υπέρβαση ο Καλάθης δεν έχει καμμία τύχη η συγκεκριμένη εθνική να φτάσει καν στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά

Δημοσ.

Θανάση Αντετοκούμπο

...απορώ γιατί απορείτε κάποιοι "περί Θανάση", τη στιγμή που δεν θέλει να έχεις πτυχίο πυρηνικού για να καταλάβεις ότι ο μικρός Αντετοκούμπο το έχει θέσει ως προϋποθεση το να καλεστεί ο μεγάλος αδερφός, ώστε να κατέβει και αυτός...

Στο κάτω-κάτω, κώλος και βρακί είναι τα 2 αδέρφια (παντού μαζί εμφανίζονται - από "τουρνουά" της πλάκας μέχρι συνεντεύξεις).

Και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε...

• Like 1
Δημοσ.

...απορώ γιατί απορείτε κάποιοι "περί Θανάση", τη στιγμή που δεν θέλει να έχεις πτυχίο πυρηνικού για να καταλάβεις ότι ο μικρός Αντετοκούμπο το έχει θέσει ως προϋποθεση το να καλεστεί ο μεγάλος αδερφός, ώστε να κατέβει και αυτός...

Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα ή εχεις καποια πηγη?

Θυμισε μου, επι Φανη Χριστοδουλου, ο αδελφος του επαιζε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το χει θέσει ως όρο ο Γιάννης (αμφιβάλλω), αλλά για να τον έχω ευχαριστημένο θα καλούσα και τη μάνα τους στην εθνική, όχι μόνο το Θανάση. Κι ο Μπόγρης γι αυτό το λόγο θα είναι στη 12άδα, για να κάνει παρέα στο κολλητάρι του τον Μπουρούσαρο. Μας κάνει που μας κάνει τη χάρη να τρέχει στα προολυμπιακά όταν όλες οι σειρές έχουν αποσυρθεί, ε, ας τον έχουμε ευτυχισμένο τουλάχιστον

Δημοσ.

Η ομαδα κατεβαινει με 8αδα αντε 9αδα αν βαλουμε και τον Αθηναιου, Θανασης - Χαραλαμπο και Μπογρης χώρεσαν λόγω τραυματισμών και απουσιων. Στη θεση τους θα ηταν ο Παπ, ο Σλουκας και ο Πριντεζης. Ετσι κι αλλιως ο ρόλος των πρώτων θα ειναι μικρός, όσο να συμπληρώσουν τα κενα στο χρόνο ή να ξεκουρασουν καποιον βασικό, ειδικα στα σημαντικά ματς. 

Δημοσ.

Καλά ο Θανάσης είναι εντελώς ανεπαρκής γι αυτό το επίπεδο, ο Χαραλαμπόπουλος όμως δε με χαλάει καθόλου.

Θέλω να δω ποιός θα σκοράρει εκτός των Μπουρου-Περπερογλου.

Υ.Γ. Σινγκλετον ο Παο, μεταγραφάρα.

• Like 1
Δημοσ.

Στη θεση τους θα ηταν ο Παπ, ο Σλουκας και ο Πριντεζης.

Σε διαφορετικες συνθηκες, δεν βλεπω γιατι θα επρεπε να φωναξει Παπανικολαου. Παικτες θελουμε, οχι μαζορετες. Μπραμος και Μαυροκεφαλιδης θα ηταν ανωτεροι υποψηφιοι.

Δημοσ.

Σε διαφορετικες συνθηκες, δεν βλεπω γιατι θα επρεπε να φωναξει Παπανικολαου. Παικτες θελουμε, οχι μαζορετες. Μπραμος και Μαυροκεφαλιδης θα ηταν ανωτεροι υποψηφιοι.

Και οι 2 για διαφορετικους λόγους έχουν θεσει τον εαυτό τους εκτός εθνικης. 

Δημοσ.

Και οι 2 για διαφορετικους λόγους έχουν θεσει τον εαυτό τους εκτός εθνικης. 

Ο Μαυροκεφαλιδης ειχε πει πως θα επαιζε φετος. Φυσικα, πριν τον τραυματισμο του..

http://www.sport-fm.gr/article/basket/epixeirisi-proolumpiako/3139948

Την πόρτα της Εθνικής ξαναχτυπά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που κάνει φοβερή σεζόν στην ΑΕΚ και έχει δηλώσει διάθεση να βοηθήσει αν κληθεί

Αν ισχυει αυτα που γραφουν για τον Μπραμο, και συγκεκριμενα για τον στρατο, δεν βλεπω πως θα ηταν προβλημα για τον ιδιο. Πεντε λεπτα υποθεση ειναι να του δωσουν λευκο φυλλο η καποια απαλλαγη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...