xgol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Χαλαρά εννοείται.. Δε παίζει και ο Σπανούλης.. Για μένα, συγχαρητήρια στον Παππά, είναι ο καλύτερος περιφερειακός μας σε όλα τα φιλικά ως τώρα. Υ.Γ. Ο Σλούκας με τέτοιες εμφανίσεις αδικεί τον εαυτό του.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ο οποιος Σλουκας για εμενα, λογιζοταν ως το νο2. αντε νο3 της συγκεκριμενης εθνικης, πισω απο Αντετοκουνμπο και Πριντεζη. Αν συνεχισει να εχει τετοια εικονα, αντιο ζωη. Δεν γινεται να βασιζομαστε μονο στον Καλαθη στο 1. Ελπιζω οτι θα βρει ρυθμο (και διαθεση), διαφορετικα θα εχουμε προβλημα. Για τον Παππα κραταω μικρο καλαθι...Ειναι απειρες οι φορες που μας γεμισε ελπιδες με καλες εμφανισεις και μετα μας εστειλε για διαδοχικα σκωτσεζικα ντους. Ως τωρα παντως, παιζει καλυτερα του αναμενομενου. Απο ποτε εχει να φαει η εθνικη μπασκετ 35-40ρα ειτε σε επισημη διοργανωση, ειτε σε φιλικο; Λογικα με τις ΗΠΑ θα ειναι, αλλα δε θυμαμαι πότε. edit: 32ρα τελικα. Πλεον αναμενουμε το τουρνουα Ακροπολις που θα υπαρχουν 3 δυνατες ομαδες, διοτι οπως φανηκε στο Βελιγραδι, τα ματς με Ρουμανια και UK, δεν βοηθουν για καποιο συμπερασμα, ασχετως αν βιαστηκαν ειδικα οι ΑΡΔ να βγαλουν συμπερασματα.
Inler Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 15 λεπτα παλευαμε να σπασουμε ενα zone press ελεος Παπανικολαου ειχα χρονια να το δω αυτο 3 vs 2 αιφνιδιασμος παει μεχρι το καλαθι και μετα πεταει την μπαλα πισω στο τριποντο Μπουρουσης αν δεν σοβαρευτει θα εχουμε σοβαρο προβλημα στο 5...Ουσια μηδεν Οι Σερβοι παρα τις απουσιες εχουν ξεκαθαρα ρολους στο παιχνιδι τους
xgol Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για μένα κακώς ανακατεύει τόσο πολύ τους ρόλους ο Μίσσας. Κυρίως, επειδή πρέπει να βρεί ρόλο στον Αντε, που σημαίνει πως ενδέχεται να μπερδευτεί η ομάδα ακόμα περισσότερο.
Nevyn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ακομα και για φιλικο αυτη ηταν μια ντροπιαστικη εμφανιση για την εθνικη,ολοι σχεδον οι παιχτες επαιζαν λες και ηταν υπνωτισμενοι και ο προπονητης ανημπορος να τους ξυπνησει. Δεν ξερω αν καποιοι πανε με την λογικη οτι ο Αντετοκουμπο θα εχει μεσο ορο 30/10/7/2 και θα κερδιζει τα παιχνιδια μονος του αλλα ελπιζω να ξυπνησουν μετα απο αυτη την σφαλιαρα.
sl028 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν θεωρώ ότι φταίει ο Μίσσας για απόψε. Αν και μας έχει τάξει μετάλλιο Υπάρχει διαφορά ταλέντου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όχι ακριβώς διαφορά ταλέντου, υπάρχει ανυπαρξία ταλέντου από μεριάς μας. Αν εξαιρέσεις τον Αντετοκούνμπο και τον 34χρονο Μπουρούση (που θα συνταξιοδοτηθεί σε λίγο καιρό), οι υπόλοιποι παίχτες είναι δευτεροκλασάτοι ή τριτοκλασάτοι παίχτες.. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ και χρόνια. Απλώς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και συνεχίζουμε να ελπίζουμε. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 9 ασσιστ ο Μπογκντανοβιτς εντωμεταξυ, μιλαμε για 3ρι που ναι μεν ειναι καλος στη δημιουργια αλλα δεν εγινει και Jason Kidd εν μια νυκτι. Χαρακτηριστικο της περιφερειακης μας αμυνας για την οποια γενικως εχουμε να καυχιομαστε οτι ειναι απροσπελαστη κλπ. Ας σοβαρευτουν καπως γρηγορα. Εγώ δεν θεωρώ ότι φταίει ο Μίσσας για απόψε. Αν και μας έχει τάξει μετάλλιο Υπάρχει διαφορά ταλέντου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όχι ακριβώς διαφορά ταλέντου, υπάρχει ανυπαρξία ταλέντου από μεριάς μας. Αν εξαιρέσεις τον Αντετοκούνμπο και τον 34χρονο Μπουρούση (που θα συνταξιοδοτηθεί σε λίγο καιρό), οι υπόλοιποι παίχτες είναι δευτεροκλασάτοι ή τριτοκλασάτοι παίχτες.. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ και χρόνια. Απλώς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και συνεχίζουμε να ελπίζουμε.Το πηγες στο αλλο ακρο, της ισοπεδωσης. Πριντεζης, Καλαθης, Σλουκας ειναι εγνωσμενης μπασκετικης αξιας παιχτες. Δεν γιναν ξαφνικα δευτεραντζες ολοι αυτοι. Οι υπολοιποι ειναι επισης παιχτες επιπεδου Ευρωλιγκας και γενικα το ροστερ ειναι πλουσιο και γεματο με ερωτηματικο στη θεση 5 που ουτως η αλλως εκει περα παντα ειχαμε τα θεματακια μας. Αυτο δεν αναιρει οτι η σημερινη τους εικονα, ηταν αντιστοιχη ερασιτεχνων παιχτων. Ας βαλουν μυαλο απο το διασυρμο, γιατι αλλιως επονται κι αλλοι, κανεις αντιπαλος δεν θα τους λυπηθει, ουτε και θα τους σεβαστει αν δεν σεβονται αυτοι τον εαυτο τους. YΓ. Αν με λεγανε Μιλουτινοφ και εβλεπα τον Ραντουλιτσα να μου τρωει τη θεση στην εθνικη θα τραβαγα τα μαλλια μου (οσα μαλλια εχει ο Μιλουτινοφ τελος παντων). Εκτος αν υπαρχει αλλος λογος που μου διαφευγει, που δεν εχει κληθει ο Μιλουτινοφ κι εχει παρει τον γραφικο γυρολογο μαζι του, ο ερωτοχτυπημενος προπονητης της εθνικης Σερβιας (δεν εξηγειται αλλιως αυτο το διαχρονικο κολλημα με αυτον τον αστειο παιχτη-ο Θεος να τον κανει).
xgol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ειδικα αυτος ο πριντεζης 4κλασσατος.. Επισης οι καλαθης σλουκας άλλοι δεθτεροκλασσατοι απο κει...
washcloud Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ άλλη τέτοια ήττα, πιθανότατα θα κάνει πολύ καιρό να ξανακάνει η Εθνική (...όταν θα μπουν και οι Ακριδοκούμποι, ε δεν θα είμαστε το ίδιο) (...ήταν βέβαια ματς που θα το χάναμε ούτως ή άλλως, με βάση τα δεδομένα, με 15-20 στην καλύτερη για 'μας. Οι Σέρβοι ειδικά, δεν είναι με τίποτα για τα δόντια μας. Μια κατηγορία πάνω το λιγότερο) Σιτ χάπενς εντ ιτ χάπεντ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ 1
DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Η Εθνική χωρίς τον Γιάννη είναι όπως η Εθνική του 87 χωρίς τον Γκάλη
PostHelper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ άλλη τέτοια ήττα, πιθανότατα θα κάνει πολύ καιρό να ξανακάνει η Εθνική (...όταν θα μπουν και οι Ακριδοκούμποι, ε δεν θα είμαστε το ίδιο) (...ήταν βέβαια ματς που θα το χάναμε ούτως ή άλλως, με βάση τα δεδομένα, με 15-20 στην καλύτερη για 'μας. Οι Σέρβοι ειδικά, δεν είναι με τίποτα για τα δόντια μας. Μια κατηγορία πάνω το λιγότερο) Ε ναι, πολυ απλα εχουν καλυτερους παικτες, και πολλους καλυτερους παικτες μαλιστα. Οσο και αν δεν το δεχεται ο εγωισμος μας ειναι η αληθεια. Απο την αλλη και εμεις ημασταν πολυ κατωτεροι των περιστασεων κυριως ατομικα, αλλά και ως συστηματα κλπ(προπονητικα δηλαδη) παρουσιασαμε ενα συνονθυλευμα. Βεβαια στο οτι σε ενα μεγαλο μερος του αγωνα ολοι ατομικα ηταν 2 επιπεδα κατω σε ταχυτητες απο τους Σερβους δεν νομιζω να φταιει ο προπονητης, ουτε στο οτι ο Σλουκας και ο Καλαθης αλλά και ολοι, δεν μπορουσαν να περασουν το κεντρο για κανα 5λεπτο και να αλλαξουν μια σωστη πασα. Δεν κανει για συμπερασματα το χθεσινο μαλλον. Η Εθνική χωρίς τον Γιάννη είναι όπως η Εθνική του 87 χωρίς τον Γκάλη Ουτε καν. Καμια επαφη με την πραγματικοτητα η παραπανω προταση!!
washcloud Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 ^...κοίτα, δε νομίζω να ήθελε να κάνει "απόλυτη σύγκριση", Γκάλη με Αντετο. Και σίγουρα δεν υφίσταται σύγκριση "ποιότητας" των λοιπών του '87, με τους λοιπούς (πλην Γιάννη) του σήμερα. Άρα ένα δίκιο το έχει, με την έννοια του να το θέσει αναλογικά, καθώς όντως ο μικρός Αντετοκούνμπο είναι/θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους αντιπάλους, καθώς στάνταρ με την παρουσία του και λύσεις δίνει χαλαρώνοντας τους υπόλοιπους δικούς μας, αλλά και από μόνος του μπορεί να σταθεί καθοριστικός για την εξέλιξη των παιχνιδιών : και το τρέξιμο/penetration που μας λείπει διαθέτει, και αμυντικό φόβητρο ΕΙΝΑΙ ως ένα βαθμό, και πολύ μακρύς είναι για να βάζει "εύκολα" σουτ, να παίρνει ρημπάουντ, να δίνει/δέχεται πάσες και σίγουρα δείχνει πιο...φόκους (sic) από τους υπόλοιπους. Συνεπώς το "καμμία επαφή", εγώ το θεωρώ αδόκιμο, όσο κι αν μια τέτοια "σύγκριση" όντως δηλώνει τεράστια ευκολία/επιφανειακότητα στο να την κάνει κανείς. ...και να ξαναπώ : αυτή η ομάδα, τώρα βάζει βάσεις (κι ας ακούγεται καραμέλα : ΔΕΝ είναι). Νέα παιδιά (ακόμη και τον Παπά, ΝΕΟ τον λες για την Εθνική, καθώς παλιότερα όλοι ξέρουμε ποιά υπήρξε η σχέση του με την Εθνική), με νέους ρόλους. Με καινούριο κόουτς και τα πάντα όλα φρομ σκρατς, κι ας είναι οι "παλιοί" όπως Μπουρούσης, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης. Και ναι, θεωρητικά θα έπρεπε χθες πολυευρωπρωταθλητές και ψημένοι πάικτες να τα πάνε καλύτερα, δεν διαφωνώ, αλλά πιστεύω πως το χθεσινό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θα συναντάμε από εδώ και πέρα (αντικειμενικά) καλύτερες/πιο δουλεμένες ομάδες (και στις έδρες τους και τα πάντα όλα τα χθεσινά), θα τον πίνουμε με 30άρες+ δείχνοντας ανήμποροι. Το χθεσινό απλά πήγε το χειρότερο δυνατό που θα μπορούσε να πάει. Προσπάθησαν και ΠΟΛΥ οι δικοί μας (μέσα στην εμφανή ανημπόρια τους), αλλά δεν τους βγήκανε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ούτε καν τα σουτ (και αντιθέτως, ό,τι -δύσκολο- χάναμε εμείς, το βάζανε οι άλλοι). Ε πολύ θέλει μετά να 'ρθει η κατρακύλα; Το σημείο που θα έπρεπε να πέσει κάποιο κράξιμο (για καλό τους), ήταν που παραδόθηκαν παντελώς στην προσπάθεια για σκυλιασμένη άμυνα. Δεν νομίζω πως ούτε αυτό θα άλλαζε πολλά και να γινόταν, αλλά είναι αυτό που χτύπησε πιο άσχημα. Οι Σέρβοι όμως, μη ξεχνιόμαστε, ήταν αφιονισμένοι χθες : ακόμη και όταν σε κάποιες φάσεις κάτι πηγαίναμε να κάνουμε αμυντικά, δεν καταλάβαιναν Χριστό. Κι όταν πηγαίναμε να ταμπουρωθούμε, έστω υποτυπωδώς, αυτοί μπουμπουνάγανε τη μάνα και τον πατέρα τους απ' έξω : πιο χαρακτηριστική εικόνα για το παιχνίδι όλο, νομίζω δεν υπάρχει από εκείνο το σχεδόν στατικό τρίποντο του Μάτσβαν από τα περίπου 8 μέτρα. Σούμα : ό,τι ξύλο/ξεφτιλίκι φάνε από εδώ και πέρα, οι "νέοι" (με ή και χωρίς εισαγωγικά) ειδικά, νομίζω ότι για καλό τους θα είναι. Αρκεί βέβαια να το πάρουν έτσι. Που κάτι μου λέει, ότι τον χαρακτήρα για κάτι τετοιο, τον ΕΧΟΥΝ (πλην 2-3 εξαιρέσεων - namely ο γενικώς "αλλού-γι' αλλού" Καλάθης, ο μπαρμπα-Μπουρούσης, κι ίσως ο τέρμα επαγγελματίας Σλούκας που δεν νομίζω να συγκινείται διαφορετικά πλέον στην ζωή του, μετά από όσα έχει ζήσει).
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πάντως οι Σέρβοι, επειδή είδα αρκετό nba λόγω Γιάννη φέτος δεν είναι πια οι καλύτεροι τριποντιστες στον πλανήτη.Τους έχουν φτάσει και τους έχουν ξεπεράσει πλέον οι μαύροι που παλιά υστερούσαν σε αυτό το κομμάτι χωρίς βέβαια αυτό να σταματάει τη ροή σερβων παικτών προς το nba. Εμείς ούτε 3ποντο είχαμε ποτέ ούτε 5αρι που να έχει τεχνική. Αυτό το λέω γιατί κάποιοι γράψανε ότι μπήκαν όλα τα σουτ των Σέρβων οπότε και καλά ήταν τυχεροί. Επίσης μου προκαλεί εντύπωση πως δε βελτιώνεται καθόλου ο Γιάννης στο σουτ ενώ βαράει 400 σουτ κάθε μέρα όπως είχε πει στον Σκουντη. Σε ένα τρίποντο που έκανε χθες από τα πλάγια η μπάλα ίσα που βρήκε το πίσω μέρος της στεφάνης. Και επειδή δεν έχω χάσει φάση του στο nba το έχω δει πολλές φορές αυτό το σουτ να βρίσκει τη στεφάνη δηλαδή στο πίσω μέρος.
DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ουτε καν. Καμια επαφη με την πραγματικοτητα η παραπανω προταση!! Είσαι σίγουρος; Ο Γκάλης ανέβαζε την ομάδα μια κατηγορία πάνω. Το ίδιο κάνει και ο ο Γιάννης. Χωρίς Γκάλη θα κερδίζαμε το 87; θα κερδίζαμε ΕΣΣΔ και δυο φορές την Γιουγκοσλαβία;
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Πάντως οι Σέρβοι, επειδή είδα αρκετό nba λόγω Γιάννη φέτος δεν είναι πια οι καλύτεροι τριποντιστες στον πλανήτη.Τους έχουν φτάσει και τους έχουν ξεπεράσει πλέον οι μαύροι που παλιά υστερούσαν σε αυτό το κομμάτι χωρίς βέβαια αυτό να σταματάει τη ροή σερβων παικτών προς το nba. Εμείς ούτε 3ποντο είχαμε ποτέ ούτε 5αρι που να έχει τεχνική. Αυτό το λέω γιατί κάποιοι γράψανε ότι μπήκαν όλα τα σουτ των Σέρβων οπότε και καλά ήταν τυχεροί. Επίσης μου προκαλεί εντύπωση πως δε βελτιώνεται καθόλου ο Γιάννης στο σουτ ενώ βαράει 400 σουτ κάθε μέρα όπως είχε πει στον Σκουντη. Σε ένα τρίποντο που έκανε χθες από τα πλάγια η μπάλα ίσα που βρήκε το πίσω μέρος της στεφάνης. Και επειδή δεν έχω χάσει φάση του στο nba το έχω δει πολλές φορές αυτό το σουτ να βρίσκει τη στεφάνη δηλαδή στο πίσω μέρος. O Γιαννης δεν επαιζε χθες. Ισως εννοεις προχθες. Κατα τ'αλλα το σουτ του εχει βελτιωθει σε σχεση με πως ηταν πριν 2 χρονια, προφανως ομως παραμενει πολυ μετριος σουτερ. Μην ξεχναμε βεβαια οτι μιλαμε για 2.11 υψος, ετσι; Αναλογικα με το υψος του εχει καλο σουτ και το βελτιωνει συνεχως. Μικρος ειναι αλλωστε και δουλευει σκληρα. Αλλοι στην ηλικια του, προσπαθουν να βελτιωσουν την ντριμπλα τους και δεν τα καταφερνουν. Και αλλοι που παιζουν γκαρντ, εχουν υψος που τους βοηθαει στο μακρινο σουτ και δηλωνουν ευθαρσως οτι το δουλευουν σκληρα σουταροντας τριποντα ολο το καλοκαιρι, καταφερνουν και γινονται χειροτεροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις