YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Συμπτωματικα αυξανονται τα αρθρα που αφηνουν υπονοουμενα σε βαρος του Αντετοκουνμπο και μαλιστα ειναι γαρνιρισμενα απο την κακως εννοουμενη "αντικειμενικοτητα", με λιγα λογια προπαγανδα με τα ολα της.Εχουν λοιπον αναγαγει σχεδον σε θεμα προδοσιας απο τον Γιαννη, το γεγονος οτι θα παει Κινα για 5 μερες, πραγμα για το οποιο ο ιδιος ειχε ενημερωσει και ειχε συμφωνησει εγκαιρα.Επισης οι ενοχλησεις στο γονατο του δεχονται κι αυτες την "αντικειμενικη" κριτικη των ΑΡΔ μας, οτι και καλα παει να μας την φερει μαζι με τους Bucks για να την σκαπουλαρει απο το Ευρωμπασκετ οπως την σκαπουλαρε απο τα φιλικα.Νομιζω οτι δεν χρειαζεται πολλη προσπαθεια ακομα απο ΑΡΔ-κοσμο-ΕΟΚ για να χαθει κι αυτος ο παιχτης. Κοντα ειμαστε, αμα το συνεχισουμε λιγο ακομη. Συνειδητα δεν δινω links γιατι δε θελω να παιρνουν ουτε ενα click τετοια αρθρα, τουλαχιστον οχι απο δικες μου παραθεσεις. Δεν εχουν θεμα να γραψουν αυτην την περιοδο για να βγαλουν μεροκαματο (μεγαγραφες αιωνιων τελος, Λοτζεσκιαδα τελος, διακοπες Σπανουλη με την Ολυμπια στη Μυκονο τελος) και βγαζουν χολη στον Αντετοκουνμπο επειδη δεν εχει παιξει το παιχνιδι των δημοσιων σχεσεων μαζι τους για να τους χαριζει clicks και μεροκαματα. 3
Edel Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Αφού είναι μπαστουνοβλαχοι, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ο οργανισμός NBA. Καλό θα ήταν η ΕΟΚ να βγει και να προστατέψει το παίχτη αν υπήρχε ήδη συμφωνία 1
kargo130 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Προφανως υπηρχε συμφωνια απο πολυ πιο πριν. Αλλα εδω εχουμε αλληλουχια μικρο πραγματων που οδηγει σε μιζερα αρθρα. Απουσια απο τα φιλικα λογω μικροτραυματισμου - > συντριβη απο σερβια -> china tour εν μεσω προετοιμασιας. Στην Ελλαδα ειμαστε δεν θελει και πολυ για να αρχισουν τα οργανα.
DIMITRISG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ο Αντετοκούμπο ήρθε για να παίξει και να κερδίσει. Είναι παίκτης βαρύ πυροβολικό κατηγορίας Ντουραντ και Λεμπρόν. Ο μοναδικός πενταδάτος Ολ Σταρ στο Ευρομπάσκετ. Όταν δεν προκριθήκαμε στους ολυμπιακούς πήρε την ευθύνη πάνω του. Ο λόγος είναι επειδή έβλεπε ότι είναι ο καλύτερος και μπορεί να κάνει την διαφορά και η εθνική να κερδίσει και Ισπανία και Σερβία. Υπάρχουν πολλά σημεία στο παιχνίδι που είναι ανίκητος. Αυτό που συμβαίνει με την συμμετοχή του στα φιλικά, αν ο Μίσσας είναι όντως στρατηγός, πρέπει να είναι τακτική για τους αντιπάλους. Θα δείξουμε τα δόντια μας και το παιχνίδι με τον Γιάννη στην πρώτη γραμμή όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. 3
sl028 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ο λόγος είναι επειδή έβλεπε ότι είναι ο καλύτερος και μπορεί να κάνει την διαφορά και η εθνική να κερδίσει και Ισπανία και Σερβία. Ωραία τα όσα λες, αλλά κάπως ρομαντικά. Ο Γιάννης πιο πολύ έχει το μυαλό του στη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, παρά στην Εθνική. Και αν θες τη γνώμη μου, πολύ καλά κάνει. Καλύτερα μια ομαδική διάκριση Αμερική, παρά ένα μετάλλιο με την Εθνική. Κι ύστερα τι νόημα έχει να βάζουμε έναν ολ σταρ να παίζει με τον Καλάθη, τον Αγραβάνη και τον Παππά; Για να πουλάμε μούρη και να λέμε ότι έχουμε μπάσκετ; Από τη Σερβία, στην προηγούμενη διοργάνωση που παίξαμε, χάσαμε με 20 πόντους διαφορά ΜΕ τον Αντετοκούμπο. Έκτοτε, η Σερβία έχει δυναμώσει, και η Ελλάδα έχει..... (είδες πόσο έχει δυναμώσει προχτές) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα τους νικήσουμε; Η δε Ισπανία με τα αδέλφια Γκαζόλ, μπορεί να νικήσει όποιον θέλει για πλάκα. Έχει κατακτήσει χαλαρά 3 από τα 4 τελευταία ευρωμπάσκετ. Για να μη μιλήσουμε για τις υπόλοιπες ομάδες (Γαλλία, Λιθουανία, Σλοβενία) Προσωπικά, θεωρώ πως μόνο από θαύμα θα κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Και στην πεντάδα αν πλασαριστούμε, θα 'ναι επιτυχία, σύμφωνα με το ρόστερ που κατεβάζουμε.
margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Η φάση με τον αντετοκουνμπο βρωμάει λιγο...τωρα διαβάζω οτι θα εξεταστεί στην Κίνα απο γιατρούς των Μπακς. Δε θα εκπλαγώ αν τελικά μάθουμε οτι δε του επιτρέπουν να αγωνιστεί. Θα δειξει 1
moure Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Η φάση βρωμάει γιατί δεν έχει βγει επίσημα η ομοσπονδία να ενημερώσει για την κατάσταση,για τον τραυματισμό δεν λένε τίποτα και για το ταξίδι στην Κίνα διέρρεαν ότι ήταν υποχρέωση για το NBA ενώ τελικά ήταν για χορηγούς. Όταν δεν λες τα πράγματα ως έχουν δίνεις το περιθώριο σε διάφορους να βγάζουν σενάρια. Μακάρι να είναι γερό το παιδί.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όσοι πιστεύουν ακόμα ότι ο κάθε "Γιάννης" είναι πρώτα Έλληνας και μετά επαγγελματίας είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Όσοι πιστεύουν ακόμα ότι ο κάθε "Γιάννης" είναι πρώτα Έλληνας και μετά επαγγελματίας είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. O Γιαννης ειναι πρωτα επαγγελματιας. Και σε αυτην την περισταση εχει φερθει ακρως επαγγελματικα, εχοντας ενημερωσει (και συμφωνησει) εγκαιρως με την ομοσπονδια για το ταξιδι στην Κινα. Το γιατι ξαφνικα ορισμενοι αφηνουν αιχμες αυτη τη στιγμη εναντιον του, σε σημειο να αμφισβητουν ευθεως ακομα και θεματα υγειας, ειναι αποριας αξιο μεν, επιβεβαιωνει δε οτι σαν λαος-ΑΡΔ-κοινωνια ημασταν, ειμαστε και θα παραμεινουμε μπαμπουινοι. Το παληκαρι αντι να καθεται να αρρωσταινει με τον καθε πικραμενο ρεπορτερ της ψωροκωσταινας ή τον καθε απιθανο τυπο της ΕΟΚ ή τον καθε γελοιο οπαδο, καλα θα κανει να ριξει ενα Χ στην εθνικη γιατι πολυ απλα επιβεβαιωνουμε σε καθε ευκαιρια οτι δεν μας αξιζουν τετοιοι παιχτες. Τολμησε να εχει ενοχλησεις στο γονατο κι εχασε 2 φιλικα: εθνικος προδοτης. Τολμησε να ερθει να παιξει στην εθνικη εχοντας προσυμφωνησει με την ΕΟΚ ενα επαγγελματικο ταξιδι στην Κινα: φραγκοφονιας και προδοτης μαζι. Γυρνα ΗΠΑ Γιαννη, θα σου χαλασουν το μυαλο εδω περα...Δεν ειμαστε για τιποτα. Διαφορετικα, παιξε το παιχνιδι των δημοσιων σχεσεων με τους ΑΡΔ αν θες να μη δεχεσαι πολεμο. Απο σενα περιμεναν να βγαλουν μεροκαματα αυτο το καλοκαιρι και επειδη δε τους εκανες το χατηρι και πας Κινα (και τους στερεις 5 μερες "ρεπορταζ" και clicks) βλεπεις ποσο ευκολα μετατρεπεσαι σε ανεπιθυμητος εν μια νυκτι. Κανιβαλισμος. 2
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 O Γιαννης ειναι πρωτα επαγγελματιας.Και σε αυτην την περισταση εχει φερθει ακρως επαγγελματικα, εχοντας ενημερωσει (και συμφωνησει) εγκαιρως με την ομοσπονδια για το ταξιδι στην Κινα.Το γιατι ξαφνικα ορισμενοι αφηνουν αιχμες αυτη τη στιγμη εναντιον του, σε σημειο να αμφισβητουν ευθεως ακομα και θεματα υγειας, ειναι αποριας αξιο μεν, επιβεβαιωνει δε οτι σαν λαος-ΑΡΔ-κοινωνια ημασταν, ειμαστε και θα παραμεινουμε μπαμπουινοι. Το παληκαρι αντι να καθεται να αρρωσταινει με τον καθε πικραμενο ρεπορτερ της ψωροκωσταινας ή τον καθε απιθανο τυπο της ΕΟΚ ή τον καθε γελοιο οπαδο, καλα θα κανει να ριξει ενα Χ στην εθνικη γιατι πολυ απλα επιβεβαιωνουμε σε καθε ευκαιρια οτι δεν μας αξιζουν τετοιοι παιχτες.Τολμησε να εχει ενοχλησεις στο γονατο κι εχασε 2 φιλικα: εθνικος προδοτης.Τολμησε να ερθει να παιξει στην εθνικη εχοντας προσυμφωνησει ενα επαγγελματικο ταξιδι στην Κινα: φραγκοφονιας και προδοτης μαζι.Γυρνα ΗΠΑ Γιαννη, θα σου χαλασουν το μυαλο εδω περα...Δεν ειμαστε για τιποτα. Συμφωνούμε απόλυτα έχω την εντύπωση. Αν υπάρχει θέμα υγείας φυσικά και αυτό θα κοιτάξει πρώτα και ο ίδιος και αυτοί που έχουν επενδύσει πάνω του εκατομμύρια.
moure Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Από την στιγμή που έχει ενημερώσει από πριν ότι πρέπει να λείψει για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το ότι πάει το ιατρικό επιτελείο των μπακς στην Κίνα είναι ανησυχητικό γιατί η ομοσπονδία θα έχει στείλει στους μπακς όλες τις εξετάσεις που έκανε στη Ελλάδα και λογικα αυτοί δεν καλύφθηκαν από αυτές. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Από την στιγμή που έχει ενημερώσει από πριν ότι πρέπει να λείψει για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το ότι πάει το ιατρικό επιτελείο των μπακς στην Κίνα είναι ανησυχητικό γιατί η ομοσπονδία θα έχει στείλει στους μπακς όλες τις εξετάσεις που έκανε στη Ελλάδα και λογικα αυτοί δεν καλύφθηκαν από αυτές. Aν υπαρχει προβλημα στο γονατο, shit happens, αλλα πρεπει και αυτο να το σεβαστουν απαντες. Ειδικα αυτο που ειναι θεμα υγειας. Επιπλεον, αναμεσα στη διαγνωση των Bucks και της ΕΟΚ, επιτρεψτε μου να εμπιστευομαι ξεκαθαρα αυτη των Bucks. Και για λογους τεχνογνωσιας και για λογους σκοπιμοτητας. Πχ η ΕΟΚ δεν θα ειχε κανενα προβλημα να τον βαζει να παιζει για 10 μερες με διαπιστωμενο προβλημα στο γονατο. Και ζημια να παθει, το κριμα στους Bucks. Εμεις θα τον θελουμε σε 1-2 καλοκαιρια παλι και θα ειναι ετοιμος, οποτε γιατι οχι; Το 'χουμε δει αυτο το εργο με πολλες εθνικες, ειδικα ευρωπαικες. Εδω βαζαν τον Μπουρουση μεσα με δηλωμενο σπασμενο χερι, τον Αντετοκουνμπο που εχει ενοχλησεις στο γονατο θα ντραπουν να λιωσουν; Για τους Bucks ομως ειναι περιουσιακο στοιχειο και κολονα, συνεπως αυτοι θα αποφανθουν αν υπαρχει ή δεν υπαρχει προβλημα στο γονατο. Αν δουν το παραμικρο δικαιως θα πρεπει να τον προφυλαξουν. Αν ειναι καθαρο το γονατο, θα τον αφησουν να παιξει, οπως τον αφησανε να ερθει στην προετοιμασια αλλωστε. Ειναι ξεκαθαρη η καστασταση και τα διαφορα αρθρα των ΑΡΔ δημιουργουν κλιμα χωρις να υπαρχει κανενας λογος. Και δημιουργουν κλιμα απεναντι σε εναν ανθρωπο που θα επρεπε οι ιδιοι πρωτα, να τον εχουν ως κορη οφθαλμου. Αλλα ειπαμε. Ελληναραδες κανιβαλοι, δεν κανουμε για τιποτα πραγματικα. 1
moure Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Όπως είπα και πριν μακάρι να είναι γερό το παιδί,φυσικά και δεν πρέπει να παίξει αν υπάρχει πρόβλημα,έχει όλα τα χρόνια μπροστά του για να βοηθήσει. Πάντως εγώ δεν εγώ ακούσει κανένα να υπονοεί ότι είναι μούφα ο τραυματισμός για να μην παίξει,έχω ακούσει ότι ο τραυματισμός είναι σοβαρότερος από όσο λένε και το κρυβουν στην ομοσπονδία,έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει θέμα με την ασφάλεια του παίχτη που δεν την έχει πληρώσει η ομοσπονδία,αλλά για μούφα τραυματισμό που λες δεν έχω ακούσει.
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Όπως είπα και πριν μακάρι να είναι γερό το παιδί,φυσικά και δεν πρέπει να παίξει αν υπάρχει πρόβλημα,έχει όλα τα χρόνια μπροστά του για να βοηθήσει. Πάντως εγώ δεν εγώ ακούσει κανένα να υπονοεί ότι είναι μούφα ο τραυματισμός για να μην παίξει,έχω ακούσει ότι ο τραυματισμός είναι σοβαρότερος από όσο λένε και το κρυβουν στην ομοσπονδία,έχω ακούσει επίσης ότι υπάρχει θέμα με την ασφάλεια του παίχτη που δεν την έχει πληρώσει η ομοσπονδία,αλλά για μούφα τραυματισμό που λες δεν έχω ακούσει. Περα απο τα αρθρα των ΑΡΔ που "θετουν ερωτηματα" για τις ενοχλησεις στο γονατο και τη μη συμμετοχη του στα φιλικα, αφηνοντας να ενοηθουν διαφορα πραγματα πλην του προφανους (οτι οντως δηλαδη μπορει να εχει θεμα στο γονατο), πηρε το ματι μου κι ενα σχολιο περι υποθεσης που βρωμαει για να τον βγαλουν τραυματια οι Bucks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις