Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τους πίεσε να αγωνιστεί (εγώ πιστεύω ξεκάθαρα πως ήθελε να αγωνιστεί), αλλά μάλλον προέκυψε κάποιο θέμα (δε γνωρίζουμε τι ακριβώς) και οι Μπακς βρήκαν ευκαιρία να του πουν όχι.

Αν δε μάθουμε το θέμα, μπορεί ο  καθένας να κάνει εικασίες και μόνο εικασίες.

Αυτο χαλαει το παραμυθι πολλων εδω μεσα (και της ΕΟΚ) διοτι μεσες ακρες μας λενε οτι δεν εχει θεληση να παιξει κλπ .

Εγω λοιπον λεω το πιο ξεκαθαρο πραγμα απο ολα. Απο την μερα της αποφασης να παιξει (αποφασης του Γιαννη και των Μπακς) μεχρι σημερα, εχουν μεσολαβησει καποια πραγματα. Το πιο προφανες ειναι οτι παιχτης ποναει στο γονατο και το συνεπακολουθο αυτου ειναι να προστατευθει. Δεν γινεται την μια μερα να του δινουν το οκ και μετα απο 1 μηνα να του ριχνουν ακυρο...Κατι συμβαινει κι αυτο σιγουρα δεν ειναι η κυκλοθυμια των Μπακς.

Παντως βαση ολης της φασαριας και κυριως της λασπης που εχει πεταχτει σε βαρος του Γιαννη (και τις επομενες ημερες θα διογκωθει κι αλλο) θεωρω οτι ο Γιαννης δεν πρεπει να ξανακατεβει με την εθνικη, οσο κι αν ο ιδιος το θελει τοσο πολυ.

Δεν αξιζει στους Ελληνες οπαδισκους και δεν αξιζει και στην ΕΟΚ τετοιος παιχτης.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως βαση ολης της φασαριας και κυριως της λασπης που εχει πεταχτει σε βαρος του Γιαννη (και τις επομενες ημερες θα διογκωθει κι αλλο) θεωρω οτι ο Γιαννης δεν πρεπει να ξανακατεβει με την εθνικη, οσο κι αν ο ιδιος το θελει τοσο πολυ.

Δεν αξιζει στους Ελληνες οπαδισκους και δεν αξιζει και στην ΕΟΚ τετοιος παιχτης.

Το καλο ειναι οτι η γνωμη σου δεν εχει την παραμικρη σημασια και ουτε καν φυσικα θα φτασει σε αυτια εμπλεκομενα.

Οποτε αθλια ως ευχη και ευτυχως δεν θα βγει.

Βασικα μπορει και να βγει μεσω αλλης διαδικασιας(οχι ως θεληση του παικτη δηλαδη) εαν ο Αντετοκουνμπο συνεχισει τις πολυ καλες εμφανισεις στο ΝΒΑ οποτε βλεπω τετοιους σοβαρους τραυματισμους πριν απο εθνικες διοργανωσεις να πυκνωνουν....

Δημοσ.

Ενω ειδες γνωματευση των Μπακς οτι ο Γιαννης δεν ειναι καλα ε;;ειδες εξετασεις και το εχεις ασπαστει!!!

Στοιχεια δεν εχεις για καμια απο τις 2 πλευρες κι ομως τοσες ωρες πας να βγαλεις τρελους ολους τους υπολοιπους και να υπερασπιζεσαι τους αμερικανους, γιατι, γιατι ετσι.

Δημοσ.

Ενω ειδες γνωματευση των Μπακς οτι ο Γιαννης δεν ειναι καλα ε;;ειδες εξετασεις και το εχεις ασπαστει!!!

Στοιχεια δεν εχεις για καμια απο τις 2 πλευρες κι ομως τοσες ωρες πας να βγαλεις τρελους ολους τους υπολοιπους και να υπερασπιζεσαι τους αμερικανους, γιατι, γιατι ετσι.

Μπερδευεσαι ως συνηθως. ΑΠο την πρωτη στιγμη το επιχειρημα μου ειναι ενα και μοναδικο: Το τι λεει ο ιδιος ο παιχτης.

Ο ιδιος ο παιχτης μιλαει για αφορητους πονους.

Δεν ειμαι εγω αυτος που θα τον διαψευσω. Απαιτει θρασος και πολλα αλλα πραγματα για να πεις σε καποιον που ισχυριζεται οτι εχει Χ προβλημα υγειας με Υ συμπτωματα οτι δεν λεει αληθεια, χωρις να διαθετεις αποδειξεις για να υπερασπιστεις αυτη την αποψη.

Το ποιος κανει τι, το αφηνω στην κριση αλλων.

Επιπλεον, τον λογο του Αντετοκουνμπο τον θεωρω αξιοπιστο. Ποτε δεν εχει δωσει δικαιωμα για το αναποδο.

Σε αντιθεση με την ΕΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του YourTrueLegend. Αυτο ηθελα να γραψω πριν και το ξεχασα.

ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ αντιμετωπιση.

Ο YourTrueLegend ειπε οτι αφου δεν ειδαμε εξετασεις της ΕΟΚ που να λεει οτι ειναι καλα αρα δεν ειναι καλα.

Απο την αλλη ξεχναει να αναφερει οτι δεν ειδαμε επισης εξετασεις των Μπακς που να δειχνει οτι εχει κατι. Αλλά εκει ΣΙΩΠΗ. Δεν το λεμε καν.

Και μην αγχωνεσαι, τρελους δεν θα μας βγαλει, γιατι εγω που πλεον συμμετεχω σε αυτη την συζητηση δεν θα τον αντιμετωπιζω με το γαντι οπως βλεπω κανετε εδω και το πατε αμυντικα.

Δημοσ.

Ο λογος του αντετοκουνμπο περναει απο τα λεφτα των bucks , αν του πουν πονας πολυ θα πει ποναω πολυ. Και δε τον κατηγορω γι αυτο, στη θεση του οι περισσοτεροι θα το ελεγαν.

Κατηγορω που φτασαμε σ αυτο το σημειο να γινει η ομαδα ανω κατω.

Οποιος ποναει αφορητα δε βολταρει στην Κινα. Δυστυχως εχω πονεσει αφορητα στη ζωη μου.

Δημοσ.

Ο λογος του αντετοκουνμπο περναει απο τα λεφτα των bucks , αν του πουν πονας πολυ θα πει ποναω πολυ. Και δε τον κατηγορω γι αυτο, στη θεση του οι περισσοτεροι θα το ελεγαν.

Γιατι δε του το ειπαν πριν 1 μηνα λοιπον και το θυμηθηκαν τωρα;

Εχουμε καποια προχειρη θεωρια συνομωσιας επ'αυτου;

ΥΓ. Ακομα κι αν η εκτιμηση σου ειναι οτι οι Μπακς του ειπαν να πει οτι ποναει, ακομα κι αν εκτιμας εξ'ιδιων οτι πονος στο γονατο δεν σε αφηνει να ταξιδεψεις κλπ, επιμενω, αν δεν εχεις αποδειξεις να υποστηριξεις οτι ο αλλος ειναι οκ, απαιτειται θρασος για να βγαινεις να διαψευδεις ενα προβλημα υγειας που λεει οτι εχει. Κι αυτο γιατι μιλαμε για υγεια ανθρωπου κι οχι για καφενειακου επιπεδου ζητηματα, πχ αν ηταν οφφσαιντ ο Κατσουρανης.

Δημοσ.

Μπερδευεσαι ως συνηθως. ΑΠο την πρωτη στιγμη το επιχειρημα μου ειναι ενα και μοναδικο: Το τι λεει ο ιδιος ο παιχτης.

Ο ιδιος ο παιχτης μιλαει για αφορητους πονους.

Link για το οτι ο παικτης ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που ειχες το επιχειρημα(αρα παμε στο ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και ΟΧΙ μιλαει ΤΩΡΑ) για ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ πονους?

Γιατι εγω για απλες ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ειχα διαβασει στην αρχη. Σημερα εγιναν πονοι και οχι αφορητοι πονοι.

Δημοσ.

Link για το οτι ο παικτης ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ που ειχες το επιχειρημα(αρα παμε στο ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και ΟΧΙ μιλαει ΤΩΡΑ) για ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ πονους?

Γιατι εγω για απλες ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ειχα διαβασει στην αρχη. Σημερα εγιναν πονοι και οχι αφορητοι πονοι.

Αστο δεν αξιζει , θα κλειδωθει και το τοπικ. Αν εχεις παρακολουθησει ποστς MidiLiz ξερεις οτι δε προκειται να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Αστο δεν αξιζει , θα κλειδωθει και το τοπικ. Αν εχεις παρακολουθησει ποστς MidiLiz ξερεις οτι δε προκειται να βγαλεις ακρη.

Ξερω τα παντα. Εγω την λογικη θα την υπερασπιζομαι και ο κοσμος αναποδα να γυρισει.

Δημοσ.

Μη μπλέκεις τα πράγματα. Άλλο η Εθνική και η τιμή να εκπροσωπείς την Ελλάδα, άλλο οι οπαδοί και αλλο οι παράγοντες. 

Στην Εθνική αγωνίζεσαι για την Πατρίδα σου, για κανέναν άλλο. 

Και το ίδιο λέω σε όσους ολυμπιακούς λένε γιατί να κατέβουν οι παίκτες στην Εθνική του Βασιλακόπουλου κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Λυπηρό πραγματικά να έχουμε έναν παίχτη μέσα στους 10 καλύτερους του πλανήτη και να σκαρφιζομαστε μαλακιες για να χαλάσουμε την εικόνα του...

Η εοκ έχει βάλει αυτογκόλ εκθέτοντας τον παίχτη και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να ξεκουμπιστουν για να έρθουν κάποιοι με όρεξη και που να ξέρουν πως πρέπει να φέρονται στους αθλητές.

Η υπόθεση είναι για γέλια και δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω τι συμβαίνει όταν ξέρω ότι ο παίχτης αυτός ήρθε εδώ,προπονήθηκε και προσπάθησε να παίξει ενώ θα μπορούσε να είναι στην Καραϊβικη σε ένα σκάφος και να πίνει κοκτέιλ.

• Like 5
Δημοσ.

Προφανώς και θα πονάει ο άνθρωπος κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό.Τώρα πως γίναμε όλοι γιατροί, και από τις δύο πλευρές και μάλιστα με διαγνώσεις από το σπίτι αυτό με ξεπερνά.Ηρεμήστε και θα δούμε τι θα γίνει και με την προσφυγή της Ε.Ο.Κ και αν της παραδοθούν όλες οι εξετάσεις από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης ώστε να έχει πάτημα για αυτά που ισχυρίζεται.

Δημοσ.

Μη μπλέκεις τα πράγματα. Άλλο η Εθνική και η τιμή να εκπροσωπείς την Ελλάδα, άλλο οι οπαδοί και αλλο οι παράγοντες. 

Στην Εθνική αγωνίζεσαι για την Πατρίδα σου, για κανέναν άλλο. 

Και το ίδιο λέω σε όσους ολυμπιακούς λένε γιατί να κατέβουν οι παίκτες στην Εθνική του Βασιλακόπουλου κτλ.

Ρε εδω το παληκαρι που τον εχουν θεο σε ολο τον πλανητη του μπασκετ μπηκε στη διαδικασια και τσαλακωσε την εικονα του στον μικροκοσμο του Ελληνα οπαδισκου, τι μου λες τωρα για το αν θελει να τιμησει την πατριδα του κλπ; Εχει μπει σε τετοια διαδικασια ακριβως επειδη ηθελε σαν τρελος να παιξει, παρολα αυτα τολμησε να εχει ενοχλησεις στο γονατο και σταυρωνεται απο τους ομοεθνεις του. Σορρυ αλλα αυτο δεν αξιζει σε κανεναν, ποσο μαλλον που ποναει την πατριδα του οπως λες.

Πραγματικα εγω αν ημουν στη θεση του δε θα εδινα δεκαρα τσακιστη ξανα για καμια ΕΟΚ και κανεναν Ελληνα οπαδο που την μια λασπολογει και την επομενη με περιμενει πισω για να με κανει Θεο αν του φερεις κανα μεταλλιο.

Καμια αναγκη δεν εχει ο Γιαννης να μπλεκει με τον παραλογισμο του μεσου Ελληνα και να καθεται να τσαλακωνει την εικονα του. Για καμια πατριδα δεν εχει τετοια αναγκη κανεις παιχτης τετοιου βεληνεκους. Περασαν σουπερσταρ και σουπερσταρ απο διαφορες ευρωπαικες χωρες, αυτες οι καταστασεις μονο εδω και Τουρκια, πουθενα αλλου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...