Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω διαφωνω με την εννοια πως οταν αφηνεις την αλλη ομαδα να βρει ρυθμο τοσο ευκολα και εσυ δεν εχεις αναπτυξει σταθερες ωστε να βρουν οι δικοι σου παικτες ρυθμο, δε μπορεις να περιμενεις θαύματα ατομικα.

...εγώ πάντως ούτε περίμενα, ούτε "απαιτώ" "ατομικά ΘΑΥΜΑΤΑ" από τα παιδιά. Εκεί που στραβώνω είναι σε κάποιες λεπτομέρειες όπου το παιχνίδι σχεδόν όλων είναι στα όρια του "ανεπίτρεπτου". Δε θα με χάλαγε να χάσουμε από την Γαλλία - με χάλασε το "έτσι".

Από την άλλη, με χαροποίησε ο όποιος "εγωισμός"/"αρπαγή της ευκαιρίας" βγάλανε προς το τέλος. Δεν με ικανοποίησε φυσικά, προτιμώ σταθερές αποδόσεις από μεσολογγίτικα γιουρούσια (όσο κι αν με φτιάχνουν τα δεύτερα). Τουλάχιστον δείχνει ότι δεν είμαστε χαπατοσύνολο. 

Με άλλα λόγια : ο Μίσσας μπορεί να είναι λίγος (όπως λίγος μπορεί να είναι κι ο χρόνος του με την ομάδα) και πράγματι οι επιλογές του να επηρρεάζουν φυσικά και τους παίκτες. Αλλά, ακόμη κι αυτό, έχει ένα όριο. Και νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα με την φάση "Θανάσης", ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και όσο κι αν ακουστεί ψόφια δικιολογία, δεν μου άρεσαν καθόλου διάφορες διαιτητικές αποφάσεις σήμερα. Πιθανότατα δεν θα άλλαζε κάτι αν ήταν αλλιώς αυτές, αλλά το θέμα είναι ότι και αυτές, μάτι βγάζανε. Και ενοχλήσανε.

Και όσο κι αν ΣΥΜΦΩΝΩ πως όταν τους αφήνεις να βρούνε ρυθμό, θα σε φορτώσουν (πόσο μάλλον παίκτες όπως οι Γάλλοι), αλλά ρε πούστη μου, πράγματι σε κάποιες φάσεις ξεκωλώθηκαν οι άλλοι, όταν εμείς ψοφάγαμε και δεν έμπαινε ΤΙΠΟΤΑ.

Και...."περιέργως", όταν βάλαμε κεφάλι κάτω/μας βγήκανε κάτι τρίποντα και αιφνιδιασμοί, ούτε διαιτητικές καγκουριές παίξανε, ούτε γαλλικές κωλοφαρδίες. Τεεεεεσπα όμως...

Η ομάδα δεν είναι (ούτε γι' αστείο) ακόμη ομάδα. Αυτό είναι νομίζω το πιο βασικό. ΘΑ είναι του χρόνου; Του παραχρόνου; Δεν ξέρω.

Και για να πάει σωστά το πράμμα, θα πρέπει κάποιοι να εφοδιαστούν με θανασομαντολίνη.

Εγώ δεν περιμένω κάτι, με την έννοια του βαθμολογικού αποτελέσματος από αυτό το σύνολο. Και ακόμη και να τους γυρίσουν τα μυαλά και να πάρουν και το χρυσό, πάλι δεν θα μου λέει κάτι. Θα ΗΘΕΛΑ να βλέπω πράγματα που θα μου λένε "να, εδώ γίνεται δουλειά...". Και προπονητικά, και ατομικοπαικτικά, και διοικητικά. Μέχρι τότε, νομίζω ότι θα είμαστε σαν σύνολο, απλά ένα μάτσο παίκτες-ρολίστες της Ευρωλίγκας (άλλοι καλύτεροι - άλλοι λιγότερο καλοί) χωρίς πολλές ελπίδες να γίνουμε δυνατή εθνική ομάδα.

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον αδικούμε το Μίσσα, ο κόουτς είχε στο μυαλό του ομάδα στηριγμένη στο Γιάννη. Πεντάδα με Γιάννη - Θανάση - Σλούκα - Καλάθη και Πρίντεζη θα ήταν αρκετά καλή αμυντικά και επιθετικά. Με την αποχώρηση του Γιάννη λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά βασίστηκε στην εύκολη λύση : post παιχνίδι με Μπουρούση και Παπαγιάννη και ότι βγει. Δυστυχώς και οι 2 είναι υπερβολικά αργοί και το παιχνίδι μας εξαιρετικά προβλέψιμο. Με την εικόνα στο τελευταίο 10λεπτο ελπίζω ο κόουτς να κατάλαβε ότι μας ταιριάζει το χαμηλό σχήμα  με Θανάση - Πρίντεζη (ίσως και Αγραβάνη? ). Με σίγουρη ήττα από Φιλανδία έχουμε 2 τελικούς με Σλοβενία και Πολωνία για να αποφύγουμε Ισπανία.

Δημοσ.

Δεν ειμαστε ακριβως αυτοι. Εδω με εναν Θαναση Αντετοκουνμπο και εναν Πριντεζη κοντεψαμε να το γυρισουμε. Που να παιζανε σοβαρα και οι αλλοι. Μπορουμε να παιξουμε ΠΟΛΥ καλυτερη αμυνα και αρα γενικα να παιξουμε καλυτερα. Οχι οτι η πιθανοτητα να γινει αυτο ειναι και μεγαλη βεβαια.

Και οχι οτι αν γινει αυτο θα γινουμε φαβορι για το χρυσο ή φαβορι για μεταλλιο αλλά δεν θα υστερουμε και τοσο πολυ....

...νομίζω ότι το "γύρισμα" ήταν προδιαγεγραμμένα περιορισμένο. Λίγο η δική μας αλλαγή, λίγο που κρεμάσανε οι Γάλλοι, λίγο η διαιτησία που..."ηρέμησε", λίγο η κωλοφαρδία που σώθηκε, λίγο το γαμημένο το κάρμα αν θες - εγώ δεν πίστεψα ότι θα είχε διάρκεια το ξέσπασμα.

Όσο για "την θέση μας", για εμένα θα πρέπει "πάλι καλά" να πούμε -από απόψεως στεγνά αποτελέσματος- αν θα καταλήξουμε 8οι στο τέλος του τουρνουά. Διότι πιστεύω ότι ναι υστερούμε κατά πολύ από πολλές ομάδες.

ΔΕΝ θέλω παρ' ολ' αυτά να τελειώσουμε 8οι, το γαμημένο το χρυσό θέλω ΚΙ ΕΓΩ  :-D, και μακάρι να έρθει (που δεν), κι ας βγω εγώ μοιρολάτρης και θα πρέπει μετά να μασήσω τα σεντόνια μου...

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ευχαριστημένος αν μετά από το φετινό Ευρώ, δω δείγματα ότι κάποιοι (της ομάδας) έχουν αρχίσει να "πειράζονται" και να το βλέπουν διαφορετικά το πράγμα...

Δημοσ.

Διάβαζα πριν τον αγώνα το Ολσταρ του Σεπτεμβρίου.

Ένας δημοσιογράφος γράφει:

"Ο Θανάσης κλήθηκε λόγω Γιάννη" (μόνο για γλείψιμο)

"Ο Γιαννακόπουλος τον πήρε λόγω ονόματος για να ασχολούνται και οι Αμερικανοί και να ακούγεται το όνομα του Παναθηαϊκού"

"Στην τελική αν θέλει να παίξει μπάσκετ ας πάει να μάθει να βαρά τρίποντα πρώτα"

• Like 3
Δημοσ.

Διάβαζα πριν τον αγώνα το Ολσταρ του Σεπτεμβρίου.

Ένας δημοσιογράφος γράφει:

"Ο Θανάσης κλήθηκε λόγω Γιάννη" (μόνο για γλείψιμο)

"Ο Γιαννακόπουλος τον πήρε λόγω ονόματος για να ασχολούνται και οι Αμερικανοί και να ακούγεται το όνομα του Παναθηαϊκού"

"Στην τελική αν θέλει να παίξει μπάσκετ ας πάει να μάθει να βαρά τρίποντα πρώτα"

Oπαδοι και ΑΡΔ με τετοιες αποψεις πρεπει να δειχνονται με το δαχτυλο απο ΟΛΟΥΣ, μπας και αυτη η χωρα αποκτησει ποτε αθλητικη παιδεια. Περιθωριοποιηση με καθε τροπο μεχρι να νιωσουν τι λενε και τι γραφουν (χλωμο) και να απολογηθουν για τις -επιεικως προχειρες κι επιπολαιες- διατυπωσεις τους.
  • Like 1
Δημοσ.

...ο Θανάσης ΣΙΓΟΥΡΑ κλήθηκε ΚΑΙ λόγω Γιάννη. Όπως σίγουρα δεν κλήθηκε για να μας σώσει. Το ότι έχει βγει λίρα 99 (...ντάξει, το 100 είναι υπερβολικό :ρ) είναι άλλο καπέλο.

...ο Τρακαδόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ τον πήρε ΚΑΙ για λόγους ονόματος (...το άλλο με τους Αμερικάνους, παραείναι συνομωσιολογικό, νομίζω...). Κυρίως για αυτούς, πιθανότατα.

...όσο για αυτό με τα τρίποντα, εγώ θα έλεγα να πάει πρώτα να μάθει να τα βαράει αυτός που το έγραψε, και μετά να ξαναπιάσει στυλό και ποντίκι...

Δημοσ.

Oπαδοι και ΑΡΔ με τετοιες αποψεις πρεπει να δειχνονται με το δαχτυλο απο ΟΛΟΥΣ, μπας και αυτη η χωρα αποκτησει ποτε αθλητικη παιδεια. Περιθωριοποιηση με καθε τροπο μεχρι να νιωσουν τι λενε και τι γραφουν (χλωμο) και να απολογηθουν για τις -επιεικως προχειρες κι επιπολαιες- διατυπωσεις τους.

Οπαδοι και ΑΡΔ?

Να δειχνονται? Απο ποιους? Αφου ενα μεγαλο ποσοστο ετσι ειναι. Μπουφοι.

Η Χρυση Αυγη πόσο ειχε παρει απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? 18%? Ή παραπανω? Δεν τα παω καθολου καλα με τα πολιτικα αλλά καπου τοσο ηταν θυμαμαι. 18% ειναι ενα τεραστιο ποσό.

Οπότε..... μην ψαχνετε να βρειτε λυσεις ή επιφανειακες λυσεις διοτι το θεμα ειναι πολυ βαθυτερο(οτι ενα μεγαλο μερος των Ελληνων εκτος απο ανοητοι ειναι και ρατσιστες):

http://www.newsit.gr/ellada/aisxos-xrysaygites-vandalisan-gkrafiti-gia-ton-antetokounmpo-sta-sepolia-pics/2203969/

• Like 1
Δημοσ.

...ο Θανάσης ΣΙΓΟΥΡΑ κλήθηκε ΚΑΙ λόγω Γιάννη. Όπως σίγουρα δεν κλήθηκε για να μας σώσει. Το ότι έχει βγει λίρα 99 (...ντάξει, το 100 είναι υπερβολικό :ρ) είναι άλλο καπέλο.

...ο Τρακαδόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ τον πήρε ΚΑΙ για λόγους ονόματος (...το άλλο με τους Αμερικάνους, παραείναι συνομωσιολογικό, νομίζω...). Κυρίως για αυτούς, πιθανότατα.

...όσο για αυτό με τα τρίποντα, εγώ θα έλεγα να πάει πρώτα να μάθει να τα βαράει αυτός που το έγραψε, και μετά να ξαναπιάσει στυλό και ποντίκι...

Δεν κληθηκε λογω Γιαννη επ'ουδενι και κυριως οχι με την εννοια που το λενε οσοι το λενε (οτι και καλα ηταν προυποθεση απο τον ιδιο το Γιαννη ή γλειψιμο προς αυτον).

Ο Πασκουαλ (και οχι ο ΔΓ) τον πηρε γιατι ο ΠΑΟ εψαχνε 3ρι και Ελληνα σε αυτη τη θεση και ηταν ο μοναδικος που υπηρχε διαθεσιμος. Ο αλλος ηταν ο γερο-Περπερογλου που προερχεται απο τραυματισμο, κακη σεζον και... κακη προιστορια. Και ζητουσε και περισσοτερα. Αποκτηθηκε λοιπον λογω εθνικοτητας, θεσης και μπασκετικης λογικης.

@PostHelper η πρωτη φορα που θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα επειδη το κομματικοποιεις και αυτο δεν επιτρεπεται δεν θα απαντησω επ'αυτου. Θα αρκεστω στο να λεω να δειχνετε-δειχνουμε με το δαχτυλο αυτους που γραφανε οτι ο Θανασης κληθηκε στην εθνικη για να μας κανει ο Γιαννης τη χαρη να παιξει κλπ κλπ. Μονο ετσι θα αποκτησουν αθλητικη, κοινωνικη και πολιτικη παιδεια αυτοι που δεν την διδαχτηκαν. Απο τον 1ο ΑΡΔ ως τον τελευταιο καφετζη-οπαδο που αναπαρηγαγε τετοιες αποψεις εστω και για πλακα (αν και δεν ηταν καθολου πλακα αυτες οι αποψεις, δυστυχως)...

Δημοσ.

Ρε παιδες τι συζητατε για τον Θαναση, ειναι 25 και εχει με διαφορά το αθλητικότερο σωμα απο καθε Ευρωπαιο παιχτη της Ευρωλίγκα, δεν ειχε εμπειρία απο αγώνες υψηλου επιπέδου στην Ευρώπη αλλά την πήρε περσι στην Ανδορα που και πηγαν παρα πολύ καλά και εκανε και ο ιδιος καλυτερη του αναμενομένου χρονιά. Δλδ. οι Νικς γιατι τον ειχαν στο Payroll τους 2 χρόνια και γιατι του εδωσαν εστω και για 20 μερες συμβολαιο, για τον Γιαννη; Ειδε και τους διαθεσιμους Ελληνες ο Πασκουαλ που λιγοστευουν όλο και περισσότερο και πήρε παιχτη 10-15 λεπτών που θα τον βαζει για συγκεκριμένα πράγματα, θα τρίβει τα χέρια του με αυτά που βλέπει τώρα. Αδικειται πολυ ο Θανασης, μακαρι να ειχε αλλο όνομα (παναγιώτης ας πουμε B) ) για να δεχόταν λιγότερη λάσπη. 

Θα μας τρελάνετε δηλαδη, παιζει με μεσο ο πιο αθλητικός παιχτης μιας ομάδας μετριοκακών αθλητων; Απο τις πρώτες επιλογές θα επρεπε να ειναι. 

Στην εθνική των 6-7 που προσπαθούν, των 2 που δεν μπορούν και των 3 δημοσιων υπαλλήλων ο Θανασης ειναι όαση. Με άλλους θα πρέπει να ασχολείστε που δεν πιάνουν ουτε τα χαμηλά τους στανταρ και νομιζουν οτι η ομαδα ειναι τσιφλίκι τους. Αυτά παθαινεις βεβαια όταν καλεις ομάδα με προαποφασισμένη 12αδα. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν κληθηκε λογω Γιαννη επ'ουδενι και κυριως οχι με την εννοια που το λενε οσοι το λενε (οτι και καλα ηταν προυποθεση απο τον ιδιο το Γιαννη ή γλειψιμο προς αυτον).

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειπε ο Γιαννης τιποτα παρομοιο συμφωνω, αλλά το να σκεφτηκαν εστω λιγο σοβαροτερα να τον παρουν χαριν του Γιαννη ειναι πολυ πιθανο.

Ευτυχως θα ελεγα, γιατι εκτος της θελησης/ενεργειας που εχει, δειχνει οτι προσφερει και ουσιαστικα. Δεν ειναι μόνο οτι προσπαθει δηλαδη αλλά προσφερει κιολας!

Ενας απο τους 2 καλυτερους ως τωρα. Ας παρει παραδειγμα ο Παπανικολαου, ο Μπουρουσης και αρκετοι αλλοι. Αν δεν θελουν να παιξουν σοβαρα, καλυτερα να κανουν τους τραυματιες να τελειωνουμε.

Δημοσ.

Περί "προϋπόθεσης" κι εγώ δεν ξέρω, αλλά ούτε νομίζω ότι ο Γιάννης είπε ποτέ "Θανάσης ορ μπαστ" (αφήνω πάντως ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να τους είπε κάποια στιγμή κι ένα "και με τον μπρο τί θα γίνει;", δηλαδή απλά σπόντα κι από εκεί και πέρα αποφασίζουν οι άλλοι).

Όμως σίγουρα από τη μια δεν μπορεί κανείς ν' αγνοήσει το επίθετό του - από την άλλη σε μια βασιλακοπουλοκρατούμενη ΕΟΚ δεν νομίζω ότι θα ήταν μέσα στην ομάδα εάν δεν τον λέγανε όπως τον λένε. Με αυτή την έννοια και όχι με την βυσματική το λέω εγώ (...σε φάση ούτε ο Σαμαράς θα τους έδινε υπηκοότητα εάν δεν ήταν το ΝΒΑ του Γιάννη).

Περί Τράκη ή Τσάβι δεν γνωρίζω. Όσο έχει να κάνει πάντως με Τράκη, σίγουρα το κριτήριό του για το "οκέι" δεν θα ήταν αγωνιστικό (ή και ακόμα....διαβατηριακό).

Το ότι ο Θανάσης αξίζει, αν μη τί άλλο ευκαιρία (και σε Εθνική αλλά και σε σύλλογο όπως ο ΠΑΟ), είναι εκ των ων ουκ άνευ, ειδικά μετά από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με το εθνόσημο.

Θα μας τρελάνετε δηλαδη

...μάλλον εσύ θα μας τρελλάνεις, που σε λίγο θα βγάλεις τον Βασιλακό, "αξιοκράτη"...:ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω και εγω την ταπεινη μου αποψη.

Καταρχην να πω για την ανυπαρξια του παγκου, τους πηρε ενα ημιχρονο να καταλαβουν την μαυρη τρυπα με το ονομα μπουρουσης. Ακατανοητο rotation και υποστηριξη της ομαδας οταν εδειχνε οτι μπορει να το γυρισει. Πειθαρχια μηδεν ο καθενας κανει οτι θελει στο παγκο και στην ομαδα. Ηλιθια καταρτιση της ομαδας με 3 σεντερ οταν το τουρνουα δειχνει να θελει αθλητικους παικτες(γιατι δεν εχουμε καποιον νατουραλιζε οπως ολη η ευρωπη, μας χαλουσε ενας γκιστ;)

Ηλιθιοι διαιτητες που μας εκνευρισαν με τα μονιμα "καλαθι και φαουλ" στο πρωτο δεκαλεπτο.

Καποιοι παικτες προφανως δεν γουσταρουν να βρισκονται στην ομαδα, αλλιως δεν εξηγειται ο τροπος με τον οποιο παιζουν.

Καιρο ειχα να εκνευριστω τοσο σε αγωνα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...