Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Θα μας τρελάνουνε. Τέλος πάντων, άντε να δούμε, αν και πολύ δύσκολο να ανατραπεί τελευταίο 4λεπτο.
PostHelper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα μας αδικησαν καθαρα οι διαιτητες οποτε λιγη κλαψα ειναι λογικη. Στο -6 θα ειχαμε κατοχη και δεν το εδωσαν.
xgol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Γουος η ανικανοτητα του μισσα κυριως επηρεαζει παικτες που φτιάχνουν παιχνιδι (κατα βαση τους pg δηλαδη) και παικτες που πρεπει να κρυφτουν στην αμυνα (μπουρου).
deltagama Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά υπάρχει σήμερα κριτική στον Πριντεζη?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται βιασύνη και χρειάζονται λίγες αλλαγές από τη στιγμή που ποσταρει ο Ντιο. Καμία καθοδήγηση από τον πάγκο. Καμία. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξεχυλωσαν με τα τριποντα. Χαθηκε η υπομονη και γιναν αρκετα σουτ 3ποντων που δεν υπηρχε λογος να γινουν. Προφανως και ο παγκος εχει ευθυνη σε αυτο. Ουτως η αλλως ηταν δυσκολο να κλεψουμε το συγκεκριμενο ματς, αλλα με σωστη διαχειριση οταν το γυρισαμε, θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε αποτελεσμα. Αφου λοιπον ο Θανασης στο προηγουμενο ματς επαιζε με αντιπαλο χαμηλης δυναμικοτητας και η εξαιρετικη του εμφανιση "δεν μετραει", ας δουμε σημερα με την Γαλλια τι εκανε: -1ος σε ριμπαουντ -1ος στα επιθετικα ριμπαουντ -1ος σε ταπες (ειχε 2 αυτος και 0 οι υπολοιποι 11...) -1ος σε κλεψιματα (μαζι με Καλαθη, Παππα, Παπανικολαου απο 2 εκαστος) -1ος στο ranking/efficiency ...και 1ος σε πολλα αλλα πραγματα που δεν αποτυπωνονται στα στατιστικα και κυριως στην ανατροπη που επιχειρησαμε. Μαζι με Πριντεζη, Παππα και Σλουκα, ειναι αυτοι που δικαιολογουν την παρουσια τους σε αυτην την εθνικη μεχρι στιγμης. Μεγαλο παρατραγουδο για ακομα μια χρονια ο Παπανικολαου, ενω στο μηδεν παραμενει ο Παπαπετρου, ο Μαντζαρης κι ο Μπουρουσης που ολο περιμενουμε να βοηθησουν κι ολο μας εχουν στο περιμενε. 1
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδια σοβαρα για ποιο λογο δεν βαζει 3αρι τον αντε? Και τον πρι 4αρι ωστε να μη παιζει αμυνα στο π&ρ σαν 5αρι π ειναξ τοση ωρα?? Γιατί είναι ανίκανος. 1
PostHelper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα ηταν αλλά δεν κρατησε πολυ. Με 2 παικτες να παιζουν(Πριντεζης και Αντετοκουνμπο) και 10 να κοιμουνται και παλι καλα να λεμε. Ο Καλαθης ειναι σε αλλο γηπεδο!!!!!!!! Μια ευκαιρια ειχαμε και ηταν αυτη! :mad: :(
washcloud Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Γουος η ανικανοτητα του μισσα κυριως επηρεαζει παικτες που φτιάχνουν παιχνιδι (κατα βαση τους pg δηλαδη) και παιξτες που πρεπει να κρυφτουν στην αμυνα (μπουρου). Δεν κρατάω προπονητόμετρο, και δεν μπορώ να ξέρω τον βαθμό ευθύνης του. Όταν όμως ο Σλούκας χάνει τα πάντα (εδώ και καιρό ε), όσο κι αν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, όταν ο Παπανικολάου είναι τη μια "παλεύω" και την άλλη "δεν ξέρω που πατάω", όταν ο Παππάς χάνει λέι-απς ή του κλέβουν την μπάλα εκεί που πρέπει ή φάουλ να πάρει, ή σουτ να έχει ήδη κάνει ή να έχει δώσει πάσα, όταν ο Πρίντεζης είναι στο μεγαλύτερο μέρος σαν νεκροζωντανός, και όταν γενικά μιλάμε με παίκτες με μεγάλη εμπειρία, ε δεν μπορώ τόσο εύκολα να κοιτάζω με την μία τον Μίσσα για ό,τι στραβό. ...δηλαδή στο τάδε τάιμ-άουτ, είπανε συλλήβδην "γράφτε τον κλόουν στον πάγκο, πάμε να παίξουμε με πάθος ΡΕ!"...; Δεν μου κάθεται. (...όχι, δεν θεωρώ αστέρι τον Μίσσα και φταίνε όλοι οι άλλοι. Απλά να βλέπουμε κι αυτά που βγάζουν μάτι.)
xgol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ο καλαθης 2 καθη έκανε αλλα δε μου φανηκε κακός. Χασαμε ξεκαθαρα απο την κακη αμυνα στη ρακέτα. Δεν βγηκε σε καμια στιγμή το ροτεισιον με αντε στο 4 και πριντεζη παγκο (στο α ημιχρονο). Ο Παπανικολαου ηταν απαραδεκτος συμφωνω. Ο Παπας προσπαθει και βοηθαει σε καποια πράγματα. Αλλα οταν σκοραρουν και δημιουργουν τοσο ευκολα, δεν εχει νοημα να κραζουμε ατομικα τους παίκτες. Τον Μισσα τον κραζω γιατι δεν εκανε τιποτα ωστε να αλλαξει το προβλημα στη ρακετα. Σε ολο το ματς με τα κοντα σχηματα μας καναν οτι θελαν. Ο Παπαν δεν επρεπε να παρει καν χρονο, επρεπε να παιξει ο αντε στο 3 με τον παπαπετρου.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Παπαν δεν επρεπε να παρει καν χρονο, επρεπε να παιξει ο αντε στο 3 με τον παπαπετρου.O συγκεκριμενος δεν πρεπει να παρει καν χρονο στα επομενα. Καθαρα συμπληρωματικο ρολο για να δινει ανασες σε Θαναση και Παπαπετρου. Στην εθνικη Ελλαδος η παρουσια του χρονια τωρα ειναι η χειροτερη απο οποιου αλλου εχει περασει σε αυτες τις περιοδους, δεν γινεται να περναει στα ψιλα καθε φορα επειδη ειναι το αγαπημενο παιδι συγκεκριμενης μεριδας οπαδων. Η σημερινη του εικονα ειναι χαρακτηριστικη. Αμετρητα παιδικα λαθη, τεχνικες ποινες, ανυπαρκτη αμυνα και πολλα αλλα. Δεν πρεπει να μενει στο απυροβλητο κανενας παιχτης με τοσο προκλητικη αδιαφορια. Αν δεν γουσταρει, ας κανει οτι εκανε κι ο Κουφος, δεν ειναι ντροπη, ή τουλαχιστον δεν ειναι τοσο ντροπη οσο αυτο που κανει σε καθε παρουσια του στην εθνικη. Φοβερη και η εμπνευση του Μισσα να τον βαλει αμυνα πανω στον Φουρνιε. Εκει χτιστηκε η διαφορα, παρεα με τον Λοβρεν που τον μαρκαρε ο εταιρος προκλητικος Μπουρουσης. 1
xgol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα επειδη εχει κανει καλες χρονιες στην ευρωλιγκα, μπορει σιγουρα να προσφερει πραγματα. Δε μπορεις να πεις οτι δε πρεπει να παιρνει χρόνο καθολου. Απλα σημερα ηταν ολοφανερα εκτος τοπου και χρόνου. Δεν ειναι αδιαφορια, χανει τη συγκεντρωση του. Το ιδιο και στον οσφπ γι αυτο εχει μεγαλες μεταπτωσεις σπο παιχνιδι σε παιχνιδι. Απο μενα μπραβο στο θαναση και τον πρι, μπραβο και στον καλαθη που προσπαθει να μαζεψει την ομαδα μονος του παρα τα λαθη και ντροπη και αισχος για το κοουτσαρισμα του μισσα.
washcloud Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ...η διάθεσή μου δεν είναι να κράξω κανέναν, και δη "ατομικά". Συλλογικά εγώ είδα τους παίκτες - πλην Θανάση- να είναι αλλού. Για άλλη μια φορά. Και όχι, δεν τους κράζω (πλην ίσως του Καλάθη, που μάλλον θα προτιμούσα να μην είναι στην ομάδα. Ίσως και τον Μπουρούση, αλλά για άλλους λόγους). Απλά βλέπω ότι χωλαίνουν ο καθ' ένας ατομικά/αλλά όλοι μαζί ως σύνολο, με έναν τρόπο που δεν μου κάνει ότι για αυτό ευθύνεται ο προπονητής. Ίσως κουρασμένοι; Χορτασμένοι, καμμένοι - γουατέβερ; Τους δικαιολογεί αυτό και δεν τους το αρνούμαι, αλλά εκεί που καταλήγω είναι ότι δεν βλέπω να ευθύνεται για το γενικό χάλι ο προπονητής. Μερίδιο σίγουρα έχει (κι εγώ έχω επί μέρους διαφωνίες με τον χειρισμό παικτών και καταστάσεων), αλλά το θέμα είναι ότι όλη η ομάδα σαν ομάδα έχει ευθύνες (που φτάνουν μέχρι Βασιλακόπουλο κτλ). Έχουμε επίσης δει ομάδες "χωρίς προπονητή", μέχρι και να μεγαλουργούν παλιότερα. Διότι εκεί μετράει το μέγεθος "η προσωπικότητα των παικτών" κλπ, που εμείς ΔΕΝ βλέπω να έχουμε...Και ούτε ακριβώς φταίνε κι οι παίκτες (με την έννοια ότι δεν προσπαθώ να τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ) - το είπα και πριν : τους βλέπω να προσπαθούν αλλά να μην ΜΠΟΡΟΥΝ... All in all, εγώ νομίζω πως "αυτοί είμαστε - ας το πάρουμε χαμπάρι"...Κι ας ακούγεται αντιμπασκετικό κι απλά μοιρολατρικό.
xgol Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω διαφωνω με την εννοια πως οταν αφηνεις την αλλη ομαδα να βρει ρυθμο τοσο ευκολα και εσυ δεν εχεις αναπτυξει σταθερες ωστε να βρουν οι δικοι σου παικτες ρυθμο, δε μπορεις να περιμενεις θαύματα ατομικα. Τρανο παραδειγμα η νικη μας επι των αμερικανων, που ειχαμε βρει ρυθμο μεσω π&ρ και απο ενα σημειο και μετα μας εμπαιναν ολα. Βγαινω να ηρεμήσω. Αν καποιος θελει να μιλησει για βύσμα, ανετα μπορει να το κανει για τον Μισσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις