Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλέπω καμια τιμωρία Αντετοκούνμπο, αλλά δε συμφωνώ.

Η προβλεψη που κανεις εχει βαση...

Καμια εντυπωση δεν θα μου κανει να τιμωρησουν για μια αληθεια που ειπε τον Θαναση (που εχει ακουσει ΠΟΛΛΑ απο παικτες και κοσμο αλλα μεσα στο παρκε βουλωνει στοματακια) την ιδια ωρα που Παπανικολαου-Αγραβανης και Μπουρουσης-Παππας συνεχιζουν να ειναι...κολωνες της εθνικης και φυσικα ατιμωρητοι "για το καλο της εθνικης" οπως ειπε και η ΕΟΚ/Μισσας.

• Like 4
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει το παλικαρι ειναι παθιασμενος και εχει μπλεξει με αρκετους δημ υπαλληλους.

Τιμωρια δεν προκειται να πεσει λογω γιαννη.

Δημόσιος υπάλληλος δηλαδή ο μπουρούσης? που ναι μεν σέρνεται σ αυτή τη διοργάνωση, αλλά που έχει δώσει το 101% σε κάθε διοργάνωση όσο παίζει?

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δει ποτέ κάποιον σοβαρό παίχτη Έν μέσω τουρνουά να βγει να κατηγορήσει συμπαίκτες;;;

Αλλο τι λέμε εγώ κι εσυ κι ο κάθενας

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Να παίξουν με ψυχή λέει. Και δεύτερον. Δε του δίνουν την μπάλα στον αιφνιδιασμό

• Like 2
Δημοσ.

Η προβλεψη που κανεις εχει βαση...

Καμια εντυπωση δεν θα μου κανει να τιμωρησουν για μια αληθεια που ειπε τον Θαναση (που εχει ακουσει ΠΟΛΛΑ απο παικτες και κοσμο αλλα μεσα στο παρκε βουλωνει στοματακια) την ιδια ωρα που Παπανικολαου-Αγραβανης και Μπουρουσης-Παππας συνεχιζουν να ειναι...κολωνες της εθνικης και φυσικα ατιμωρητοι "για το καλο της εθνικης" οπως ειπε και η ΕΟΚ/Μισσας.

Δυσκολα τιμωρια...........απλως απο οτι φαινεται διαλυθηκε η ομαδα εντελως και φαινοταν δυστηχως απο τα φιλικα οτι κατι δεν παει καλα

• Like 1
Δημοσ.

Η δηλωση του Θαναση μπορει να ειναι σε μεγαλο βαθμο αληθινη αλλα ηταν σε λαθος στιγμη με αποτελεσμα να δημιουργησει οσα προβληματα οσα θα λυσει.Θα επρεπε να ειπωθει στο τελος και καπως πιο ηπια,προφανως ο Θανασης το εκανε λογω εκνευρισμου απο τα αποτελεσματα και οχι λογω κακιας αλλα οπως ειπα δεν θα βοηθησει.

Δημοσ.

Μετά τέρμα οι Αντετοκούνμπο από την Εθνική.

Δεν μπορεί να είναι οποιοσδήποτε παίκτης/παράγοντας/φίλαθλος/διοικητικός πάνω απο κάθε ομάδα. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η ομάδα είναι η Εθνική Ελλάδος.

• Like 2
Δημοσ.

Δημόσιος υπάλληλος δηλαδή ο μπουρούσης? που ναι μεν σέρνεται σ αυτή τη διοργάνωση, αλλά που έχει δώσει το 101% σε κάθε διοργάνωση όσο παίζει?

Δε μου αρέσει η έκφραση υπάλληλος..

Αλλα δε παίζει ή δε μπορεί

Δημοσ.

Καθαρα για αυτο το τουρνουα το λεω που ο καθενας απο τους "ΗΓΕΤΕΣ" κανει οτι γουσταρει. 

Θα στιγματιστει για αυτο που εκανε σημερα, φαουλ γιατι βαρεθηκε/σπαστικε/ξινιστηκε. Απαραδεκτο απλα

Δημοσ.

Τιμωρία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πέσει, γιατί ο Αγραβάνης έπρεπε να είναι ήδη ΑΘήνα που είχε και το θράσος να κάνει δηλώσεις απόψε.

( γαύρος είμαι ). 

• Like 3
Δημοσ.

Ο άνθρωπος που έπαιζε με σπασμένο χέρι πρέπει να τ ακούσει απο τον κάθε Θανασάκη... (όπως κι αν λέγεται)

Μύλος τα αποδυτήρια -χειρότερα απ ο,τι ηταν- μετά τη δήλωση του παίχτη.

προσπαθώ να σκεφτώ αντίστοιχη δήλωση και δε θυμαμαι...

Δημοσ.

Δεν μπορεί να είναι οποιοσδήποτε παίκτης/παράγοντας/φίλαθλος/διοικητικός πάνω απο κάθε ομάδα. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η ομάδα είναι η Εθνική Ελλάδος.

Ηδη εχεις 4 παικτες που ειναι πανω απο την ομαδα.

Εννοω αυτους που πλακωθηκαν στην προετοιμασια αλλα ακομα βρισκονται στη 12δα.

Ο Θανασης σε πειραξε που στην τελικη δεν ειπε και τιποτε τρομερο; Ισως το καλυτερο timing θα ηταν αυριο το απογευμα, αλλα κλαιν μαιν, λες και αμα το κρατουσε για αυριο θα σωζοτανε το συνωθυλευμα.

Ο άνθρωπος που έπαιζε με σπασμένο χέρι πρέπει να τ ακούσει απο τον κάθε Θανασάκη... (όπως κι αν λέγεται)

Ναι τα αποδυτηρια τη σημερινη δηλωση περιμεναν να γινουν μυλος.

Στο ξενοδοχειο ακομα επισκευαζουν τις ζημιες που προκαλεσε ο Μπουρουσης με τον Παππα. Ο Παπανικολαου με τον Αγραβανη ζητημα αν αλλαζουν καλημερα μετα το αρπαγμα με τη Σερβια.

Ο Θανασης σου χαλασε το ονειρο εσενα.

Ειναι ξεκαθαρο οτι με το συγκεκριμενο παιχτη εχεις εμπαθεια. Πριν λιγες μερες δηλωσες ευθαρσως οτι ειναι βυσμα και δε θα επρεπε να ειναι στη 12δα, και τωρα που ειναι ο καλυτερος παιχτης της εθνικης δηλωνεις οτι σου χαλασε τα αποδυτηρια. Τα λεγομενα σου στην κριση του καθενος.

Εμπαθεια αλλωστε εβγαλες και με τον τραυματισμο του αδερφου του. Ποιος ξερει τι κρυβεται πισω απο αυτην την εμπαθεια προς τα 2 αδερφια.

• Like 4
Δημοσ.

Ο Αγραβάνης γιατί δεν είναι σπίτι του ήδη τότε ;;  Κατάλαβες τι γίνεται;;

Έχω πει από τα φιλικά ότι αν ήταν στο χέρι μου, θα ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ Κ21 που πηρε το χρυσο πριν κανα μηνα και θα την κατεβαζα στο Ευρωμπάσκετ !!

Σου απάντησα πιο πάνω αλλά χάθηκε στον χαμό. Σιγάλας το 2001 "δεν ματώνουν για την φανέλα ρε γαμώτο "

• Like 2
Δημοσ.

Ο Αγραβάνης γιατί δεν είναι σπίτι του ήδη τότε ;;  Κατάλαβες τι γίνεται;;

Έχω πει από τα φιλικά ότι αν ήταν στο χέρι μου, θα ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ Κ21 που πηρε το χρυσο πριν κανα μηνα και θα την κατεβαζα στο Ευρωμπάσκετ !!

Σου απάντησα πιο πάνω αλλά χάθηκε στον χαμό. Σιγάλας το 2001 "δεν ματώνουν για την φανέλα ρε γαμώτο "

Εχουμε καταλάβει τι γινεται, το γιατί έπρεπε να επιτεθεί ο παίχτης σε συμπαίκτες και να διαλυθούν τελείως οι οποίες ελπίδες , δεν κατάλαβαμε. Ας έλεγε μετά ο,τι είχε να πει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...