Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω να θίξω λίγο και το θέμα των δημοσιογράφων, βασικά του Ιωάννου που αμέσως μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα και πριν από κρίσιμο καθοριστικό παιχνίδι, στήνει στη γωνία τους παίκτες και τους "μαλώνει" (με ποιο δικαίωμα ρε φίτσουλα; ) και ρίχνει και καρφιά " ο συμπαίκτης σου μου είπε έτσι, τι έχεις να του απαντήσεις;" Απορώ πως δεν τον έχει βρίσει ακόμα κανένας.

Δηλαδή ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, έχουμε και τον ηλίθιο να το χειροτερεύει.

Επεξ/σία από DhZou
  • Like 7
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θέλω να θίξω λίγο και το θέμα των δημοσιογράφων, βασικά του Ιωάννου που αμέσως μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα και πριν από κρίσιμο καθοριστικό παιχνίδι, στήνει στη γωνία τους παίκτες και τους "μαλώνει" (με ποιο δικαίωμα ρε φίτσουλα; ) και ρίχνει και καρφιά " ο συμπαίκτης σου μου είπε έτσι, τι έχεις να του απαντήσεις;" Απορώ πως δεν τον έχει βρίσει ακόμα κανένας.

Δηλαδή ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, έχουμε και τον ηλίθιο να το χειροτερεύει.

Τι περιμένεις όταν είμαστε η μόνη χώρα που αντί να χει βετεράνους παίχτες στις μεταδόσεις, έχουμε τον κάθε άσχετο Χατζη-απαυτό και Απ'το-αλλο;  Και πληρώνουμε και χαράτσι κάθε μήνα στην ΕΡΤ τόσα χρόνια για να βλέπουμε 10 αγώνες τον χρόνο.

Δημοσ.

Ερωτηση λιγο εκτος θεματος. Ειναι εφικτο να παραπονεθουμε καπου, ας πουμε στην ΕΡΤ για να φυγει ο Ιωαννου; Δεν παει αλλο αυτο το πραγμα, εχουμε 2017, δεν μπορει να γινει κατι;

Δημοσ.

Ερωτηση λιγο εκτος θεματος. Ειναι εφικτο να παραπονεθουμε καπου, ας πουμε στην ΕΡΤ για να φυγει ο Ιωαννου; Δεν παει αλλο αυτο το πραγμα, εχουμε 2017, δεν μπορει να γινει κατι;

Μπα. Ηδη εμφανίζεται ως ο γνωστης των παντων. Ηδη κανουν εκπομπη που τον αφηνουν να μιλάει 10-15' χωρις διακοπή σαν να βγαζει διάγγελμα. Θεωρώ ότι εχει 20 χρονάκια μπροστά του. Ο ανθρωπος λατρευει να ακουει τον εαυτό του να μιλάει και τωρα παλι βγαζει διαγγελμα. 

Δημοσ.

Ο Παπαπετρου τι ειπε δηλαδη και τον φαγατε; Του πεταξε ο Ιωαννου live οτι ο Θανασης ειπε οτι καποιοι δε θελουν να παιζουν και απαντησε οτι αυτα δεν υπαρχουν και συμπληρωσε γενικα οτι δεν ειναι σωστο να στοχοποιουνται συγκεκριμενοι παιχτες. Καλυτερα να μην απαντουσε αλλα και αυτος ειχε πιεση και θυμο. Ιερη αγελαδα εχει καταντησει αυτος ο Αντετοκουμπο.

Starting 5 ο χθεσινος MVP.

Δημοσ.

..., αλλα εδω εχουμε και θεμα μεσα στην ομαδα ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Αυτο ξαφνικα δεν θα φυγει, γιατι πολλοι απο αυτους θα γυρισουν και του χρονου.

Ολα χρειαζονται αλλαγη και η νοοτροπια των εκατομυριουχων ειναι ενα απο αυτα.

Ρε συ αυτό πάντα υπήρχε. Ίσως όχι στο βαθμό τώρα, αλλά δεν θα'ναι όλοι καλά με όλους.

Αυτα τα περνάνε καθημερινά οι προπονητές. Ειδικά σε συλλόγους με ακριβά συμβόλαια.

Δεν γίνεται όμως να θάβουν το ορθολογικό μπάσκετ Τρινκιέρι (ας είχε θέματα αμυντικά), και να "σκεπάζουν" τις ηλιθιότητες Κατσικάρη ή να λέμε δάσκαλο του μπάσκετ τον Μίσσα (μαλάκες μου, ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, όχι κάνας Ζοτς, όχι Ντούντα, ο Μίσσας!!!). Αυτές είναι γραμμές από κεφάλι, και φάνηκε περίτρανα από βαλτούς, σε διάφορα sites, που λένε για υγεία το ξύλο μεταξυ των παιχτών, ωραίος και αυθεντικό τυπάκι ο Παππάς και άλλα τέτοια ωραία, αλλά συνάμα ρίχναν μπηχτές για Γιάννη. Σιχάματα.

Μην τα ξαναλέω, θέλουμε ικανό (και ακριβό αν είναι ξένος) κόουτς. Και ο Πρίφτης τα ίδια και χειρότερα θα τράβαγε.

Δημοσ.

...διευθυντής του αθλητικού τμήματος είναι (. . . ), όχι απλά εκφωνητής. Δεν διώχνεται τόσο εύκολα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...