Xero1991 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μια φορά να ξαναπεί "από αυτόν δεν χάνουμε".. ΜΙΑ 5
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι καλός παίκτης ο Κούλικ, δεν είναι κακός παίκτης ο Κούλικ. Αλλα ναι , απ' αυτόν δεν χάνουμε!!1
~mxls~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Νταξ, το σημερινό λίγο σοβαροί να είμαστε, το έχουμε.
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο μόνος σοβαρός ο Γιώργος Μπογρης, εξαιρετικός με 0 λάθη και σήμερα. 6
deltagama Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τι έβαλε ο άλλος στο τέλος ρε πουστη μου;Ανησυχώ γιατί αποκλείεται να μας παν τα τρίποντα έτσι στο δεύτερο ημίχρονο.
eliasjuve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προχθές που μιλούσε στο τηλέφωνο ο Ιωάννου και ακούστηκε στον αέρα τι παίχτηκε; Για τον Αγραβάνη έλεγε να γυρίσει πίσω;
KaRouLi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προηγούμαστε μια φορά κι εμείς? Θα γκρεμίστηκε κανένας φούρνος. Μόνο εμένα δε μου αρέσει όταν ο Καλάθης κάνει ντριπλα πίσω από την πλάτη του? Κάθε φορά που το κάνει με ενοχλεί πολύ και 2 φορές τουλάχιστον που θυμάμαι έγινε και λάθος.
kargo130 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Στο καλυτερο μας ημιχρονο στο ευρωμπασκετ.......παλευουμε με καποια πολωνια...... 18 λεπτα συνεχομενα ο καλαθης..... Αντε κερδιστε...πηγαινετε για τσαι στην πολη και μετα ομαδικως τον πουλο........μας βγαλατε την ψυχη 1
coyote2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χατζη... κάτι γιατί σας ενοχλεί Επειδή είναι σε πολλά σπορ σας διαβεβαιώνω ότι έχει και οπαδούς που εκτιμούν τη μόρφωση του Για τον Ιωάννου μερικές φορές γελάω λίγο παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι αυτός ειναι το πρόβλημα... Είναι οπαδικός λίγο Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας ...
Inler Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οδηγος για τον αγωνα και τη συνεχεια αν υπαρξει πρεπει να ειναι η αμυνα που παιξαμε για 5-6 λεπτα στη 2η περιοδο στην οποια ηταν εξαιρετικος ο Καλαθης με σωστη πιεση πανω στη μπαλα Μετα με τις αλλαγες χαλαρωσαμε...Εκτος αγωνα μολις μπηκε ο Μαντζαρης
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Προχθές που μιλούσε στο τηλέφωνο ο Ιωάννου και ακούστηκε στον αέρα τι παίχτηκε; Για τον Αγραβάνη έλεγε να γυρίσει πίσω; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις