eliasjuve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Να αυτό που λέγαμε για τον Κούλινγκ, το είπε παραφραστικά.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τα νικ νειμς του Σκουντη ειναι copyrighted; Τουλαχιστον εκεινα ηταν επιτυχημενα επι το πλειστον.
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αν κερδίσουμε και πει "το λέγα εγώ ότι από αυτόν δεν χάνουμε" θα τρελαθώ σας το λέω Κάτι τέτοιο υπονόησε, ότι ένας Κούλικ δεν φέρνει την άνοιξη 1
Armored Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Να αυτό που λέγαμε για τον Κούλινγκ, το είπε παραφραστικά.Χαχα όντως. Ο Νικ πόσο clutch γίνεται με την εθνική, τι φάση;
~mxls~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Από εδώ και πέρα δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Ίσως να βγει σε καλό το κράξιμο.
eliasjuve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει Ιωάννου και Χατζηπαπ χαλαρώστε λιγάκι. Να το πάλι χάχαχα, σε πονάει ο Κούλιγκ Ιωάννου. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτος ο Παππας συμμετέχει ποτέ σε κάποιον πανηγυρισμό;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Από εδώ και πέρα δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Ίσως να βγει σε καλό το κράξιμο. Η Λιθουανία αν και κακός δαίμονας μας ταιριάζει.
deltagama Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγάλο ματς από Καλαθη Σλουκα ή Σλουκα Καλαθη αν θέλετε και πολύ καλό Παπαγιαννη Φυσικά δεν ξεχνάμε τις προηγούμενες εμφανίσεις αλλά ελπιζουμε περισσοτερο για την συνέχεια αλλά επιβάλλεται να βελτιωθούμε πολύ στην άμυνα Δεν θα μπαίνουν πάντα τα σουτ.
Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 @washcloud AXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXXA Ελπίζω με το σημερινό τα τσουτσουνάκια τους να σηκώθηκαν λίγο και να κοντράρουν στα ίσια τη Λιθουανία
KaRouLi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς. Σήμερα βάλανε τα τρίποντα και διατηρήθηκε/αυξήθηκε το προβάδισμα. Πάλι ντέρμπι θα ήταν ως το τέλος αν δε βάζανε τα τρίποντα. Νικήσαμε την χειρότερη και την μάλλον 2η χειρότερη ομάδα του ομίλου και χάσαμε από όλες τις άλλες.
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πως πήγε το δεύτερο ημίχρονο; Αντιπροσωπεύει το σκορ την εικόνα μας;
eliasjuve Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσωπικά δεν "πίθηκα". Με την Πολωνία έπαιζες και το έκανες ντέρμπι τρία 10λεπτα. Ίδια εμφάνιση με τις προηγούμενες αλλά με πιο αδύναμο αντίπαλο. Τι να λέμε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις