Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...κανένας δεν το "βλέπει" ρε μαν. Απλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κτλ...

Ελπιδα και εγω εχω. Αλλά αλλο να εχεις 30% και αλλο οπως τωρα 3%(στο δικο μου μυαλο αυτα).

Αλλά ε ειτε ετσι ειτε αλλιως θα παιξουμε και ο,τι γινει οπότε ανουσια συζητηση. :-D

**Σαν αξια ροστερ σε χρηματα, υπαρχει καμια σελιδα που να εχει συνοψη τις ομαδες?

Δημοσ.

...εν τω μεταξύ, σε κανέναν άλλο δεν φάνηκε ύποπτο που λείπουν ταυτόχρονα YTL και xgol...;  :P

Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην δω το σημερινο ματς.

Ουτε και με τη Λιθουανια θα κατσω να τους δω, που ξερεις, μπορει να βγει και γουρι.

Δημοσ.

Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην δω το σημερινο ματς.

Ουτε και με τη Λιθουανια θα κατσω να τους δω, που ξερεις, μπορει να βγει και γουρι.

Έχασες ένα τρομερό ματς από τον Καλαθη και τον Σλουκα.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια για την προκριση ,αλλα την Λιθουανια με  την τωρινη εθνικη την βλεπω δυο ταχυτητες πανω απο μας στις προσωπικες μονομαχιες και τρεις στους αυτοματισμους.Η αμυνα τους που τους ειδα στο ματς με την Γεωργια που χασανε ειναι καταπληκτικη,Θα πεις εδω νικησαμε την dream team στην Σαϊταμα ,αλλα τοτε ειχαμε την πιο αξιολογη ομαδα της μπασκετικης ιστοριας μας με 12 ετοιμοπολεμους παιχτες και οχι με ρολιστες με μηδεν εμπειρια απο τετοιου ειδους συναντησεις.

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ομως πιστευω οτι αν το εχουν οι παιχτες πιστεψει οτι οι Λιθουανοι ειναι καλυτεροι τοτε βλεπω συντριβη,αν ο τσαμπουκας  και ο εγωισμος μας ψηλωσει αγωνιστικα τοτε η θεα τυχη μπορει να μας κανει κανα δωρακι...

Δημοσ.

Δείτε (ή μάλλον ακούστε προσεκτικά) και πείστε με για τα "αθώα" αστειάκια μερικών.....

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eurobasket/greece/thn-epesan-ston-thanash-sta-apodythria.4833593.html

Στα ορια του "αθωου" bullying αυτη η συμπεριφορα που καταγραφεται στο βιντεο. Δεν ξερω ποιανου μπαγλαμα ειναι η φωνη που ακουγεται (Μπουρουσης; ), αλλα δειχνει αυτο που εγραψα πριν λιγες ωρες για το τι "ακουει" ο Θανασης ολον αυτον τον καιρο. Διοτι για να εχει καποιος το θαρρος "να τον πειραζει ετσι" μπροστα σε ολους, σημαινει οτι η κατασταση ειναι παγιωμενη. Λες και ειναι ο χαζος του χωριου τον εχουν.

Με λυπει και η αμηχανια του συνεσταλμενου Θαναση...Με ψυχολογικα θα γυρισει πισω οπως τον πανε.

Καποιος αλλος λεει για πλακα "αντε τσακωθειτε λιγο". Ενδεικτικο του τι γινεταν στα αποδυτηρια τις προηγουμενες μερες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...