Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν περασουμε και το επομενο νοκ-αουτ σιγα σιγα θα αρχισει ο Βασιλακοπουλος να γινεται ηρωας...

Η αποδομηση του Μισσα εχει αρχισει σιγα σιγα να μαζευεται μετα το σημερινο απο διαφορους.

Στο επομενο, αν παμε καλα, αρχιζουν οι κωλοτουμπες for real :D

Θα παει και Κων/πολη ο Βασιλακόπουλος; :P Ας τον αφήσουμε τον Μαμρα ομως, ήδη χρειάστηκε να εκδόσει η εοκ ανακοίνωση για τον Γκαλη και πρέπει να τον πόνεσε πολυ. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν περασουμε και το επομενο νοκ-αουτ σιγα σιγα θα αρχισει ο Βασιλακοπουλος να γινεται ηρωας...Η αποδομηση του Μισσα εχει αρχισει σιγα σιγα να μαζευεται μετα το σημερινο απο διαφορους.Στο επομενο, αν παμε καλα, αρχιζουν οι κωλοτουμπες for real :D

Με τις δηλώσεις του Λιθουανού συμφωνώ 100% αλλά αλλο να τα λέω εγώ και άλλο ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Λιθουανία.

Δημοσ.

Με τις δηλώσεις του Λιθουανού συμφωνώ 100% αλλά αλλο να τα λέω εγώ και άλλο ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Λιθουανία.

Δεν είχαν σχέση με την Εθνική Λιθουανίας αυτοί που καναν τις δηλώσεις.

Δημοσ.

Δεν είχαν σχέση με την Εθνική Λιθουανίας αυτοί που καναν τις δηλώσεις.

Αυτήν την αίσθηση είχα δεν γνωρίζω ένα ένα τα μέλη του τιμ της Λιθουανίας.

Δημοσ.

Εδω ρωτησε ο Σλουκας τον Χατζηγ. με ποιον παιζει η Κροατια και δεν ηξερε ο ασχετος.. Καλα που δε του ειπε για τον μπαμπα τσοπανη του Ισλανδου

Αυτό το προσέξαμε κι εμείς

Πολύ άσχημο

Δημοσ.

Το αποψινό ήταν ονειρικό!

Μια παρατήρηση για το τι γίνεται.

Στη φάση των ομίλων, σε κάθε καλάθι που βάζαμε, όσο έπιανε η κάμερα, ο μόνος που φαινόταν να σηκώνεται και να το πανηγυρίζει σα γκολ ήταν ο Θανάσης. ΑΠό το ματς με τη Πολωνία σηκώνεται όλος ο πάγκος. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Ενδεικτικό της "ορμής" που έχουν πλέον. 

Είναι φύσει αδύνατο να φοράνε αυτή τη φανέλα, σε αυτή τη διοργάνωση και είναι τουρίστες. Το λιντσάρισμα και τα σόσιαλ μίντα ίσως βοήθησαν τελικά. 

Πάμε γερά για τετράδα τώρα, ήδη ανυπομονώ για τη Τετάρτη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την Κροατία αλλά από αναμετρήσεις μας σε παλαιότερες διοργανώσεις θυμάμαι οτι είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος, μια φορά τους είχαμε νικήσει με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν και οι περισσότεροι θέλουνε Ρωσία, εγώ πιστεύω οτι θα νικήσει η Κροατία και θα την αντιμετωπίσουμε στα προημιτελικά.

Δημοσ.

Οποια κι αν κατσει ειναι στα μετρα της σοβαρης εθνικης, οπου σοβαρης εννοουμε τη χθεσινη.

Αν υπαρξει διαχειριση στο μυαλο/εγκεφαλο τους , η 4δα ειναι ρεαλιστικος στοχος.

Η χθεσινη εμφανιση Σλουκα και Καλαθη ηταν μεγαλειωδης και θυμισε σε ολα τα επιπεδα το διδυμο ΔΔ-Παπαλουκα στην εθνικη. Βεβαια οκ, οτι η Λιθουανια εχει θεμα με τα γκαρντ της κι οτι επρεπε να τους χτυπησουμε σε αυτο το κομματι, ητανε γνωστο. Ευτυχως τραβηξαν το κουπι με το παραπανω. Ο Σλουκας μετα το χθεσινο βαζει βασεις για ουσιαστικος ηγετης της εθνικης μας στην μεταΔΔ-Παπαλουκα εποχη. Να συνεχισει ετσι , να βγαζει αλητεια μεσα στο παρκε και να κοψει τις φλωριες και τα savoir vivre. Μπορει να αποτελεσει τεραστιο κεφαλαιο για το ελληνικο μπασκετ οσο βελτιωνεται στο mentality. Tην ποιοτητα για να ξεφυγει απο το χαρακτηρισμο του ρολιστα την εχει ουτως ή αλλως.

YΓ. Με παιχνιδια σαν το χθεσινο χτιζουν χαρακτηρα νικητη και οι επομενοι, σαν τον Παπαγιαννη ή τον Θαναση που πεταξε την τριπονταρα του στο πιο δυσκολο σημειο του παιχνιδιου κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Αύριο θέλουμε σαφώς Ρωσία νομίζω. Γενικότερα ο δρόμος είναι ανοιχτός όπως έγραψα προχθές.

Και εγώ αυτό νομίζω. Μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα από την Κροατία, αλλά μας ταιριάζει περισσότερο σαν αντίπαλος.

Δημοσ.

Φανταστικη εμφανιση απο σχεδον ολους. Και εγω ειχα πει οτι αν δειξουμε διαθεση στην αμυνα και οι λιθουανοι εχουν λογικα ποσοστα ευτοχιας εχουμε τυχη στο ματς, τελικα συνεβησαν και τα 2.

Μπραβο σε ολους αλλα δεν ξεχναμε οτι επρεπε να γινει ανω κατω η ομαδα για να συνελθουν και να παιξουν για τον "αθλητικο τους εγωισμο".

Κατ εμε η ομαδα πετυχε το σκοπος της, εστω και ετσι, και απο εδω και περα οτι ερθει ειναι υπερβαση.

Μισσας μας δειχνει με καθε τροπο οτι δεν ταιριαζει εκει που ειναι οταν on camera παρακαλαει να μας κατσει η ρωσια. Του χρεωνεται βεβαια εστω και αργα το κλειστο rotation, αν και σε λαθους ρυθμους μιας και αλλες ανασες χρεςιαζεται ο καλαθης και αλλες ο πριντεζης.

Τεραστια ευχαριστηση για τα υπολοιπα αποτελεσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...