mayas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 εχω telepassport εδώ και 2 χρόνια και όντως γλιτώσαμε πολλά λεφτά από τα νύχια του πΟΤΕ, τώρα όμως είδα ένα ωραίο προγραμματάκι της cosmoline με 300 ή 500 λεπτά χρόνο ομιλίας προς εθνικούς προορισμούς (αστικά, υπεραστικα, κινητά) και πάγιο 15 και 30 ευρώ αντιστοιχα. ότι πληροφορίες και γνώμες δεκτές.
vasoula78 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο που σου δινουν δωρο κ ενα τηλεφωνο; κοιταξες χρεωσεις; συμφέρει; http://www.cosmoline.com
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά έχει μια φίλη μου βάλει Cosmoline & μ' έχει "φάει" να βάλω κι εγώ. Έχω κατεβάσει τους τιμοκαταλόγους της εταιρίας και θα τα βάλω κάτω σήμερα να δω αν αξίζει. Πάντως εδώ και 2 εβδομάδες που έχει την εταιρία δεν έχει κάποιο πρόβλημα και έχει γλιτώσει πολλά λεφτά. Δεν είναι καμιά άσχετη, έχει "παίξει" με πολλές εταιρίες. Θα δω κι εγώ και θα σας πω τη γνώμη μου.
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, κοίταξα τον τιμοκατάλογο της Cosmoline. Έβαλα κάτω & τις τιμές του ΟΤΕ και κατέληξα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες μου & τη χρήση του σταθερού, στο Cosmoline Basic. Αυτό δεν έχει δωρεάν χρόνους ομιλίας κτλ... υπάρχουν άλλα προγράμματα με κάτι τέτοιο. Θα το δοκιμάσω και εδώ είμαστε πάλι.
alfista Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλος που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της cosmoline μου ανέφερε το plus 120 νομίζω με 2 ώρες δωρεάν αστικές το μήνα και χρεώσεις ίδιες με το cosmoline basic, με τη διαφορά μάλιστα ότι χάρη στις κλιμακωτές χρεώσεις στις αστικές ξεκινάς πάνω από την κλίμακα των 2 ωρών άρα έχεις ακόμα χαμηλότερο κόστος.
gbras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ego exo balei to cosmoline talkfree 300 to pleon simferon an kanete kai kinita apo to stathero. Perimeno na erthei o protos logariasmos na do stin praksi tin diafora eidika apo teledome pou eixa. To tilefonaki pou dinei poli oraio parepiptontos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.