greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 se ligo omos oi otetzhdes pou anti gia 220 tha katebazoun me 100 na doume poious theous kai daimones tha brizoun!!!
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Έχει αναβαθμιστεί κάποιος με τη προσφορά της 1 ιούνη σε 768? Το ρωτάω γιατί αν έστω σε έναν τον αναβάθμισε η Forthnet σε 768 θα τους αναβαθμίσει όλους έτσι... Δε ρωτάω για ΟΤΕ σε 1024,ρωτάω για την εταιρεία αν τους αναβάθμισε...
vagos789 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Η forthnet γραφει επισημως στο site της οτι οι της 1η Ιουνιου θα πανε 768.
DoSMaN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Egw exw to paketo tis 1 iouniou alla imoun sto pilotiko k etsi exw k grami k ISP 1024. To vlepw k sto http://adsltest.forthnet.gr alla kai se auta pou katevazw... katw apo 90 den peftw... (eimai k konta sto komvo Pedio Arews) Diavasa kapou oti autoi pou itan sto pilotiko tha parameinoun me autes tis taxitites... Isxuei?? an nai na thewrw ton eauto mou kwlofardo????
karab_b Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Είμαι και γώ με την προσφορά της 1 Ιούνίου με 512 που "έγινε" 1024. Το αποτέλεσμα του τέστ; :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 376 Kbps about 0.38 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 46 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (Server 2) Test Time:: 2006/08/24 - 1:24pm Bottom Line:: 7X faster than 56K 1MB Download in 22.26 sec Tested from a 2992 kB file and took 65.156 seconds to complete Download Diagnosis:: May need help : running at only 73.15 % of your hosts average (forthnet.gr)
DoSMaN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.45Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 885.03kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Auto leei se mena. molis twra to ekana... Piga k ekei pou ekanes esy... :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 854 Kbps about 0.85 Mbps (tested with 1013 kB) Download Speed is:: 104 kB/s Tested From:: http://testmy.net/'>http://testmy.net/ (Server 2) Test Time:: 2006/08/24 - 1:55pm Bottom Line:: 15X faster than 56K 1MB Download in 9.85 sec Tested from a 1013 kB file and took 9.724 seconds to complete Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 66.15 % faster than the average for host (forthnet.gr) D-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-IWRBPH5A9 User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6 [!] :::.. Upload Stats ..::: Upload Connection is:: 155 Kbps about 0.16 Mbps (tested with 386 kB) Upload Speed is:: 19 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (Server 2) Test Time:: 2006/08/24 - 1:59pm Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB Upload in 53.89 sec Tested from a 386 kB file and took 20.44896 seconds to complete Upload Diagnosis:: Awesome! 20% + : 47.62 % faster than the average for host (forthnet.gr) U-Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-E6FDV0MYO User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6 [!]
agoraki_23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Oκ παιδιά αυτά είναι απ τον ΟΤΕ... Έχω μεγάλη αγωνία για το πως θα αντιδράσει η ..καημένη η εταιρειούλα.. Κάθε λεπτό που περνάει χάνει πολλά λεφτά... Αλλά δε το καταλαβαίνει...Γιατί δε τα χάνει τώρα... Θα τα χάνει μακροπρόθεσμα και αυτό είναι δεδομένο...
x_vagos_x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 aman afti i anipomonisia sas omws... tha prepi na perimenete... ap'osa legontai emeis tha anavathmistoume apo 512 se 768 mexri ta mesa septembri... MEXRI, alla mporei kai tote !! Akrivos to idio isxii kai gia tis GRAMMES. 512 SIGOURA se 1024...ara tha exoume full 768 ( an ine 768 kai den alla3ei kati... ) kai ksanarotao kyrioi, prin tin anavathmisi sas peiraze tpt...? min enoxliste... sinexiste to toso apolafstiko downloading kai browsing kai ta kalitera epi tis ''othonis sas''
markospap Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιά, Παρακάτω ακολουθεί η απάντηση ενός εκπροσώπου της Forthnet σχετικά με την ανβάθμιση των αορίστου χρόνου γραμμών 1024/256kbps σε 2048/256 kbps. Αγαπητέ κύριε, Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη FORTHnet και τις υπηρεσίες της. Σας ενημερώνουμε ότι από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις για όλες τις γραμμές και συγκεκριμένα θα γίνει διπλασιασμός ταχύτήτων. Η Forthnet θα διπλασιάσει τις ταχύτητές της εκτός από κάποια πακέτα προσφοράς.Μέσα σε αυτά τα πακέτα περιλαμβάνεται και το προνομιακό πακέτο για 1024. Και πιο συγκεκριμένα, όσοι συνδρομητες έχουν πάρει το πακέτο για ταχύτητα 1024 αορίστου με 25 ευρώ μηνιαίως, η ταχύτητά τους θα παραμείνει 1024. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση.
agoraki_23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 x_vagos_x η κοροιδία με ενδιαφέρει δε θα έχω κανένα όφελος πέρα από πιο γρήγορο download,aαλλά ξέρεις ΄τωρα τι 50 τι 75 το δευτερόλεπτο... Αυτό που μου ενοχλεί είναι οι εξαιρέσεις και η αντιμετώπιση...αν το έκαναν και οι άλλοι ανταγωνιστές αυτό με τις εξαιρέσεις θα έλεγα δε γ...ται ,αλλά τώρα όχι η Forthnet κάνει εξαιρέσεις και μένα αυτό με υποτιμάει ως πελάτη της... Μου λέει ότι με θεωρεί πελάτη φτηνιάρη και εξαίρεση από τους άλλους πελάτες της...Ακόμα και να διορθώσει τη κατάσταση,κάτι που δεν πρόκειται σας το υπογράφω.... η εταιρειούλα έχει τελειώσει για μένα...δυστυχώς έχω 10 μήνες ακόμα αλλά όταν περάσουν ακόμα και καλύτερες τιμές να έχει θα προτιμήσω ΟΤΕΝΕΤ
x_vagos_x Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 nai re c sinfonoume alla giati tosos kopos enw den th akataferoume tpt... i forthnet den kseri kan oti kanoume tora aftin tin sizitisi kai xaramizoume adika to mualo mas prospathontas oi perissoteroi na vroun mia mia eksipnada gia na eirwneftoun ton allo Ego allou tha kataliksw : TERMA I FORTHNET GIA MENA... kai pali simfonoume... ps. to simvolaio mpori na diakopei alla den tha paris ta lefta sou piso... vlepo to thema na ksexniete telios kai etc oute gata oute zimia... apla i forthnet ksanaerxete defteri...
agoraki_23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εντάξει αν είναι να μη μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω θα περιμένω να λήξει η συνδρομη. Έχεις δίκιο άδικα παιδευόμαστε...Το εξαντλήσαμε το θέμα. Πλέον νομίζω θα είναι χρήσιμο να κάνουν post όσοι παίρνουν επίσημες δηλώσεις από την εταιρεία όπως του markospap πιο πάνω...Που δείχνει ότι δε θα αλλάγουν στάση με τίποτα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λοιπον πριν απο λιγο μιλησα τηλεφωνικα με το τεχνικο τμημα της εταιριας. Σε ερωτηση μου ποτε θα διπλασιασουν τις συνδεσεις σε οσους εχουν ΗΔΗ διπλασιαστει οι γραμμες τους απο τον ΟΤΕ η απαντηση ηταν οτι το πλανο της εταιριας ειναι να εχουν ολοκληρωσει τις απαραιτητες ενεργειες μεχρι 15/9. Αυτο σημαινει οτι καποιος μπορει να δει την συνδεση του να διπλασιαζεται την επομενη εβδομαδα και καποιος αλλος στο τελος της προσθεσμιας! Δηλαδη μια φλου κατασταση... Ρωτησα και για εσας που εχετε το προνομιακο πακετο και η απαντηση ηταν η ιδια και γνωστη που εχει 1000γραφτει εδω μεσα.
sotos65 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Είμαι περίεργος πάντως, ασχέτως τώρα αν τελικά αναβαθμίσουν ή όχι τα ήδη υπάρχοντα "προνομιακά" πακέτα, τι θα πουλάνε για το επόμενο διάστημα όταν η Otenet δίνει πλέον τα 2Mbps με 26€ το μήνα, κι αυτοί το 1Mbps με 25€! Δηλαδή πιστεύουν ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα προτιμήσουν τη δικιά τους προσφορά; Ή ό,τι θα υπάρχουν πολλοί που να το προτείνουν έναντι αυτού της Otenet; Η εντύπωσή μου είναι ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να κάνουν κωλοτούμπες αυτά που λένε τώρα, γιατί αλλιώς θα χτυπάνε μύγες τους μήνες που έρχονται...
agoraki_23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λοιπον πριν απο λιγο μιλησα τηλεφωνικα με το τεχνικο τμημα της εταιριας. Σε ερωτηση μου ποτε θα διπλασιασουν τις συνδεσεις σε οσους εχουν ΗΔΗ διπλασιαστει οι γραμμες τους απο τον ΟΤΕ η απαντηση ηταν οτι το πλανο της εταιριας ειναι να εχουν ολοκληρωσει τις απαραιτητες ενεργειες μεχρι 15/9. Αυτο σημαινει οτι καποιος μπορει να δει την συνδεση του να διπλασιαζεται την επομενη εβδομαδα και καποιος αλλος στο τελος της προσθεσμιας! Δηλαδη μια φλου κατασταση... Ρωτησα και για εσας που εχετε το προνομιακο πακετο και η απαντηση ηταν η ιδια και γνωστη που εχει 1000γραφτει εδω μεσα. Yποθέτω ότι θα γίνει ανά dslams και όχι με ταχύτητες συνδρομητών... Επίσης πρώτα ξεκίνησαν ήδη από Αθήνα και κοντά στη πρωτεύουσα και η επαρχία θα μείνει τελευταία γύρω στα τέλη της προθεσμίας αυτής. Για το προνομιακό όντως χάνουν λεφτά από τώρα...Πρόβλημα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.